2009 Ekim Anneleri

mende ne ters ne tersss cnm bu kadarda olmaz allah karnımdaki muciznın yuzune baksın hadi biz gunahkarda ınsafa gelsın şunlar..

Avukata gıttık yanaşmıyor taksıte peşin istiyorrr cadı pis kadın

Kızlar benımde bu aralar Çok uykum gelıyor uyuyorum kaÇ gÜndÜr gÜndÜzlerı sonrada gece kuŞu gıbı gÖzlerım kapanmıyor oturuyorum bende ıyı mı yapıyorum kÖtÜ mÜ yapıyorum bılmıyorum..

selam anneler size bise sorucam kesin bilirsiniz
benim mesela iki bilenzigim var burma tanesi 15gr soru $u altinin grami ne kadar bugün mesela? kendim hesaplayabilirmyim . umarim anladiniz beni :)

Hangi dr.a şekercim? Hastane seçtin mi peki? Ben acıbademe gidiyorum kadıköye deniz gökalpe gidiyorum.

Ali rıza sözenoğlu benim dr.um öncesinde tedavi gördüğüm için bırakmadım ben 2 yıldır her ay bir fiil birlikteyiz kendisiyle.Hastane konusunda daha bi karara varamadık.Belki devlette de yapabilirim hiç belli değil fisfisfis

Kızlar bu uyku durumu bu haftaların sorunu galiba ben de yerimden kalkmak istemiyorum canım hiçbişey yapmak istemiyor sürekli uykuluyum.mirmirmirmir

selam anneler size bise sorucam kesin bilirsiniz
benim mesela iki bilenzigim var burma tanesi 15gr soru $u altinin grami ne kadar bugün mesela? kendim hesaplayabilirmyim . umarim anladiniz beni :)

ezencim bak blinkten altın fiyatlarını öğrebilirsin aşşağı yukarı. ama burma da farklı olabilir onların işçiliği oluyo bildiğim kadarıyla
Altınkaynak Sirketler Grubu

Kızlar bu uyku durumu bu haftaların sorunu galiba ben de yerimden kalkmak istemiyorum canım hiçbişey yapmak istemiyor sürekli uykuluyum.mirmirmirmir

evet canım sanırım öyle. uyumasına uyuyalım ama yürüşlerimizi egzersizlerimi eksik etmeyelim de son aylarda fazla kilo alıp ağırlaşmıyalım doğumlarımız zor olmöasın

bazıları böylr kansız oluyor işte merhametsizz

bide pişkin pişkin benım yuvam yıkılcağına onunkı yıkılsın demiş..

ınsan derkı karnı burnnunda krısı 3 yaşında evladı var ben bu eşyları alınca bu kadın napıcak ama yokk herkes bizmi senağlamasenağlama

ay bu da kiloyla bozdu kafayı delircemmm delikafadulden
kepekli anne seniii :))))

kopardın beni.:))))))))))) kızııııım kocam doğumdan sonra en fazla gene 45 olmamı istiyo...bozarım tabi kafayı.. deli gibi kilo alırsam nasıl verecem sonra onları ben? kaldıki kilolu olursam kolay doğuramam da. hem çatım yağlanır bebişime hareket edicek yer kalmaz. ne bebişime ne kocam ne kendime kötülük edemem.....

ay o nasıl laf öyle yaa hayret yani.. anne bi de üstelik.. olsun bi tarafından çıkar bu lafı hayat uzun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…