2009 Ekim Anneleri

kız bahairrr tembel tenekee
aldınmı doğum çantanı bakem lmaz:

ay aldım amazoncum. en sonunda gittim migrosta kampanya da valizler vardı çekçekli onlardan 1 tane aldım. quiksilver dakine baktım anam sülale boyu ben onu doldurur hastaneye gidersem millet bana dötüyle gülerdi. gittim kabin boy bi valiz aldım. bi zahmet pijama ve geceliklerimi de ütüledim. bide şu iğrenç emzirme sütyeninden aldım. ama ben onu giyemem ya.. kapkalın askıları .. eşime dedim ben sütyensiz dolaşırım. anam kendime bi pijama aldım ince ip askılı altına o sütyeni giyersem tam köylü olurum valla...

ciddi mi :1shok: anam bu kacıncı kavanoz hemde :sinifsinif: benim dr uyarmadı hic beni ki benim seker sınırda cıkmıstı.adam bana keyfine bak dedi yaaaa:gitme:

keyfine bak deyince adam senin nutella kavanozunun içine gireceğini tahmin etmemiştir.Şaka bi tarafa sınırda olmana rağmen dikkat et biraz falan damı demedi..Benimki diyetisyene bile yolladı..

ayrıca kendime iç çamaşırı falan da almayacam. ama benim şöle bi sorunum var... ben normal kilot giyememki. acaba string giyersem kanamam dışarı taşarmı?

canım bende Allah kısmet ederse bu ay sonu izne ayrılıyorum artık.oğlumun çantası hazır ama kendimin ki bitmedi daha.bi kaç almam gereken şey daha var. onlarıda aldımmı tamamdır.haftaya biter artık onlarda.ne zaman doğacak acaba bebişler. biz 35.haftadayız.5 haftamız kaldı. bi an önce bitseydi.

ay iiki yıkamışım ütülemişim hazırlamışım herbişeyi..bikaç gündür bi halsizliktir gidiyo..ewin işini zor yapıyorm..

ayrıca kendime iç çamaşırı falan da almayacam. ama benim şöle bi sorunum var... ben normal kilot giyememki. acaba string giyersem kanamam dışarı taşarmı?

Ah canım nası rahat edicen bende öleydim ama şimdi güldüğüm kocaman anamın giydiği donlar gibi koca koca kilotlar giyiyorum.

sagol canim cevabin icin..bakalim ins. pazartesi ogrenecegim son durumu hayirlisi artik..

keyfine bak deyince adam senin nutella kavanozunun içine gireceğini tahmin etmemiştir.Şaka bi tarafa sınırda olmana rağmen dikkat et biraz falan damı demedi..Benimki diyetisyene bile yolladı..

demedi.hatta ben kendimi bildigim icin bana diyet verin dedim yok dedi.zoraki olmazsa ben kendimi tutamam cunku.bidaha tatlı yok.en azından nutella yok.ayy kendimi cok kotu hissettim simdi :gitme:

bence de aceleye gerek yok. insan onları ahzırlayınca iyice heves yapıyo bir an önce doğsun istiyo. ben bebek şekeri malzemelerini de daha 5 aylıkkenmi ne almıştım hala hazırlamadım.. biliyorumki şimdiden onalrı hazırlarsam çok heves edecem.. odası için bile acele etmiyom. bak şifoınyer yaptırmaya 2 hafta önce karar verdim daha herhalde bugün yarın gelir. halsıını dün sipariş verdim yarın gelecek... böle genişten genişten... hatta hastane çıkışındaki hariç 1 tane bile penye battaniyesi yok...

Ah canım nası rahat edicen bende öleydim ama şimdi güldüğüm kocaman anamın giydiği donlar gibi koca koca kilotlar giyiyorum.

tampon kullanabilseydim hiç bu dert olmayacaktı. ama doktor kullanamazsın dedi... ben de hala eski kilotlarımı giyiyorum yani eski derken gidip aynı kilotların 1 beden büyüğünü aldım onları giyiyorum.. ben de normal kilotla rahat edemiyom. bikinimin altını bile giydiğimde sinirden ağlıyasım geliyo....

sırnaşık şey sırnaşık şey seksi şey :)) ben de gstring giyemem elim hep oraya gider en iyisi paçalı heheheee:)))

:)))))))) niye gidiyo kız elin oraya varlığı yokluğu bir... abartmıyorum ama doğumdan çok bu iç çamaşır mevzusu gözümde büyüyor hem sütyen hem külot

bencede canım.Şimdi herşeyini hazırlasam odasına gidip gidip sabırsız sabırsız günler geçmiycek.Son haftalar geçmek bilmiyo diyolar.Bende son haftalar bunlarla meşgul olurum zaman çabuk geçer.Bi gün kıyafetleri ters eder etiketleri keserim.bi gün eşyalarını bi gün battaniyelerini nevresimlerini, bi gün beşiğin içini yıkar sonra yavaş yavaş ütüler ütüler yerleştirim.1 haftayı böle doldururum..

ohh canıma değsin smileyi lülülülülülü lülülülülülü laelaelaelaelae

:mymeka:

bende normal ve pamuklu harici giyemem.otekilerle rahat edemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…