kız bahairrr tembel tenekee
aldınmı doğum çantanı bakemlmaz:
bi ben kaldım heralde çantası hazır olmayan...Çamaşırlarımız ne yıkandı ne ütülendi...
ciddi mi :1shok: anam bu kacıncı kavanoz hemde :sinifsinif: benim dr uyarmadı hic beni ki benim seker sınırda cıkmıstı.adam bana keyfine bak dedi yaaaa:gitme:
merhaba sibelcim bugün herkes de bi yorgunluktur gidiyor zaten.. ben de biraz dağı solu topladım 2 ütü yaptım pes düştüm... bu arada hastane pijamalarımı ütüledim. kendime çekçekli çanta aldım, yakıunda benimde hastane çantam ahzır olacak:)
bi ben kaldım heralde çantası hazır olmayan...Çamaşırlarımız ne yıkandı ne ütülendi...
ayrıca kendime iç çamaşırı falan da almayacam. ama benim şöle bi sorunum var... ben normal kilot giyememki. acaba string giyersem kanamam dışarı taşarmı?
evet bebişim doktorum herşey normal diyor. ama ben dikkat ettiğim için kilo almıyorum herşeyim light ve kepekli hatta en son kontrolümde 2 hafta da 400 gram vermiştim nil ise 625 gram almıştı. doktor verme dedi. bundan sonra da ay da 1 kilo alman yeterli dedi...
ben kilo almama hatta vermeme rağmen nil kızı 1 hafta önden gidiyodu... merak etme çok fazla hamur işi kızartma vs. yemiyosan almaman normal sıcaklardan dolayı vücudun kilo kaybediyordur.... ama bebeişin aldığın gıdalarla besleniyordur...
keyfine bak deyince adam senin nutella kavanozunun içine gireceğini tahmin etmemiştir.Şaka bi tarafa sınırda olmana rağmen dikkat et biraz falan damı demedi..Benimki diyetisyene bile yolladı..
canım bende Allah kısmet ederse bu ay sonu izne ayrılıyorum artık.oğlumun çantası hazır ama kendimin ki bitmedi daha.bi kaç almam gereken şey daha var. onlarıda aldımmı tamamdır.haftaya biter artık onlarda.ne zaman doğacak acaba bebişler. biz 35.haftadayız.5 haftamız kaldı. bi an önce bitseydi.
ben yedim fırcayı -tatlicadiarzu-
Ah canım nası rahat edicen bende öleydim ama şimdi güldüğüm kocaman anamın giydiği donlar gibi koca koca kilotlar giyiyorum.
ayrıca kendime iç çamaşırı falan da almayacam. ama benim şöle bi sorunum var... ben normal kilot giyememki. acaba string giyersem kanamam dışarı taşarmı?
sırnaşık şey sırnaşık şey seksi şey :)) ben de gstring giyemem elim hep oraya gider en iyisi paçalı heheheee:)))
ciddi mi :1shok: anam bu kacıncı kavanoz hemde :sinifsinif: benim dr uyarmadı hic beni ki benim seker sınırda cıkmıstı.adam bana keyfine bak dedi yaaaa:gitme:
bence de aceleye gerek yok. insan onları ahzırlayınca iyice heves yapıyo bir an önce doğsun istiyo. ben bebek şekeri malzemelerini de daha 5 aylıkkenmi ne almıştım hala hazırlamadım.. biliyorumki şimdiden onalrı hazırlarsam çok heves edecem.. odası için bile acele etmiyom. bak şifoınyer yaptırmaya 2 hafta önce karar verdim daha herhalde bugün yarın gelir. halsıını dün sipariş verdim yarın gelecek... böle genişten genişten... hatta hastane çıkışındaki hariç 1 tane bile penye battaniyesi yok...
ohh canıma değsin smileyi lülülülülülü lülülülülülü laelaelaelaelae
tampon kullanabilseydim hiç bu dert olmayacaktı. ama doktor kullanamazsın dedi... ben de hala eski kilotlarımı giyiyorum yani eski derken gidip aynı kilotların 1 beden büyüğünü aldım onları giyiyorum.. ben de normal kilotla rahat edemiyom. bikinimin altını bile giydiğimde sinirden ağlıyasım geliyo....
yanii bi de şekerin sınırda çıktığı halde kavonoz kavonoz yiyosun yani. afiyet olsun valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?