2009 Ekim Anneleri

günaydın kızlarr. uzun bir aradan sonra bugün 11 e kadar uyumuşum. şimdi kahvaltı ediyoz...nasıl keyifler

kızlar herkesin sancılar yavaştan başlamış ben de hala bişey yok. nilim geç gelecek herhalde. hazırlık turlarına bile başlamadı baksanıza:

selam güzel anneler nasılsınız ya benim midem çok fena ne yesem boğazım feci şekilde yanıyor gaviskon diye bir ilaç içiyorum ama banamısın demiyor sizdede varmı böyle sorunlar
cnm bendede oluyo ama hafif şekilde.doktorum çok rahatsız olursan rennie şurubunu iç dedi.bide soda içsen ii gelir belki

aminnn musyasım :Saruboceq: cok zordur evlat acısı
diger dunyada sefaatci olur inş. o arkadasına bebişleri

Onur Tuna Özdemir çok karizmatik olmuş bence güselalkisalkisalkis

Şeniz demii hoşuma gitti benimdee
egemen miraç görkem bu isimlerde hoşuma gitti[/QUOTE]

Görkem Tuna Özdemir

Bu da güsel...

Örneğin şöyle düşün X Holding Finans müdürü Onur Tuna Özdemir ya da Görkem Tuna Özdemir ya da Dr. Onur Tuna Özdemir ya da Dr. Görkem Tuna Özdemir nasıl ama annesi ? :dance:[/QUOTE]
Rabbim bebişini sana hayırlı kılsınnn canımmmmmmmmmmmmm yaa inş.
boyle guzel yerlere gelir bebişlerimizz bende hamile kaldıgımdan berii doktor ol emi bebişim diyorumm niyeyse cok istyrm Allahh nasip etsin inşallahh

lalcim seninki gene korkutmuş seni dün... ama merak etme sağlıkla hepsi zamanında doğacak allahın izniyle

ilkaycım geçmiş olsun:teselli: üşüttüysen nane limon kaynat iyi gelir cnm, öksürük varsada onada ballı süt iyi geliryerimseniben

musyascım arkadaşın için çok üzüldüm, Allah sabır versin:Saruboceq:

zuzumm nasılsın ajkımmopuyorumnanaktan dün akşam yemeği bende çok kaçırmışım çatlayacaktım orta yerimden-tatlicadiarzu-

yok sodanında faydası yok aynı çok fena yanıyor boğazım dün doktora gittik bebeğim 1.800 gr olmuş 15 gün sonra gelince her gelmende atrık nst'ye bağlancaksın dedi 33. hafta oluyor daha erken değilmi nst'ye bağlanmak sizce

selam cnm ben 28.haftadan beri baglanıyom 10günde bir nstye sancı çıkmıyo ama ne olur olmaza baglatıyo doktorlar olsun miniginin kalbini duymak keyif verici kıs at koşturur gibi ses çıkıyo ve aradada tekme atıyo bal kaymak oluyo o ses

lalcim seninki gene korkutmuş seni dün... ama merak etme sağlıkla hepsi zamanında doğacak allahın izniyle
amin bitanemmmmmmm aminnn:Saruboceqpuyorumnanaktan

seydacım maşallah bebişineeeee
canım ben henüz hiç bağlanmadım nts ye...fisfisfis.belki haftaya gittiğimde nts için de gün verirrr:1rolleyes:

günaydın kıslar bis gelidk oğluşumla hastaneye gittik kan verdik renkli dopller istedi doktor bugün 4:20 geçeye randevu verdiler tekrardan gidicem offfff ne zor işler yaaa bayılcaktım hastanede ordan oraya gitmektennnmafoldumben

Rabbim bebişini sana hayırlı kılsınnn canımmmmmmmmmmmmm yaa inş.
boyle guzel yerlere gelir bebişlerimizz bende hamile kaldıgımdan berii doktor ol emi bebişim diyorumm niyeyse cok istyrm Allahh nasip etsin inşallahh[/QUOTE]

Amin canımmm inşallahhh hepimizin bebişleri iyi yerlere gelir :Saruboceq:

Canım günaydın ben de tam seni merak ediyordum naaptın diye? Nie doppler istedi?CADIARZU

yasemincim hoşgeldin canım. kaşıntılarla ilgilimi kan verdin sen.?

tesekkür ederim canim guzelim elammmmm opuyorumnanaktan

bahair gunaydin canim aman baslamasin daha iyi gec gelsin bebisin , ben heran dogurdum doguracam korkusuyla yasiyorum gun saymaktan anam agladi hehehehe

kıslar bugün bizim 2. evlilik yıldönümümüz opuyorumnanaktan bu kutlamamızda oğluşumuz var artık geçen seneyi düşünüyorum da seneye karnım burnumda kutlayacağımı düşünemezdim herhalde kaydirigubbakcemile3

Sonucların temiz cıkar inş. yasemin :1hug:

.

Amin canımmm inşallahhh hepimizin bebişleri iyi yerlere gelir :Saruboceq:

:Saruboceq:inşallahhh sanada cok dua ettim canım valla moral oldun oglusuma ve bana :)))

gecmis olsun tatlim , neden renkli dopler istedi ? doktorun , neyin var guzelim ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…