kıslar bugün bizim 2. evlilik yıldönümümüz opuyorumnanaktan bu kutlamamızda oğluşumuz var artık geçen seneyi düşünüyorum da seneye karnım burnumda kutlayacağımı düşünemezdim herhalde kaydirigubbakcemile3
ilkaycım geçmiş olsun:teselli: üşüttüysen nane limon kaynat iyi gelir cnm, öksürük varsada onada ballı süt iyi geliryerimseniben
musyascım arkadaşın için çok üzüldüm, Allah sabır versin:Saruboceq:
zuzumm nasılsın ajkımmopuyorumnanaktan dün akşam yemeği bende çok kaçırmışım çatlayacaktım orta yerimden-tatlicadiarzu-
maşallah cnm..tedbir olsun diye istemiştir..ben de son gittiğimde bağlandımdı..yok sodanında faydası yok aynı çok fena yanıyor boğazım dün doktora gittik bebeğim 1.800 gr olmuş 15 gün sonra gelince her gelmende atrık nst'ye bağlancaksın dedi 33. hafta oluyor daha erken değilmi nst'ye bağlanmak sizce
saol kuşşZuzuuummm geçmiş olsun Canımmm:teselli:
kıslar bugün bizim 2. evlilik yıldönümümüz opuyorumnanaktan bu kutlamamızda oğluşumuz var artık geçen seneyi düşünüyorum da seneye karnım burnumda kutlayacağımı düşünemezdim herhalde kaydirigubbakcemile3
2 tüp kan verdim canım bide çiş verdik geldik geçen anlatmıştım bebğin kalp atışlarında ve hareketlerinde doplerde azlık görülmüştü sonra nst ye bağlandım her şey normal çıktı doktorum tekrar yaptırıcaz dedi herhalde önlem amaçlı rabbim meleklerimizi korusun:Saruboceq:Canım günaydın ben de tam seni merak ediyordum naaptın diye? Nie doppler istedi?CADIARZU
yasemincim hoşgeldin canım. kaşıntılarla ilgilimi kan verdin sen.?
kızlar ben az dinlenip yavas yavas temizlik yapıcam opyrz herkesii oglusumla :)) opuyorumnanaktan
tesekkür ederim canim guzelim elammmmm opuyorumnanaktan
bahair gunaydin canim aman baslamasin daha iyi gec gelsin bebisin , ben heran dogurdum doguracam korkusuyla yasiyorum gun saymaktan anam agladi hehehehe
2 tüp kan verdim canım bide çiş verdik geldik geçen anlatmıştım bebğin kalp atışlarında ve hareketlerinde doplerde azlık görülmüştü sonra nst ye bağlandım her şey normal çıktı doktorum tekrar yaptırıcaz dedi herhalde önlem amaçlı rabbim meleklerimizi korusun:Saruboceq:
verdim canım kan vere vere kansız oldum zaten:sinifsinif: bugün dopler için gittiğimde sonuçları alcam bakalım inş. kötü bi şey çıkmazzz :Saruboceq:
Günaydın kızlar...Dün tahlilerimi yaptırdım sağlık ocağında ücretsizmiş ama cuma vercekler sonuçları idarar sonucunu hemen verdıler ama hemogram ve açlık cumya kaldı bu yuzden dr gidemedim bugün..
dün canım sıkıldı saat 11 de temızlığe giriştim iftar saatınde ezan okunurken bitti ve oturdum okadar yoruldumki anlatamam belim kopuyor gece kramplarda boş bırakmadı...Ev ne kadarda pislenmiş..bi kapılar ve mutfak fayansları kaldı temızlenmedık..ama gücüm kalmadı çok yordum kendimi.
günaydın kıslar bis gelidk oğluşumla hastaneye gittik kan verdik renkli dopller istedi doktor bugün 4:20 geçeye randevu verdiler tekrardan gidicem offfff ne zor işler yaaa bayılcaktım hastanede ordan oraya gitmektennnmafoldumben
tesekkür ederim canim guzelim elammmmm opuyorumnanaktan
bahair gunaydin canim aman baslamasin daha iyi gec gelsin bebisin , ben heran dogurdum doguracam korkusuyla yasiyorum gun saymaktan anam agladi hehehehe
tv 8 de bebek emzirmeden bahsedio
Günaydın kızlar...Dün tahlilerimi yaptırdım sağlık ocağında ücretsizmiş ama cuma vercekler sonuçları idarar sonucunu hemen verdıler ama hemogram ve açlık cumya kaldı bu yuzden dr gidemedim bugün..
dün canım sıkıldı saat 11 de temızlığe giriştim iftar saatınde ezan okunurken bitti ve oturdum okadar yoruldumki anlatamam belim kopuyor gece kramplarda boş bırakmadı...Ev ne kadarda pislenmiş..bi kapılar ve mutfak fayansları kaldı temızlenmedık..ama gücüm kalmadı çok yordum kendimi.
afiyet olsun canım....opuyorumnanaktan
dr.kontrolüm 3 eylülde canım....yerimseniben
bitanem bu sancıyı anlamama gibi bir şansın yok ...sağ ve sol yanından girioo o an hareket edemiosun hareket etmeye çalışınca dahada çok sancı yapıyorrrr:bbo:
ah gulcanim yanimda olsaydin canli canli izlerdin kasilmayi sanciyi , cunku bende heran oluyor artik , hele son 3.4 gundur özellikle birde bel agrisiyla beraber olmaya basladi , kasilma bebek bir yere toplaniyor insanin nefesini adeta kesiyor asagi dogru basinc oluyor ama her kasilma ayni olmuyor bazen agrisiz sizi olmadan geciyor bazende oyle cok hissediyorsunki anaaaaaa doguruyorum galiba dercesine :))))))))) bunlar anlik suruyor yani 15 ila 30 saniye arasi insallah ssende olmaz boyle devam eder son gune kadar :)
2 tüp kan verdim canım bide çiş verdik geldik geçen anlatmıştım bebğin kalp atışlarında ve hareketlerinde doplerde azlık görülmüştü sonra nst ye bağlandım her şey normal çıktı doktorum tekrar yaptırıcaz dedi herhalde önlem amaçlı rabbim meleklerimizi korusun:Saruboceq:
İçini ferah tut tatlım hiçbişey çıkmıcak görürsün.
klava:
ay öyle deme ilkay sancım yok süt müt gelmiyo kendimi eksik gibi hissediyorum. ben hamile değilmiyim acaba?:)
Hey Allahım herkesten gelmez o süt illa gelcek die bişiy yok yahu içini sıkıp bebişini rahatsız etme tatlımklava:
yasminim dayan az kaldı cnm:teselli: Alahız izniyle doplerinde iyi çıkacak:Saruboceq:
inş. canım bakalım dediğin gibi bi şey çıkmaz umarım çok kasıyorum bu konuda kendimi hayırlısıyla bi doğursakta feraha çıksakkk :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?