canim hollandada cati muanesi yapilmiyor ..birkac ay once bir tanidigim dogum yapti kadin ikiniyor ikiniyor bebek cikmiyormus meger catisi darmis ta popo deligine kadar kesmisler sayisiz dikisim var dedi.boyle bir durum yasamaktansa muane olmayi tercih ederdim.bence cok onemli simdi bende muane olmayacagim icin uzuluyorum ...
:roflol: aman daha erken kırılmasın
kokuda yok kaşıntıda
ay bi daha nette araştırma yapmıcam moralim bozuluyoo
benim karnım minicik haftama göre aslında bebek normalde hatta 2 haftada bir gidiyorum hamileliğim en başından beri hemde dopplere ama nette karnın küçük olması suyun azlığına işaretmiş :1ninca: cumartesi yi iple çekiyorumm
birde bebk m önceki gibi çok oynamıyo neden acaba :çok üzgünüm: hissediyorum günde 10 defa ama önceden 1 saat durmadığı oluyodu neden acaba yeri daralmış olabilir mi
merhaba kızlar evleri süpürdüm sildim tozları aldım banyo wc yıkandı bulaşık yıkandı ve buzdolabını sildim bittim yavvvvv artık yapamıyom fazla iş 4odada olunca çok yoruluyom koca göbekleee
ya kızlar bizim evin çatısında akıntı var :kedi:
mantar olsa kaşıntı olur dimi az az su gibi bazende beyaz z yapışık geliyi
VALLA KOrkamyın çatı muyanesinden korkmayınn:icecream:
NOT: Bİ DOST
:roflol: aman daha erken kırılmasın
kokuda yok kaşıntıda
ay bi daha nette araştırma yapmıcam moralim bozuluyoo
benim karnım minicik haftama göre aslında bebek normalde hatta 2 haftada bir gidiyorum hamileliğim en başından beri hemde dopplere ama nette karnın küçük olması suyun azlığına işaretmiş :1ninca: cumartesi yi iple çekiyorumm
birde bebk m önceki gibi çok oynamıyo neden acaba :çok üzgünüm: hissediyorum günde 10 defa ama önceden 1 saat durmadığı oluyodu neden acaba yeri daralmış olabilir mi
alam ya yurtdışı gerçekten acaip...birde gelişmişiz die dolaşıyorlarrrrklava:
ülkem ülkem güzel ülke
canım peki doğumda sorun çıkarsa ne olacakk...acil sezeryanamı alacaklarrrr....allah yardımcın olsunda rahatca bir ıkınmada doğurrrr:Saruboceq:
biz şimdi 8 aylık hamile oluyoz dimi?
musyascım hemen izliyorum canım benim sağoll
zuzumm bende en son 10 gün önce girdim dopplere normal di yani 10 günde değişiklik olmaz sanırım.. kendimi yormuyum hemde hiç ilk defa b hafta evimde kalıyorum normlalde kaynanmda ve annemde geçiyo zamn hiç bi iş yapmıyorum erken doğumum var bundan önce şimdide tehlikedeyim işte inşallah zamanında gelir bu kuzum
ama karnım gerçekten küçük ben büyümesini istiyom millet hiç yok diyo7 aylık gibi görünmüo
evet canim..
bahair ya seni gordugum iyi oldu canim sende benim gibi kilo almiyorsun..
ben 3 aydir ayni kilodayim burdaki ebeler normal diyorlar ama sana doktorun ne diyor??
bebeginin kilosu suyun karninin buyuklugu hersey normal mi??
benim pazartesi gunu ultrason kontrolum var ins. hersey normal cikar...sabirsizlanmaya basladim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?