- 20 Mart 2009
- 2.616
- 593
- 123
- 40
gülicancım gelirlermiki ayın 15 ne_?bilmiom yaa...offfff...........canım sen mesa hastanesinemi başladın ?
keremim hoşgeldin...
gunaydin kislarrrrrrrrrr
ben bugun evdeyim.alabilirsem ptesi rapor alicam sonra yillik izin bidaha ise gitmicem delikafadulden
yaf dun oglen gozume lens kacti seffaf.daha cikmadi.bi zarari olurmu acep :1shok:
Yok canım açık eğitim bu. Geçen hafta da doğum eğitimine gitmiştim. Başka hamişlerle birarada olunca insan havaya giriyo da, hoşuma gitti benim :kedi:
canım günaydın....
lens konusunda bişey diyemiyeceğim....istersen dr.la bi görüşşşş....yerimseniben
gunaydin kislarrrrrrrrrr
ben bugun evdeyim.alabilirsem ptesi rapor alicam sonra yillik izin bidaha ise gitmicem delikafadulden
yaf dun oglen gozume lens kacti seffaf.daha cikmadi.bi zarari olurmu acep :1shok:
merhaba kıslarrrr bugün bana arkidişler gelcek bi bakıp kaçayım dedim size
Günaydin kizlarrrrr nasilsiniz ??????
merhaba kıslarrrr bugün bana arkidişler gelcek bi bakıp kaçayım dedim size
Günaydin kizlarrrrr nasilsiniz ??????
Günayydın canım
Nereye kaçtı canım lensin, kaybolcak kadar küçük bişey mi o yaw :uhm: Bence de bi dr. a sor canım.
Bi de sana ne sorcam Buket belki sen araştırmışsındır. Hani bizim doğumdan sonra 13 hafta iznimiz var ya, o sürenin bitiminden itibaren 1 yıl ücretsiz kullanabiliyoruz. Bu 13 haftadan sonraki bütün izin ve raporlarından o 1 yıldan düşüyo.
Şimdi bu 13 haftayı dr. raporu ile uzatabiliyomuşuz, 1 yıl da ondan sonra başlıyomuş. 3 ay falan doğuma bağlı bir sağlık sorunundan heyet raporu alabiliymuşuz yanii. Sen biliyomusun bööle bişiy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?