2009 Ekim Anneleri

off Allah sabır wersinn..

angelcem aynı sancı kızımda kasıklarımda olmuştuuu ama doğum anında...ama bu bebişimde sağ ve sol yanımda oluyorrr....belimden başlıoo ve sağ sol tarafıma kadar geliooo..........

opuyorumnanaktansagolasin llallim tatlimmmmmmm kiz seninle pek denk gelemiyorduk nasilsin ?? 34 haftandasin masallah riski atllattin artik canim benim 34 haftaya giren herkesin gozu aydin olsunnnnnn masallah bebislere dayandilar insallah bir ay kadar bir sure kaldi hayirlisi ile gelirler zemuszemus

gunaydın ilkayımmm hoşgeldin
gecmiş olsun... nane limon yapsan canım belki iyi gelirr soguk mu oralar hemen gecer inş.
ANG€L;8694087 .!.:
nalancım onur tuna özdemir güzel ama bence onur özdemir daha hoş geliyo kulağa
tunada cok hosuma gitmişti ama hmm biraz daha arastıracam ben ne zor isim secmek hayatı boyunca kullanıcak
gunaydın canımmopuyorumnanaktan
sagol canımmm.. daha sunneti varr askerligii varr ayy kız bebişte hiç bunları dusunmemiştim
dun gece bir isim dusundum onur tuna özdemir nasıl Şeniz

Onur Tuna Özdemir çok karizmatik olmuş bence güselalkisalkisalkis[/QUOTE]

Şeniz demii hoşuma gitti benimdee
egemen miraç görkem bu isimlerde hoşuma gitti

senağlama senağlama senağlama

musyas ALLAH im arkadasina sabir versin insallah Rabbim tekrar nasip eder cok zor bir durum dile kolay suan onun icin gercekten üzüldüm

normal kalmıştı cnm ailede ikizler çokmuş iki gebeligindede ikiz ve 3üzlere kalmıştı hamişşş şuan eminim çok kötü durumdadır bizde telde görüşen arki,mizen aldık haberi biz hastaneye yattı iyileşicek die beklerken bugün sezeryan oldugunu duyduk yıkıldık rabbim evlat acısıyla sınamasın kullarını

Onur Tuna Özdemir çok karizmatik olmuş bence güselalkisalkisalkis[/QUOTE]

Şeniz demii hoşuma gitti benimdee
egemen miraç görkem bu isimlerde hoşuma gitti[/QUOTE]

Görkem Tuna Özdemir

Bu da güsel...

Örneğin şöyle düşün X Holding Finans müdürü Onur Tuna Özdemir ya da Görkem Tuna Özdemir ya da Dr. Onur Tuna Özdemir ya da Dr. Görkem Tuna Özdemir nasıl ama annesi ? :dance:

amin canım bugün çok iim şükürler olsunnnopuyorumnanaktanevet canım 34 haftadayım...38 e kadar sabreder inşallah oğluşummmm:Saruboceq:tabi bütün bebişlerde...ama dün çok korktumm gelicek sanırım dedimm..ama hazırlık yapıo sanırım teysesi oğluşummmmm:asigim:bende gelmesini istiom ama bu kadar erken değil.....lmaz:

selam güzel anneler nasılsınız ya benim midem çok fena ne yesem boğazım feci şekilde yanıyor gaviskon diye bir ilaç içiyorum ama banamısın demiyor sizdede varmı böyle sorunlar

senağlamasenağlama Allah sabır versin ((((((((

evet melekcim dahaaa cokkkkkk var hele bir dogursak hayırlısıylaa
:1rolleyes:
şifa olur inş. İlkayım hemen iyileşirsin İnşallahh Şeniz

seydacım benim midem yanıyo..canım hiçbişiy istemiyo aç kalmıyım diye yiyorum yedikten sonrada mahwoluyorum...akşamdan eri karnım taş gibi..şimdi biraz yumuşadı bi de sancılandım gece..zordu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…