2009 Ekim Anneleri

lalimm opuyorumnanaktan

ilkaycım izde iyiyiz valla yorulmuşumm geldim bi bakınayım dedim oturdum kaldım misafir gelcek banada hazırlık yapıyom sözde

:)) olsun bosver yorma kendini gelen bilmiyormu sanki artik agirlastigini , hepimiz öyleyiz artik zorlaniyor insan gun gectikce sana kolay gelsin canimopuyorumnanaktan

Ayy canım dikkat et 2008 yılı izinlerin yanmasın. Benim hesabıma göre 13 haftanın bitimi Ocak ayının başına geliyo. 2010 da 2008 yılı izni kullanılamıyo. Benim de 40 gün olcak 2009-2010 izinleri toplam. ama onları kullanır 12 ay- 40 gün oluyo kullanaağım ücretsiz izin miktarı. Bakalım nasıl olacak...

Evet buketcim bende gulicana katılıyorum benimde 2008 yıllık iznim var hesapladım 13 haftanın bitimi 2010a denk geldiği için yanacak bende o yüzden öncelikle 2008 yıllık iznimi ardından doğumöncesi iznimin 3 haftasını kullanıyorum

slm güzelleropuyorumnanaktan
2-3 gündür netimizde problem vardı giremedim, nasıl keyifler herkes iyimi?

herkese hayırlı cumalar:Saruboceq:

hoşgeldin elacım. keyifler iyi sayılır bide havalar serinlese daha iyi olacak. bide bu sabahtan beri sanki nil aşşağıdan fırlayıp çıkacakmış gibi baskı yapıp duruyo.. öncekiler bu kadar kuvvetli değildi. sanki heran doğacakmış gibi.

kuşum atla istanbula gel burda havalar çok şükür iyi gidiyokaydirigubbakcemile3
cnm benim kızımda öle yaa bazen çıktı çıkacak diyorum çok aşşada oluyo, öle olduğunda belki faydası olur diye bacaklarımı yükseğe dikiyom sanki biraz fayda ediyo gibi...

slm güzel hamişler hayırlı cumalar herkese...

slm cnmopuyorumnanaktan sanada hayırlı cumalar:Saruboceq:

aman canım çıkmasında aşşağıda olsun benim için sorun değil... bide şimdi kocamı işe bırakacam pazar akşamına kadar olmayacak evde yalnız olacam allah korusun korkuyorum doğum moğum olur diye. bide biliyosun benim doktor son dakkada antalya da bi hastaneye gitmeye kaarr verdi. yeni açılacak bi hastaneye. öle bişey olursa zaten burdaki hastaneler kötü bi doktoruma güğveniyodum o da yoık doğru dürüst hastane yok kocam yok napıcam hiç bilmiyorum

kıslarr değer olarak bilmiyorum ama kan değerlerim baya düşük çıkmışş demir hapını günde iki taneye çıkardı başka ne yesem kan yapar acaba :uhm:

cnm içini ferah tutmaya çalış, kendini sakın yorma, iyi düşün iyi olsun herşey...
hiçbirimizin ne olacağı belli değil, benim eşimde gündüzleri yanımda değil, Allah hepimizin yardımcısı olsun:Saruboceq:

gizem korkma kan hapını günde 2 tane alan çok arkadaş var, bunun yanında siyah üzüm, pekmez yiyebilirsin...

yanlis yazmisim.2009 2010 yazacaktim kaydirigubbakcemile2 2008 den 10 gunum kaldi onuda alicam dogumdan once yerimseniben

kıslarr değer olarak bilmiyorum ama kan değerlerim baya düşük çıkmışş demir hapını günde iki taneye çıkardı başka ne yesem kan yapar acaba :uhm:

sabahlari ac karna pekmez ic.bide siyah uzum kurusu ye.benimde kanim dusuk salak adam bana demir vermedi.pekmez ic dio.bende icemiom ki

elalı bi problem olmaz demi şimdi okudum erken doğumriski yaratıyormuş allah allah bak şimdi ben bunu takıntı yaparım kendime mepğer tansiyonumda onun yüzünden düşüyormuş ne fena yaa

bukett işe yarıyosa hemen pekmez içmeye başlayım yaa şeker noluyo pekmez içince

gizem kansızlıktan dolayı erken doğum olma olasını ilk senden duyuyom, Allahın izniyle bişey olmaz...
benimde plesantam aşşada bendede erken doğum riski var, içimizi ferah tutmalıyız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…