lalimm opuyorumnanaktan
ilkaycım izde iyiyiz valla yorulmuşumm geldim bi bakınayım dedim oturdum kaldım misafir gelcek banada hazırlık yapıyom sözde
kucuk canim yaa.seffaf oldugundan goremiomda :S
bizim isyerinde bi bayan var.o cok olmadi izinden doneli.ucretsiz izin 15 aya cikti diodu ama cok arastirmadim.heyet raporunu biliorum.6 aya kadar aliosun ama kurum arastirabiliomus neden aldigini vs.hatta istedigi bi hastaneye ki bu genelde numune hast.oluomus seni gonderebiliomus gercekten heyet raporluk bi durumun var mi die.
ben 13 hafta bitince pesine yillik izinlerimi kullanicam 40 gun(2008 ve 2009 izinleri) pesine 40 gun rapor alicam.sonrada 1 yasa kadar ucretsi izin.
Ayy canım dikkat et 2008 yılı izinlerin yanmasın. Benim hesabıma göre 13 haftanın bitimi Ocak ayının başına geliyo. 2010 da 2008 yılı izni kullanılamıyo. Benim de 40 gün olcak 2009-2010 izinleri toplam. ama onları kullanır 12 ay- 40 gün oluyo kullanaağım ücretsiz izin miktarı. Bakalım nasıl olacak...
slm güzel hamişler hayırlı cumalar herkese...
hoşgeldin elacım. keyifler iyi sayılır bide havalar serinlese daha iyi olacak. bide bu sabahtan beri sanki nil aşşağıdan fırlayıp çıkacakmış gibi baskı yapıp duruyo.. öncekiler bu kadar kuvvetli değildi. sanki heran doğacakmış gibi.
slm güzel hamişler hayırlı cumalar herkese...
kuşum atla istanbula gel burda havalar çok şükür iyi gidiyokaydirigubbakcemile3
cnm benim kızımda öle yaa bazen çıktı çıkacak diyorum çok aşşada oluyo, öle olduğunda belki faydası olur diye bacaklarımı yükseğe dikiyom sanki biraz fayda ediyo gibi...
:
aman canım çıkmasında aşşağıda olsun benim için sorun değil... bide şimdi kocamı işe bırakacam pazar akşamına kadar olmayacak evde yalnız olacam allah korusun korkuyorum doğum moğum olur diye. bide biliyosun benim doktor son dakkada antalya da bi hastaneye gitmeye kaarr verdi. yeni açılacak bi hastaneye. öle bişey olursa zaten burdaki hastaneler kötü bi doktoruma güğveniyodum o da yoık doğru dürüst hastane yok kocam yok napıcam hiç bilmiyorum
Ayy canım dikkat et 2008 yılı izinlerin yanmasın. Benim hesabıma göre 13 haftanın bitimi Ocak ayının başına geliyo. 2010 da 2008 yılı izni kullanılamıyo. Benim de 40 gün olcak 2009-2010 izinleri toplam. ama onları kullanır 12 ay- 40 gün oluyo kullanaağım ücretsiz izin miktarı. Bakalım nasıl olacak...
kıslarr değer olarak bilmiyorum ama kan değerlerim baya düşük çıkmışş demir hapını günde iki taneye çıkardı başka ne yesem kan yapar acaba :uhm:
elalı bi problem olmaz demi şimdi okudum erken doğumriski yaratıyormuş allah allah bak şimdi ben bunu takıntı yaparım kendime mepğer tansiyonumda onun yüzünden düşüyormuş ne fena yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?