kızlar ya siz hala vitamin yada demir falan kullanıyormusunuz 2 aydır hepsini kesti benim dr. yarın gidip sağlık ocaında yazdırayım diyorum vitamin demir ne dersiniz.
kızlar ya siz hala vitamin yada demir falan kullanıyormusunuz 2 aydır hepsini kesti benim dr. yarın gidip sağlık ocaında yazdırayım diyorum vitamin demir ne dersiniz.
ben vitamin almıyorum kg alımım iyi diye vermiyo. ama demir içiyorum ve özellikle her dr hiçbirşey içmesen bile demiri ihmal etmeyin diyo sağlık ocakları bile. bence demir al arkadaşım demir almamıştı doğuma yakın kan tetkikinde kanı az çıktı sordum hiç demir almamış. hiç ihmal etme canım. normalde olsa sezeryanda olsa çok kan kaybedeceğiz ve demir kan yapıyo.
amazon yok canım ne tahlili hamilikte ilaca karşıyım dedi kesti o yüzden içim rahat değil pekmez iç dedi bana :gitme: demir için doğru söylüyorsun ben yarın doğru sağlık ocağına orda nasılsa tahlil falan yapıyorlar ilaçta yazarlar
sende iyiki varsın pembe:1hug:
vitamin bende bi iştah açtı doymak nedir unutmuştum o yüzden vermiyo dr. demir amazonunda dediği gibi doğumdan sonrası için bile gerekli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?