:mymeka:
bende normal ve pamuklu harici giyemem.otekilerle rahat edemem.
en buyuk zaafım bu :sinifsinif: kendimi kontrol edemiorum.ust sınır 141 di benimki 140.5 cıkmıstı mafoldumben
doguma kadar tovbe ediorum ahanda burada.sıkıcam disimiiiiiiii
ay aldım amazoncum. en sonunda gittim migrosta kampanya da valizler vardı çekçekli onlardan 1 tane aldım. quiksilver dakine baktım anam sülale boyu ben onu doldurur hastaneye gidersem millet bana dötüyle gülerdi. gittim kabin boy bi valiz aldım. bi zahmet pijama ve geceliklerimi de ütüledim. bide şu iğrenç emzirme sütyeninden aldım. ama ben onu giyemem ya.. kapkalın askıları .. eşime dedim ben sütyensiz dolaşırım. anam kendime bi pijama aldım ince ip askılı altına o sütyeni giyersem tam köylü olurum valla...
ayrıca kendime iç çamaşırı falan da almayacam. ama benim şöle bi sorunum var... ben normal kilot giyememki. acaba string giyersem kanamam dışarı taşarmı?
kızlar emzirme sütyeni alan varmı ben 36tl aldım.Anam ne pahalıymış.
peki bebeğin kilosu gelişimi nasıl canım.Çünkü dr. lar çok kiloluda istemiyo bebeği de. Bunlar gereksiz hiç bi işe yaramayan yağ.Doğumu zorlaştırmaktan başka bişiye yaramıyo diyoda ondan sordum
süprizcim ben de 15 liraya aldım. kullanmayı pek düşünmediğim için ahhım şahım bişey almadım. markası la jardinmi neydi.
benim bebek biraz garip.28.haftada haftasına gore bayaa kiloluydu.1350 gr.
32.haftada da zayıf cıktı 1875 gr.:uhm:
canım ben 10 tl ye almıştım bi tane.eve geldim bi halta benzemiyo kullanışlı bişi de değil.Gİttim verdim geri yerine iç çamaşırı aldım.Geçen pijama gecelik takımı aldığım yerden ten in aldım ama daha kullanışlı ve daha güzel rahatta. ama bi tane aldım.2 tane olsa 72 lira nerdeyse pijama ve geceliklerin fiyatına denk gelecek..
piikii süprüscümm kaçıncı haftanın son haftan olucağına dair kesin bi bilgin warmı cicimmm???bencede canım.Şimdi herşeyini hazırlasam odasına gidip gidip sabırsız sabırsız günler geçmiycek.Son haftalar geçmek bilmiyo diyolar.Bende son haftalar bunlarla meşgul olurum zaman çabuk geçer.Bi gün kıyafetleri ters eder etiketleri keserim.bi gün eşyalarını bi gün battaniyelerini nevresimlerini, bi gün beşiğin içini yıkar sonra yavaş yavaş ütüler ütüler yerleştirim.1 haftayı böle doldururum..
kızlar emzirme sütyeni alan varmı ben 36tl aldım.Anam ne pahalıymış.
amazoncum daaa çantam hazır değil sadece artık bi çantam var:) hazır da olacak inşallah
piikii süprüscümm kaçıncı haftanın son haftan olucağına dair kesin bi bilgin warmı cicimmm???
önümüzdeki hafta kontrolüm var.sanırım o zaman az çok bi tarih veririm demişti.
piikii süprüscümm kaçıncı haftanın son haftan olucağına dair kesin bi bilgin warmı cicimmm???
önümüzdeki hafta kontrolüm var.sanırım o zaman az çok bi tarih veririm demişti.
yani diyorumki süprüscüm bebek ööle kesin tarih dinlemz sen hazırlığını yap da soora hazırlıksız yakalanma..kapişşş:)
:)))))) aslında tembellikten değil heves etmeyim diye:)tembelllll kaydirigubbakcemile
benimkisi de le jardin..
yani diyorumki süprüscüm bebek ööle kesin tarih dinlemz sen hazırlığını yap da soora hazırlıksız yakalanma..kapişşş:)
ozaman pohu küreğinen yerük kafamçokkarıştı
sosyetikmisin yani şimdik onu mu demek istiyon jardin felan lülülülülülü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?