2009 Ekim Anneleri

saol zuzumm ::)) bebişim zaten şişko değil zayıf 2 gün de geriden gelioruz ama sorun değilmiş.. Allah' a şükür nefes daralması uykusuzluk çekmiyorum pöfür pöfürr uyuyorum :) hemde nasılll

nurefsancım üzülme canım büyüyodur bebeğin..ben de 2 ay filan kilo almadım hiç..bırak küçük kalmayı bebeğim bi hafta filan iri bile çıktı..

hepinizi furucam haaaaaaa klava: ben 16.kiloyu gormus bulunmaktayım anam onune alırsan nutella kavanozunu kasık kasık yersen 1 gunde bitirirsen 500 gr mı 100 ude gorursun kaydirigubbakcemile2

hepinizi furucam haaaaaaa klava: ben 16.kiloyu gormus bulunmaktayım anam onune alırsan nutella kavanozunu kasık kasık yersen 1 gunde bitirirsen 500 gr mı 100 ude gorursun kaydirigubbakcemile2

pukeeeet ne kadar zararlı yaptığın şey biliyomusunnnn
hamilelik döneminde sarelle tarzı tatlıları yemek çok zararlıymış. pankreasını deli gibi yoruyosun, bebişin pankreasını da deli gibi yoruyosun. kan şekerini ne biçim yükseltiyosun, senin yükslince bebişin de kan şekeri yükseliyor kuşumm
yapma öle bidaa çok kızdım klava:

kilo alayimda sahurda esimle birlikte bende yiyip yatiyorum:)
hamile kalmadan once cok cabuk kilo alan vben alamaz oldum ne is bende anlamadim:uhm: 4 haftalik hamileyken 70 kiloydum , simdi 68,5 kiloyum verdigim kilolalari alamadim daha...

Son düzenleme:

amazonn sana katılıyorum..Bende de gebelik şekeri çıktı.Dr. bebek doğduğunda anne karnında şekere alıştığı için doğduğunda şekeri aniden düşebiliyomuş.O yüzden bırak tatlıyı meyavayı bile sayıyla yiyorum..mafoldumben

hadi yaaa sagolverdigpin bilgiler icin

evett mucizem gerçekten çok zararlı.. bu kadar aşırı tatlı tüketen gebelerin bebişlerinin sonradan diyabet olma olasılığı çok yüksek oluyormuş

canım bende 10 kilo aldım.Tickerim 32+1 ama bebek buna rağmen ultrasonda önden önden gidiyo 34 haftalara geldi..Galiba bebeğin kilosuyla bizim aldığımız kiloların hiç alakası yok..CADIARZU

saol zuzumm ::)) bebişim zaten şişko değil zayıf 2 gün de geriden gelioruz ama sorun değilmiş.. Allah' a şükür nefes daralması uykusuzluk çekmiyorum pöfür pöfürr uyuyorum :) hemde nasılll

kıss millet neler çekio uykususluktan wururlar seni,2 eksik sööle:)))))

yazarken de aklıma geldi he buket burdaysa fırça yicem diye sırnaşık şey

süprüss ewet pek yok canım..sen hamur işi yer kilo alırsın ama onun bebeğe bi yararı olmaz..yada meywe sebze salata yersin sen almassın ama bebik beslenir...

evet bebişim doktorum herşey normal diyor. ama ben dikkat ettiğim için kilo almıyorum herşeyim light ve kepekli hatta en son kontrolümde 2 hafta da 400 gram vermiştim nil ise 625 gram almıştı. doktor verme dedi. bundan sonra da ay da 1 kilo alman yeterli dedi...
ben kilo almama hatta vermeme rağmen nil kızı 1 hafta önden gidiyodu... merak etme çok fazla hamur işi kızartma vs. yemiyosan almaman normal sıcaklardan dolayı vücudun kilo kaybediyordur.... ama bebeişin aldığın gıdalarla besleniyordur...

Merhaba kızlar nasılsınız bugÜn bİz Çok yorgunuz.

merhaba sibelcim bugün herkes de bi yorgunluktur gidiyor zaten.. ben de biraz dağı solu topladım 2 ütü yaptım pes düştüm... bu arada hastane pijamalarımı ütüledim. kendime çekçekli çanta aldım, yakıunda benimde hastane çantam ahzır olacak:)

ciddi mi :1shok: anam bu kacıncı kavanoz hemde :sinifsinif: benim dr uyarmadı hic beni ki benim seker sınırda cıkmıstı.adam bana keyfine bak dedi yaaaa:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…