2009 Ekim Anneleri

alam ya yurtdışı gerçekten acaip...birde gelişmişiz die dolaşıyorlarrrrklava:
ülkem ülkem güzel ülkemturkbayragi
canım peki doğumda sorun çıkarsa ne olacakk...acil sezeryanamı alacaklarrrr....allah yardımcın olsunda rahatca bir ıkınmada doğurrrr:Saruboceq:

:roflol: aman daha erken kırılmasın

kokuda yok kaşıntıda

ay bi daha nette araştırma yapmıcam moralim bozuluyoo
benim karnım minicik haftama göre aslında bebek normalde hatta 2 haftada bir gidiyorum hamileliğim en başından beri hemde dopplere ama nette karnın küçük olması suyun azlığına işaretmiş :1ninca: cumartesi yi iple çekiyorumm
birde bebk m önceki gibi çok oynamıyo neden acaba :çok üzgünüm: hissediyorum günde 10 defa ama önceden 1 saat durmadığı oluyodu neden acaba yeri daralmış olabilir mi

cnm uzman tvyi aç. kaan hoca var dr orda hamilelik bölümünü tıkla dinle bak kaan hocam diyoki son ay bebeklerin hareketleri dinlenme dönemine geçiy okorkulcak bişi yok die ben hergün açıyom ordan dinliyom bebişimin son surumunu çok yararlı bi siteee

Hamileliğin 9. ayında anne adayında ne değişiklikler olur? - UZMAN TV buda annenin son aydaki hali bizler son aydaymışızzz

--------------------------------------------------------------------------------

Hamileliğin 8. ayında anne karnındaki bebek ne durumdadır? - UZMAN TV
tıkla cnm bak dinle bebişin son halinize görrrrr
bakın bunlara kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

ya kızlar bizim evin çatısında akıntı var :kedi:
mantar olsa kaşıntı olur dimi az az su gibi bazende beyaz z yapışık geliyi

VALLA KOrkamyın çatı muyanesinden korkmayınn:icecream:

NOT: Bİ DOST

ay ilahii kaydirigubbakcemile3

yeri dar değildir daha 30 haftalıksın sanırsam..annesi çokmu yoruyo acaba kendini..ama günü gününü tutmuyo benim de...karnının küçüklüğü için de sıkma canını sık da gidiomuşsun doktora bi sorun olsa sölerdi.benim de ayıma göre küçük karnım ama suyum gayet iyi şükür..yapı meselesi

aminn canim ins. yaa...
evet ya bunlar bi acayip saglik hizmetleri cok geri Turkiye daha ileride..
dogumdan once ultrasondan da bakmiyorlar biliyormusun elleriyle bakip herseyi anliyorlarmis!internetten okudum burda yasayan bir turk bayanin basina gelmis .bayani almislar doguma bi bakmislar bebegin once ayaklari geliyor apar topar sezeryan yapmislar!
bana da ebe ultrason olmayacagini soyleyince bende bu durumu anlattim:insanlar hata yapar olabilir falan dedi ozaman sana son haftalara ultrason yazalim dedi !bunlara gore bebek her zaman heran donebilirmis ultrason gereksizmis oyle diyorlar resmen:)

iwiitt bahairr..benim tam 5 gün sonra bitiyo 8 ayım 9a giriyorumm....ayhh sölemesi bilem heycanlıı

musyascım hemen izliyorum canım benim sağoll

zuzumm bende en son 10 gün önce girdim dopplere normal di yani 10 günde değişiklik olmaz sanırım.. kendimi yormuyum hemde hiç ilk defa b hafta evimde kalıyorum normlalde kaynanmda ve annemde geçiyo zamn hiç bi iş yapmıyorum erken doğumum var bundan önce şimdide tehlikedeyim işte inşallah zamanında gelir bu kuzum
ama karnım gerçekten küçük ben büyümesini istiyom millet hiç yok diyo 7 aylık gibi görünmüo

evet canim..
bahair ya seni gordugum iyi oldu canim sende benim gibi kilo almiyorsun..
ben 3 aydir ayni kilodayim burdaki ebeler normal diyorlar ama sana doktorun ne diyor??
bebeginin kilosu suyun karninin buyuklugu hersey normal mi??
benim pazartesi gunu ultrason kontrolum var ins. hersey normal cikar...sabirsizlanmaya basladim..

biz şimdi 8 aylık hamile oluyoz dimi?

büyür canım büyür mrk etme..bikaç haftada birden büyür benim de ööle oldu..hem daha iyi en azından o nefes darlıkları o zor uyumaları biraz daha geç yaşamış olucaksın..görüceksin faydasını :)

nurefsancım üzülme canım büyüyodur bebeğin..ben de 2 ay filan kilo almadım hiç..bırak küçük kalmayı bebeğim bi hafta filan iri bile çıktı..

ewet söyledik okadar da habersiz bırakma diye fatoş zilisine ..ben de çok mrk ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…