hoşgeldin pançita iyiyim sen nasılsın. vermişsin şekerlerin siparişini...
kaydirigubbakcemile3 bende zaten kendi kendime diyom kii doğurmadan adam elimde kalmasa ii demek bi çoğumuz sinirliyiz :))
kaydirigubbakcemile3 bende zaten kendi kendime diyom kii doğurmadan adam elimde kalmasa ii demek bi çoğumuz sinirliyiz :))
ozaman pohu küreğinen yerük kafamçokkarıştı
kaydirigubbakcemile3
kızlar uykusuzluktan bahsediyorsunuz valla ben tam tersi acayip uyuyorum bendemi sorun var acep :bbo:
valla al bendn de o kadar pempee, çok uykusuzluk çekiyodum ama 1 aydır falan maşallahım var. gece 11 de yattım sabah eşime kahvaltı hazırlayıp yolladıktan sonra bi yattım 1 oluyodu kalktım yaa uyumuşum.. şimdi yatsam yine uyurum yani. hormonlar yapıyo sanırsam ..
merhaba seldusum , sahsim adina oyle boyleyim bugunlerde belirsizim :) sen neden uyuyamadin ? bende hic uyuyamiyorum , her saat kalkiyorum en az 5-6 defa zaten wc ye gidiyorum ne uyku var ne duzen doya doya uyumayi ben cok özledim , bu arada dun gece doguruyorum sandim cok kasilmam oldu korkuyorum artik zaten aliskanlik oldu bende
hoşgeldin seldus
uyku sorunu hepimizde var sanırım bende uyuyamıyorum sersem gibiyim yatakta dön dön bi hal oluyorum
kızlar ya siz hala vitamin yada demir falan kullanıyormusunuz 2 aydır hepsini kesti benim dr. yarın gidip sağlık ocaında yazdırayım diyorum vitamin demir ne dersiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?