cnm bendede oluyo ama hafif şekilde.doktorum çok rahatsız olursan rennie şurubunu iç dedi.bide soda içsen ii gelir belkiselam güzel anneler nasılsınız ya benim midem çok fena ne yesem boğazım feci şekilde yanıyor gaviskon diye bir ilaç içiyorum ama banamısın demiyor sizdede varmı böyle sorunlar
aminnn musyasım :Saruboceq: cok zordur evlat acısınormal kalmıştı cnm ailede ikizler çokmuş iki gebeligindede ikiz ve 3üzlere kalmıştı hamişşş şuan eminim çok kötü durumdadır bizde telde görüşen arki,mizen aldık haberi biz hastaneye yattı iyileşicek die beklerken bugün sezeryan oldugunu duyduk yıkıldık rabbim evlat acısıyla sınamasın kullarını
Onur Tuna Özdemir çok karizmatik olmuş bence güselalkisalkisalkis
şeyda bahar günaydın....
zuzum geçmiş olsun bitanemmmmmmm...........
yok sodanında faydası yok aynı çok fena yanıyor boğazım dün doktora gittik bebeğim 1.800 gr olmuş 15 gün sonra gelince her gelmende atrık nst'ye bağlancaksın dedi 33. hafta oluyor daha erken değilmi nst'ye bağlanmak sizce
amin bitanemmmmmmm aminnn:Saruboceqlalcim seninki gene korkutmuş seni dün... ama merak etme sağlıkla hepsi zamanında doğacak allahın izniyle
yok sodanında faydası yok aynı çok fena yanıyor boğazım dün doktora gittik bebeğim 1.800 gr olmuş 15 gün sonra gelince her gelmende atrık nst'ye bağlancaksın dedi 33. hafta oluyor daha erken değilmi nst'ye bağlanmak sizce
günaydın kıslar bis gelidk oğluşumla hastaneye gittik kan verdik renkli dopller istedi doktor bugün 4:20 geçeye randevu verdiler tekrardan gidicem offfff ne zor işler yaaa bayılcaktım hastanede ordan oraya gitmektennnmafoldumben
günaydın kıslar bis gelidk oğluşumla hastaneye gittik kan verdik renkli dopller istedi doktor bugün 4:20 geçeye randevu verdiler tekrardan gidicem offfff ne zor işler yaaa bayılcaktım hastanede ordan oraya gitmektennnmafoldumben
Sonucların temiz cıkar inş. yasemin :1hug:günaydın kıslar bis gelidk oğluşumla hastaneye gittik kan verdik renkli dopller istedi doktor bugün 4:20 geçeye randevu verdiler tekrardan gidicem offfff ne zor işler yaaa bayılcaktım hastanede ordan oraya gitmektennnmafoldumben
.
Amin canımmm inşallahhh hepimizin bebişleri iyi yerlere gelir :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?