2009 Ekim Anneleri

:) ben tekrar geldim , kizlar ne yapiyorsunuz ?

bakiyorumda don kilot mevzusu var , bende XXXL kilotlardan giyiyorum ayyyyyyy arkadasim var diyorki vah vah sen bu hallere dusecekmiydin diye benimle hep dalga geciyor , yikayinca esim bile gluyor varya gorseniz cuval gibiler hehehehe

herkese merhaba nasılsınız bugün kısslar??? ben cok uykusuzum gece hiiç uyumadım sabah 7 ye kadar ayaktaydım((( sonra sızmısım biraz uyudum ama salak gibiyim suan((

merhaba seldusum , sahsim adina oyle boyleyim bugunlerde belirsizim :) sen neden uyuyamadin ? bende hic uyuyamiyorum , her saat kalkiyorum en az 5-6 defa zaten wc ye gidiyorum ne uyku var ne duzen doya doya uyumayi ben cok özledim , bu arada dun gece doguruyorum sandim cok kasilmam oldu korkuyorum artik zaten aliskanlik oldu bende

ben uyudum ama yine uykum var offf akşam olsada evvime gitsemm kıslar siz akşamları yürüyüş yapıyonuz yada egzersiz ben çok ihmal ediyorumm

**Hamile kadin sinirlidir**

- Ellerine saglik askim, yemek harika olmus. Biraz daha sulu olsaydi.
- Ne demek istiyosun sen Ahmet
- Hiic ne diycem. Dedim ki biras daha su......
- Kes kes anladim ben seni anladiiiiiiim. Annen ?amur yapsa bayila bayila yersin dimi.
- Ama Hayatim. Ben simdi ne de...
- Bak hala konusuyo, o kadar merakliysan annenin yemeklerine gider annenin yanina yerlesir, orada yersin doya doya.
- Iyi de Askim ben simdi annemden bahse..
- He ben durduk yere cikartiyorum yane dimi, kiskaniyo muyum ben senin anneni onu mu demek istiyosun.
- Yok Hayatim ben kiskandigini filan s?ylemek isteme...
- Kes Ahmet kes, daha fasla konusup sinirlendirme beni. Hem suclu hem g?cl? yaaaaa...
- Haydaaaaaaa....

kaydirigubbakcemile3 bende zaten kendi kendime diyom kii doğurmadan adam elimde kalmasa ii demek bi çoğumuz sinirliyiz :))

bendede uyku sorunu olmuyo 10:30 da yatar hemen uyurum. gece kalkıyorum wc için ama uykum kaçmıyo sabah işe gelmek için 6 da kalkıyorum bi an önce işten ayrılsamda 10 lara kadar yatsam ohhh

bende de oldu kasılmalar sanki gece ama cok hesabaalmamaya calısıyorum cünkü 1 hafata önce doktora gittim sancın kasılman yok dedi nst ye girmiştim.gaz sancısı olbilironlar dedi((( ne bileyim anlamadım...
hayırlısyla bi dogursaydık bebişlerimizi sagsalım alsaydık kucaklarımıza..ya bide ben düşünmekten de uyuyamıyorum nasıl doguracam napacam ne giydirecem ....-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

hoşgeldin seldus

uyku sorunu hepimizde var sanırım bende uyuyamıyorum sersem gibiyim yatakta dön dön bi hal oluyorum

aynen kaciş maasallah tpatsan duymuyor gece sahura kadar gezindiim evde tv actım ütü bile yaptım ama hiiç uyanmadı kötükedihüso

kızlar ya siz hala vitamin yada demir falan kullanıyormusunuz 2 aydır hepsini kesti benim dr. yarın gidip sağlık ocaında yazdırayım diyorum vitamin demir ne dersiniz.

bende de ne sinir ne aglamak hiiiç bişey yok maalesef cok sakin cok melek gibiyim..herseye pozitiff ne bilem ben de sasırıyom hiiç hayalimdeki gibi deil..kaydirigubbakcemile3

kızlar ya siz hala vitamin yada demir falan kullanıyormusunuz 2 aydır hepsini kesti benim dr. yarın gidip sağlık ocaında yazdırayım diyorum vitamin demir ne dersiniz.

ben hepsini kullanıyorum canım..bu gidişimde sordum doktora kullan tabii dedi hele demir ilacını ihmal etme dedi..elevit de yazdı tekrardan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…