benim tansiyon nıormal ama evden çıkamıyorum malum sebep hallolana kadar
kızlar az evvel yazışırken baktım kimse yazmıyo biraz uzanayım dewdim bi uyumuşum 16:10 du uyandığımda... anam iyice hamile olmuşum ben
amozonn yok gelişme ya para bulmaya çalışıyor ama yok..
gizem henüz çıkmadı ee nede olsa sağlık ocağı sadece idarr sonu verdı diğerleri cumaya..
canım kafamı bi yere dayasam bende gidiciyimde uyanınca çok sersem gibi oluyorum sonra o yüzden gözkapaklarımla inatlaşıyoruz.. mirmirmirmir
canım kafamı bi yere dayasam bende gidiciyimde uyanınca çok sersem gibi oluyorum sonra o yüzden gözkapaklarımla inatlaşıyoruz.. mirmirmirmir
cnm bıze ıcra gelcek ya onu beklıyorum ::::::::::::hasretle
Şekercim biz komşu sayılırdık de mi:)? hangi hastaneye gidiyorsun?
kız inatlaşmasana. bak bu haftakar için gücünüzün yetmediği şeyleri yapmak için kendinizi zorlamayın ve dinlenmek istediğinizde mutlaka dinlenin diyo.... o yüzden kendine eziyet etme. ben hamile kaldığımdan beri ilk defa gündüz uyuya kaldım ondan şaşırdım. ki sabah 11 de uyanmıştım:)
denge kaybı yaratıyo bende
nihancım naber şekerciim şeymacım dünkü tahliller nasıl çıktı tatlım
amozonn yok gelişme ya para bulmaya çalışıyor ama yok..
gizem henüz çıkmadı ee nede olsa sağlık ocağı sadece idarr sonu verdı diğerleri cumaya..
sağolun kızlarrr çok daralıyorum dun aklıma gelmesın dıye butun gun temızlık yaptım hemde düşğnuyorum ha geldı ha gelcekler eşyalrı alcaklar boşuna temızlık yapıorum dıye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?