nurefsancım üzülme canım büyüyodur bebeğin..ben de 2 ay filan kilo almadım hiç..bırak küçük kalmayı bebeğim bi hafta filan iri bile çıktı..
nurefsancım üzülme canım büyüyodur bebeğin..ben de 2 ay filan kilo almadım hiç..bırak küçük kalmayı bebeğim bi hafta filan iri bile çıktı..
hepinizi furucam haaaaaaaklava: ben 16.kiloyu gormus bulunmaktayım anam onune alırsan nutella kavanozunu kasık kasık yersen 1 gunde bitirirsen 500 gr mı 100 ude gorursun kaydirigubbakcemile2
biz şimdi 8 aylık hamile oluyoz dimi?
hepinizi furucam haaaaaaaklava: ben 16.kiloyu gormus bulunmaktayım anam onune alırsan nutella kavanozunu kasık kasık yersen 1 gunde bitirirsen 500 gr mı 100 ude gorursun kaydirigubbakcemile2
maasallah bebegine ...sagol canim ins. dedigin gibi olur..
pukeeeet ne kadar zararlı yaptığın şey biliyomusunnnn
hamilelik döneminde sarelle tarzı tatlıları yemek çok zararlıymış. pankreasını deli gibi yoruyosun, bebişin pankreasını da deli gibi yoruyosun. kan şekerini ne biçim yükseltiyosun, senin yükslince bebişin de kan şekeri yükseliyor kuşumm
yapma öle bidaa çok kızdımklava:
hamilelik döneminde sarelle tarzı tatlıları yemek çok zararlıymış. pankreasını deli gibi yoruyosun, bebişin pankreasını da deli gibi yoruyosun. kan şekerini ne biçim yükseltiyosun, senin yükslince bebişin de kan şekeri yükseliyor kuşumm
amazonn sana katılıyorum..Bende de gebelik şekeri çıktı.Dr. bebek doğduğunda anne karnında şekere alıştığı için doğduğunda şekeri aniden düşebiliyomuş.O yüzden bırak tatlıyı meyavayı bile sayıyla yiyorum..mafoldumben
kizz deneyecegim:) kilo alayimda sahurda esimle birlikte bende yiyip yatiyorum:)
hamile kalmadan once cok cabuk kilo alan vben alamaz oldum ne is bende anlamadim:uhm: 4 haftalik hamileyken 70 kiloydum , simdi 68,5 kiloyum verdigim kilolalari alamadim daha...
saol zuzumm ::)) bebişim zaten şişko değil zayıf 2 gün de geriden gelioruz ama sorun değilmiş.. Allah' a şükür nefes daralması uykusuzluk çekmiyorum pöfür pöfürr uyuyorum :) hemde nasılll
evet canim..
bahair ya seni gordugum iyi oldu canim sende benim gibi kilo almiyorsun..
ben 3 aydir ayni kilodayim burdaki ebeler normal diyorlar ama sana doktorun ne diyor??
bebeginin kilosu suyun karninin buyuklugu hersey normal mi??
benim pazartesi gunu ultrason kontrolum var ins. hersey normal cikar...sabirsizlanmaya basladim..
Merhaba kızlar nasılsınız bugÜn bİz Çok yorgunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?