kızxlar sohbet bölümünde ildemm nikli arkadaşımın vardı daha önce ikizlerini düşükle aldırdı kalpleri durmuştu kısmet 2ay sonra gebe kaldı dün 19haftalık olmuştu 3üzleri olcaktı çok sevinçliydik dün kalpleri yavaşlamış atışı ve almışlar bebeklerin hepsinide dahga acısı yeni kapanmışken kızı ameliyata aldılar ve biz çok umutluyduk hi,ç bi sorun yoktu görünüşte ama o farketmemiş hareketleri azalmış kalp ritmide tabiki yani 7ayda 5bebek kaybetti
gunaydın ilkayımmm hoşgeldingunaydin kizlar nasilsiniz?
ben grip oldumsormayin geceleri ter icinde kaliyorum okusuruyorum doktora gittim atesiniz olmadigi surece size ilac veremem iyi olmaz dedi , bal ve sut iciyorum ama pek faydasida olmuyor acaba ne icsemde kurtulsam bu gripten , hele kis aylarini düsünemiyorum bne kolay kolay hasta olmazdim ama bu yil malesef daha hassasim sanirim özellikte bu sonbahar ve kis aylarinda virus yayilacakmis sürekli uyariyor doktorlar dikkatli olun diye ALLAH korusun hepimizi
tunada cok hosuma gitmişti ama hmm biraz daha arastıracam ben ne zor isim secmek hayatı boyunca kullanıcakANG€L;8694087 .!.:nalancım onur tuna özdemir güzel ama bence onur özdemir daha hoş geliyo kulağa
gunaydın canımmopuyorumnanaktan
sagol canımmm.. daha sunneti varr askerligii varr ayy kız bebişte hiç bunları dusunmemiştim
dun gece bir isim dusundum onur tuna özdemir nasıl Şeniz
kızxlar sohbet bölümünde ildemm nikli arkadaşımın vardı daha önce ikizlerini düşükle aldırdı kalpleri durmuştu kısmet 2ay sonra gebe kaldı dün 19haftalık olmuştu 3üzleri olcaktı çok sevinçliydik dün kalpleri yavaşlamış atışı ve almışlar bebeklerin hepsinide dahga acısı yeni kapanmışken kızı ameliyata aldılar ve biz çok umutluyduk hi,ç bi sorun yoktu görünüşte ama o farketmemiş hareketleri azalmış kalp ritmide tabiki yani 7ayda 5bebek kaybetti
amin kızlarrrrrr rabbim meleklerimizi zamanlarında bizlere nasip etsin inşallahhhhhhhhhhhhhh
opuyorumnanaktansagolasin llallim tatlimmmmmmm kiz seninle pek denk gelemiyorduk nasilsin ?? 34 haftandasin masallahriski atllattin artik canim benim 34 haftaya giren herkesin gozu aydin olsunnnnnn masallah bebislere dayandilar insallah bir ay kadar bir sure kaldi hayirlisi ile gelirler zemuszemus
ANG€L;8694174 .!.:nalancım sorma valla ben de şimdiden düşünüyorum askerliğini.benim kardeşimde ben 4,5 aylık hamileyken askere gitti çok zor ayrıldık ondan.ama bi yandanda diyom daha bizim bebişlere çok var o günleri bi görelimde hayırlısıyla o zamana kadar neler çıkar kimbilir.
amin kızlarrrrrr rabbim meleklerimizi zamanlarında bizlere nasip etsin inşallahhhhhhhhhhhhhh
biz sütümüzü içelim benim sultanım uyandı günaydın zeynebim ada;m:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?