2009 Ekim Anneleri

ALLAH im ömür boyu mutlulugunuza mutluluk katsin tatlim kaydirigubbakcemile5

halsizim kuzu..accık az ye şişcen soora:)))))

maşallah cnm..tedbir olsun diye istemiştir..ben de son gittiğimde bağlandımdı..
Zuzuuummm geçmiş olsun Canımmm:teselli:
saol kuşş

Allah ayırmasın iremcim..bisim de askaldı..ayın 2sinde opuyorumnanaktan

Canım günaydın ben de tam seni merak ediyordum naaptın diye? Nie doppler istedi?CADIARZU
2 tüp kan verdim canım bide çiş verdik geldik geçen anlatmıştım bebğin kalp atışlarında ve hareketlerinde doplerde azlık görülmüştü sonra nst ye bağlandım her şey normal çıktı doktorum tekrar yaptırıcaz dedi herhalde önlem amaçlı rabbim meleklerimizi korusun:Saruboceq:
yasemincim hoşgeldin canım. kaşıntılarla ilgilimi kan verdin sen.?

verdim canım kan vere vere kansız oldum zaten:sinifsinif: bugün dopler için gittiğimde sonuçları alcam bakalım inş. kötü bi şey çıkmazzz :Saruboceq:

kızlar ben az dinlenip yavas yavas temizlik yapıcam opyrz herkesii oglusumla :)) opuyorumnanaktan

Günaydın kızlar...Dün tahlilerimi yaptırdım sağlık ocağında ücretsizmiş ama cuma vercekler sonuçları idarar sonucunu hemen verdıler ama hemogram ve açlık cumya kaldı bu yuzden dr gidemedim bugün..

dün canım sıkıldı saat 11 de temızlığe giriştim iftar saatınde ezan okunurken bitti ve oturdum okadar yoruldumki anlatamam belim kopuyor gece kramplarda boş bırakmadı...Ev ne kadarda pislenmiş..bi kapılar ve mutfak fayansları kaldı temızlenmedık..ama gücüm kalmadı çok yordum kendimi.

tesekkür ederim canim guzelim elammmmm opuyorumnanaktan

bahair gunaydin canim aman baslamasin daha iyi gec gelsin bebisin , ben heran dogurdum doguracam korkusuyla yasiyorum gun saymaktan anam agladi hehehehe

ay öyle deme ilkay sancım yok süt müt gelmiyo kendimi eksik gibi hissediyorum. ben hamile değilmiyim acaba?:)

çıkmaz yasemincim merak etme. herhangi bişey çıksa da ilaçla bi şekilde tedavi edilir. bebişini allah korur sen hiç merak etme....

aferin sana kendine kastınmı vardı da bu kadar eziyet ettin...

ne yapım cnm kımsenın gelelımde bı yapalım dediği yok aman dedım kendı kendıme yapım çıksın ne olur ne olmaz dedım..

yasminim dayan az kaldı cnm:teselli: Allahın izniyle doplerinde iyi çıkacak:Saruboceq:

tesekkür ederim canim guzelim elammmmm opuyorumnanaktan

bahair gunaydin canim aman baslamasin daha iyi gec gelsin bebisin , ben heran dogurdum doguracam korkusuyla yasiyorum gun saymaktan anam agladi hehehehe

opuyorumnanaktan

tv 8 de bebek emzirmeden bahsedio

yok nan reklam varrlülülülülülü

aferin sanaa:mymeka:

Son düzenleme:
iremcim yıldönümünüz kutlu olsun, bi yastıkta kocayın inş...

Ayy nerdeyse 36. haftan bitmiş olcak yani dr.a gidince. Bundan sonra daha da heyecanlı geçcek. Benimde randevum cumartesiydi. Şimdi pazartesine alındı. Çok merak ediyorum ne alemde oğluşum...

Ayy canım inşallah bu hazırlık kasılmaları doğumunu kolaylaştırır. Bu kadar dayandı artık normal zamanında gelir inşallah.
Demek anlarım diyosunuz öyle mi. Çok telaş yapıyorum bazen anlamıcam heralde ben diye. Doğum sınıfında sınıfta kalan tek anne ben olcam gibi geliyo işte.. kaydirigubbakcemile3
Yada benim tembel oğlan 41. haftaya falan beklicek onun için şimdi ağırdan alıyo...

Canım sağlıkla, huzurlu ve bebişinizle nice yıllar dilerim. Bizim de geçen pazardı yıldönümümüz 8.seneye girdik aynı şeyleri ben de düşündüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…