2009 Ekim Anneleri

:mymeka:

bende normal ve pamuklu harici giyemem.otekilerle rahat edemem.

o zaman sen şansılısın senin doğumda iççamaşırı sorunun olamaycak demekki... geçen gün aldığım emzirme sütyenini denedim ne çirkin bişey o ya bide benim göğüslerim biraz ayrık. o sütyeni o kadar bitişik yapmışlarki sanki göğüs kafesime işledi sütyen. o sütyenlerden giyilmeden olmuyomu kızlar etrafınızda giymeyen falan oldumu hiç?

en buyuk zaafım bu :sinifsinif: kendimi kontrol edemiorum.ust sınır 141 di benimki 140.5 cıkmıstı mafoldumben
doguma kadar tovbe ediorum ahanda burada.sıkıcam disimiiiiiiii

peki bebeğin kilosu gelişimi nasıl canım.Çünkü dr. lar çok kiloluda istemiyo bebeği de. Bunlar gereksiz hiç bi işe yaramayan yağ.Doğumu zorlaştırmaktan başka bişiye yaramıyo diyoda ondan sordum

efferim ohhh ben de rahatladım şimdik bak çantan hazır olunca:))) evet emzirme sütyeninin askıları çok kalın gerçekten ama bakalım kullanımı rahat olcak mı ben de aldım 1 tane..

ayrıca kendime iç çamaşırı falan da almayacam. ama benim şöle bi sorunum var... ben normal kilot giyememki. acaba string giyersem kanamam dışarı taşarmı?

tabii canım hiç taşarmıymışşş giy sen g-stringini. ay kız sen delimisin. ben 4 tane anane donu aldım geniş geniş onları giyerim doğumdan sonra bi süre..

kızlar emzirme sütyeni alan varmı ben 36tl aldım.Anam ne pahalıymış.

ben aldım bakırköyden 15 liraya. birkaç yere sordum 35 falan dedi. sonra loyadan aldım 15 liraya.

süprizcim ben de 15 liraya aldım. kullanmayı pek düşünmediğim için ahhım şahım bişey almadım. markası la jardinmi neydi.

peki bebeğin kilosu gelişimi nasıl canım.Çünkü dr. lar çok kiloluda istemiyo bebeği de. Bunlar gereksiz hiç bi işe yaramayan yağ.Doğumu zorlaştırmaktan başka bişiye yaramıyo diyoda ondan sordum

benim bebek biraz garip.28.haftada haftasına gore bayaa kiloluydu.1350 gr.
32.haftada da zayıf cıktı 1875 gr.:uhm:

süprizcim ben de 15 liraya aldım. kullanmayı pek düşünmediğim için ahhım şahım bişey almadım. markası la jardinmi neydi.

canım ben 10 tl ye almıştım bi tane.eve geldim bi halta benzemiyo kullanışlı bişi de değil.Gİttim verdim geri yerine iç çamaşırı aldım.Geçen pijama gecelik takımı aldığım yerden ten in aldım ama daha kullanışlı ve daha güzel rahatta. ama bi tane aldım.2 tane olsa 72 lira nerdeyse pijama ve geceliklerin fiyatına denk gelecek..

benim aldığım yerde teninkilerde vardı.. kıza teninki yokmu dedim o da bana onunkinin akıları ve arkası falan daha kalın onunla hiç rahat edemezsiniz fdedi ben de o yüzden almadım...ya önceden özel sütyenmi varmış. bence kullanılmasa da olur...

piikii süprüscümm kaçıncı haftanın son haftan olucağına dair kesin bi bilgin warmı cicimmm???
kızlar emzirme sütyeni alan varmı ben 36tl aldım.Anam ne pahalıymış.

11e mi ne aldım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…