2009 Ekim Anneleri

AYY KEŞKE BENİMDE BUGÜN SON GÜNÜM OLSA ÜSTÜNE BDE PAZAR GÜNÜ SABAH 8,30 DAN AKŞAM 10 A KADAR NÖBETİM VAR OFFF ŞİMDİDEN STRES YAPTIM VALLA:sinifsinif:

gunaydin kislarrrrrrrrrr
ben bugun evdeyim.alabilirsem ptesi rapor alicam sonra yillik izin bidaha ise gitmicem delikafadulden
yaf dun oglen gozume lens kacti seffaf.daha cikmadi.bi zarari olurmu acep :1shok:

gülicancım gelirlermiki ayın 15 ne_?bilmiom yaa...offfff...........canım sen mesa hastanesinemi başladın ?
keremim hoşgeldin...

Yok canım açık eğitim bu. Geçen hafta da doğum eğitimine gitmiştim. Başka hamişlerle birarada olunca insan havaya giriyo da, hoşuma gitti benim :kedi:

gunaydin kislarrrrrrrrrr
ben bugun evdeyim.alabilirsem ptesi rapor alicam sonra yillik izin bidaha ise gitmicem delikafadulden
yaf dun oglen gozume lens kacti seffaf.daha cikmadi.bi zarari olurmu acep :1shok:

canım günaydın....
lens konusunda bişey diyemiyeceğim....istersen dr.la bi görüşşşş....yerimseniben

gunaydin kislarrrrrrrrrr

Günayydın canım
Nereye kaçtı canım lensin, kaybolcak kadar küçük bişey mi o yaw :uhm: Bence de bi dr. a sor canım.

Bi de sana ne sorcam Buket belki sen araştırmışsındır. Hani bizim doğumdan sonra 13 hafta iznimiz var ya, o sürenin bitiminden itibaren 1 yıl ücretsiz kullanabiliyoruz. Bu 13 haftadan sonraki bütün izin ve raporlarından o 1 yıldan düşüyo.
Şimdi bu 13 haftayı dr. raporu ile uzatabiliyomuşuz, 1 yıl da ondan sonra başlıyomuş. 3 ay falan doğuma bağlı bir sağlık sorunundan heyet raporu alabiliymuşuz yanii. Sen biliyomusun bööle bişiy

kucuk canim yaa.seffaf oldugundan goremiomda :S
bizim isyerinde bi bayan var.o cok olmadi izinden doneli.ucretsiz izin 15 aya cikti diodu ama cok arastirmadim.heyet raporunu biliorum.6 aya kadar aliosun ama kurum arastirabiliomus neden aldigini vs.hatta istedigi bi hastaneye ki bu genelde numune hast.oluomus seni gonderebiliomus gercekten heyet raporluk bi durumun var mi die.

ben 13 hafta bitince pesine yillik izinlerimi kullanicam 40 gun(2008 ve 2009 izinleri) pesine 40 gun rapor alicam.sonrada 1 yasa kadar ucretsi izin.

lalimm opuyorumnanaktan

ilkaycım izde iyiyiz valla yorulmuşumm geldim bi bakınayım dedim oturdum kaldım misafir gelcek banada hazırlık yapıyom sözde

Günaydın gizemim maşallah doramız büyümüş geçmişi okudum gördüm bi dahaki randevuyu ne zamana verdiler iki haftada bire düştümü bende pzt gitcemde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…