2009 Ekim Anneleri

doğumdan korkmuyosunuz da
çatı muaynesinden mi korkuyosunuz :roflol:

:roflol:

hiç korkmayın valla hemde hiç siz asıl doğumu düşünün

NOT: Bİ DOST delikafadulden

olsunn doğumdan sonraki güzelliği düşünün o minicik arlığın size gözlerini açtığını

NOT: Bİ DOST

:tomato:

doğumdan korkmuyosunuz da
çatı muaynesinden mi korkuyosunuz :roflol:

:roflol:

hiç korkmayın valla hemde hiç siz asıl doğumu düşünün

NOT: Bİ DOST delikafadulden

kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile ne fenasın bi doossttt

hatunlar kalsiyum,d vitamini ve magnezyum kullanan varmi?
benim gecen hafta vitaminlerim bitti ebe yenisini yazmadi ama kemiklerim agriyor

kızlar ben dr.gittiğimde bu çatı muanesini bi konuşuum..benim ilki normal doğum zaten heralde çatı muanesine gerek yoktur..:1rolleyes:belkide vardır bilmiom yaaaa...off içim daraldııı:1no2:..

ya kızlar bizim evin çatısında akıntı var :kedi:
mantar olsa kaşıntı olur dimi az az su gibi bazende beyaz z yapışık geliyi

VALLA KOrkamyın çatı muyanesinden korkmayınn:icecream:

canim hollandada cati muanesi yapilmiyor ..birkac ay once bir tanidigim dogum yapti kadin ikiniyor ikiniyor bebek cikmiyormus meger catisi darmis ta popo deligine kadar kesmisler sayisiz dikisim var dedi.boyle bir durum yasamaktansa muane olmayi tercih ederdim.bence cok onemli simdi bende muane olmayacagim icin uzuluyorum ...

kızlar ben dr.gittiğimde bu çatı muanesini bi konuşuum..benim ilki normal doğum zaten heralde çatı muanesine gerek yoktur..:1rolleyes:belkide vardır bilmiom yaaaa...off içim daraldııı:1no2:..

ya kızlar bizim evin çatısında akıntı var :kedi:
mantar olsa kaşıntı olur dimi az az su gibi bazende beyaz z yapışık geliyi

VALLA KOrkamyın çatı muyanesinden korkmayınn:icecream:

kiremitleri kırılmıştır belkimmm..su akıttığına göredelikafadulden
canım kokusuz ve kaşıntısızsa normalmişşş...:1rolleyes:

merhaba kızlar evleri süpürdüm sildim tozları aldım banyo wc yıkandı bulaşık yıkandı ve buzdolabını sildim bittim yavvvvv artık yapamıyom fazla iş 4odada olunca çok yoruluyom koca göbekleee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…