benimde gündüz hiç uyuma adetim yoktur ama şu son günlerde çok fena uyukluyorum hatta bazende uyuyorum.Ama kalkınca sersem gibi oluyorum kalkasım gelmiyo hiç yataktan..
evet canım komşuyuz hastaneye gitmiyorum ben dr. muaynehanesine gidiyorum.Sen hangi hastaneye gidiyosun..
Hangi dr.a şekercim? Hastane seçtin mi peki? Ben acıbademe gidiyorum kadıköye deniz gökalpe gidiyorum.
Ali rıza sözenoğlu benim dr.um öncesinde tedavi gördüğüm için bırakmadım ben 2 yıldır her ay bir fiil birlikteyiz kendisiyle.Hastane konusunda daha bi karara varamadık.Belki devlette de yapabilirim hiç belli değil fisfisfis
selam anneler size bise sorucam kesin bilirsiniz
benim mesela iki bilenzigim var burma tanesi 15gr soru $u altinin grami ne kadar bugün mesela? kendim hesaplayabilirmyim . umarim anladiniz beni :)
Marmarada di mi? Kıs bence ver kararını nolur nolmaz:ecrin_bebek:
Kızlar bu uyku durumu bu haftaların sorunu galiba ben de yerimden kalkmak istemiyorum canım hiçbişey yapmak istemiyor sürekli uykuluyum.mirmirmirmir
mende ne ters ne tersss cnm bu kadarda olmaz allah karnımdaki muciznın yuzune baksın hadi biz gunahkarda ınsafa gelsın şunlar..
Avukata gıttık yanaşmıyor taksıte peşin istiyorrr cadı pis kadın
evet canım sanırım öyle. uyumasına uyuyalım ama yürüşlerimizi egzersizlerimi eksik etmeyelim de son aylarda fazla kilo alıp ağırlaşmıyalım doğumlarımız zor olmöasın
marmara ne ki:uhm:
ay bu da kiloyla bozdu kafayı delircemmmdelikafadulden
kepekli anne seniii :))))
bazıları böylr kansız oluyor işte merhametsizz
Marmara maltepe üni. hastanesi merkezde.
ay bu da kiloyla bozdu kafayı delircemmmdelikafadulden
kepekli anne seniii :))))
bide pişkin pişkin benım yuvam yıkılcağına onunkı yıkılsın demiş..
ınsan derkı karnı burnnunda krısı 3 yaşında evladı var ben bu eşyları alınca bu kadın napıcak ama yokk herkes bizmi senağlamasenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?