2009 Ekim Anneleri

neden ki gizemcim ..herkes de farklı oluyor demek ki???? ben normalde cok sinirli biriydim şimdi kuzu kuzu

selduş sagol tatlım cevabın için çünkü benim önceki dr doğuma kadar vitamine devam edeceğiz demişti bu dr kesti içim hiç rahat değil o yüzden ben en iyisi yarın gidip ilaç yazdırayım kendime.

kızlar ya siz hala vitamin yada demir falan kullanıyormusunuz 2 aydır hepsini kesti benim dr. yarın gidip sağlık ocaında yazdırayım diyorum vitamin demir ne dersiniz.

pempecim vitamin kullanmıyorum da demir kullanıyorum. kan tahlili yapmadan mı kesti demirini kafamçokkarıştı
bence kan tahlilini bir yenilet ve ona göre demir alıp almamaya devam et kuşum . demir önemli çünkü. yarın ben doktora gidicem, doktorum gelirken kan tahlilimi yeniletmemi söylemişti kandaki trombosit durumuna bi bakalım demişti. yarın yenileticem ben de. günde 2 defa alıyodum demir ilacını. tahlile göre devam edicez.
bence sen de bi kan tahlili yaptırsan çok iyi olur canım.

kızlar ya siz hala vitamin yada demir falan kullanıyormusunuz 2 aydır hepsini kesti benim dr. yarın gidip sağlık ocaında yazdırayım diyorum vitamin demir ne dersiniz.

ben vitamin almıyorum kg alımım iyi diye vermiyo. ama demir içiyorum ve özellikle her dr hiçbirşey içmesen bile demiri ihmal etmeyin diyo sağlık ocakları bile. bence demir al arkadaşım demir almamıştı doğuma yakın kan tetkikinde kanı az çıktı sordum hiç demir almamış. hiç ihmal etme canım. normalde olsa sezeryanda olsa çok kan kaybedeceğiz ve demir kan yapıyo.

amazon yok canım ne tahlili hamilikte ilaca karşıyım dedi kesti o yüzden içim rahat değil pekmez iç dedi bana :gitme: demir için doğru söylüyorsun ben yarın doğru sağlık ocağına orda nasılsa tahlil falan yapıyorlar ilaçta yazarlar

a.s a.s a.s valla iyiki varsınız bunca zaman boşuna almadım demir hapını mafoldumben

pembeinci saglıkocagında da sor bi ne diyecekler..ve tahlil de yaptır bence de..ama benim doktor doguma kadar demir içmelisin dedi..bu haftalarda önemli kalsiyum da dedi..

evet pempecim mutlaka tahlilini yaptır ona göre demire de mutlaka devam et. çünkü ben günde 1 defa demir ilacı alıyodum. doktorum tahlilimi yenilediğinde bi baktık sınırda çıktı trombosit miktarı. demek ki günde 1 tane yeterli gelmiyormuş. sonra 2 ye çıkardık. sen de mutlaka kan tahlili yaptır ki belki 2 defa alman gerekebilir kuşum. handan da 2 defa alıyodu mesela onun da sınırda çıkmıştı.
demire doğumdan sonra bile devam ediyomuşuz bi süre. kan kaybettiği için vücut toparlaması açısından. öyle pat diye kesilir mi yaa, doktor da bi acayipmiş yani.
vitamin konusuda bişey diyemicem gereksiz yere çok kilo yapıyor çünkü. ben hiç kullanmadım. onun yerine taze sebze meyve ye aynı hesap..

sende iyiki varsın pembe:1hug:
vitamin bende bi iştah açtı doymak nedir unutmuştum o yüzden vermiyo dr. demir amazonunda dediği gibi doğumdan sonrası için bile gerekli.

Şekercim benim dr. doğumdan sonra da vitaminlere devam edicez dedi. Vücudumuzun eski enerjisine dönmesi ve depresyon yaşamamamız için veriyorlarmış ihmal etme

amazon canım doğru söylüyorsun Şeniz dr salaklığı işte
zaten ona gitmeyeceğim artık dakika tuttum 5 dk sürüyor muaynesi
rapor yazdırmak için başka dr gittim ve kadına resmen bayıldım 10 dk bebişimi izletti bana tane tane herşeyini anlattı artık ona devam edeceğim
Biliyorum diğer dr özel muaynehanesi var o yüzden hastanedekilerle pek ilgilenmiyor bence oraya gelsinler diye.

sende iyiki varsın pembe:1hug:
vitamin bende bi iştah açtı doymak nedir unutmuştum o yüzden vermiyo dr. demir amazonunda dediği gibi doğumdan sonrası için bile gerekli.

ah ah o vitamin hapı yüzünden nasıl kilo aldığımı ben bilirim en iyisi ben demir yazdırayım yerimseniben Şeniz

çok sıkılmaya başladık yaa evde oturmamk lazım ama tansiyon problemi eve kapattı beni yaa napalım kıslarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…