elalı bi problem olmaz demi şimdi okudum erken doğumriski yaratıyormuş allah allah bak şimdi ben bunu takıntı yaparım kendime mepğer tansiyonumda onun yüzünden düşüyormuş ne fena yaa
bukett işe yarıyosa hemen pekmez içmeye başlayım yaa şeker noluyo pekmez içince
yanlis yazmisim.2009 2010 yazacaktim kaydirigubbakcemile2 2008 den 10 gunum kaldi onuda alicam dogumdan once yerimseniben
elalı bi problem olmaz demi şimdi okudum erken doğumriski yaratıyormuş allah allah bak şimdi ben bunu takıntı yaparım kendime mepğer tansiyonumda onun yüzünden düşüyormuş ne fena yaa
bukett işe yarıyosa hemen pekmez içmeye başlayım yaa şeker noluyo pekmez içince
benimde son 10 gunum kaldi onu alicam :jeyyar:Hımm boş yere yanmasın da. Ben de bugün son kalan 12 günümü alıcam, sonrada doğum öncesi 3 hafta başlıyo. Bitirdim yanii....
Kızz buket nere kayboldun hemen. Sen geçen gün kışa menemenlik hazırlıcam diyodun, bi anlat bakalım yaptın mı nası yapıyosun. Benimde aklıma girdi de bu sene. Nasıl yapsam güsel olur acaba
canim sanimiorum sekeri yukseltecegini.doktoruna sor istersen fisfisfis
benimde son 10 gunum kaldi onu alicam :jeyyar:
canim ben biberleri ölduruorum az yagda.normal menemen gibi domatesleri koyuyorum ustune ama pisirmiorum azicik ceviriorum domateslerde biras ölunca sogutup buzdolabi posetlerine koyuyorum buzluga atiorum.kullanacagim zamanda buzluktan cikarim cozduruorum tencereye koyup iyice pisiriorum ustunede yumurta kiriorum.cok pratik oluo.3 yildir boyle yapiorum ve gusel oluo.
kayinvalidemede kavanozda yaptiricam biras bizde cok yenio menemen.oda konservesini yapio.ben yapamiorum konserve guvenemiorum.
ben minnosun besigini silmeye gidiorum.hepinize ii sohbetlerr
Yaa bende önce buzluğua koysam diyodumda iştee aklıma konserve girdi de onun için sordum. Ben de beceremeyebilirim yaa. Hem de tehlikeli bişiy konserve olayı. İyisimi ben de yine paşa paşa buzluğa koyayım...
gülican sağol önerilerin için tatlım evet tırstım bende zaten biraz sabahtan beri düşünüyorum
kış için menemenlik nasıl hazırlanıyor yahu ben ilk defa sizden duydum allah alah anlatın hele bakim benim kociş çok sever bede ona hazırlayım bari
bukett kolay gelsin şeker yorma sakın çok kendini ve meleğini arada gel dinlen
iyi bilen birinin yapmasi gerek konserveyi.buzluktada cok gusel oluo bence.yaa bu arada bebegin besigini camasir suyuyla mi sildin?
gelmedi yaww gelsinler artıkın yoksa uykum geldii şimdi koltukta kaykılcam :))
selam kızlar
doktor yürü dedi ama kıçımı kaldırcak halim yok hofffffffffff bayılazaaaam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?