2009 Ekim Anneleri

ayyy bende demin bi sitede okudum bende bilmiyodum ayy inş. bişicik olmazz bebeğim gayet sağlıklı ama ben değilim baksana velet kanmı emmş bitirmiş kaydirigubbakcemile3

Canım pekmes ve siyah üzüm kurusu çok işe yarıyo. Yalnız bunalrı süt ürünleri ile beraber almaman gerekiyo, demir ihtiyacını da karşılaması için. C vitamini ile birlikte almak en iyisiymiş.
Benim dr. um portakal suyunun içine 1-2 yemek kaşığı pekmez koyup içmemi önermişti. Sakın ihmal etme canım doğumdan sonra daha da kan kaybımız olacak

Ela canım hoşgeldin ,ben de diyorum bu kısın sesi niye çıkmıyo diye. Artık bööle aralar girince hemen doordumu acaba diye düşünüyorum yaa... delikafadulden Bak Gözdeden de bi haber yok 1 haftadır

Kızz buket nere kayboldun hemen. Sen geçen gün kışa menemenlik hazırlıcam diyodun, bi anlat bakalım yaptın mı nası yapıyosun. Benimde aklıma girdi de bu sene. Nasıl yapsam güsel olur acaba

gülican sağol önerilerin için tatlım evet tırstım bende zaten biraz sabahtan beri düşünüyorum

kış için menemenlik nasıl hazırlanıyor yahu ben ilk defa sizden duydum allah alah anlatın hele bakim benim kociş çok sever bede ona hazırlayım bari

canim sanimiorum sekeri yukseltecegini.doktoruna sor istersen fisfisfis

Hımm boş yere yanmasın da. Ben de bugün son kalan 12 günümü alıcam, sonrada doğum öncesi 3 hafta başlıyo. Bitirdim yanii....
benimde son 10 gunum kaldi onu alicam :jeyyar:

Kızz buket nere kayboldun hemen. Sen geçen gün kışa menemenlik hazırlıcam diyodun, bi anlat bakalım yaptın mı nası yapıyosun. Benimde aklıma girdi de bu sene. Nasıl yapsam güsel olur acaba

canim ben biberleri ölduruorum az yagda.normal menemen gibi domatesleri koyuyorum ustune ama pisirmiorum azicik ceviriorum domateslerde biras ölunca sogutup buzdolabi posetlerine koyuyorum buzluga atiorum.kullanacagim zamanda buzluktan cikarim cozduruorum tencereye koyup iyice pisiriorum ustunede yumurta kiriorum.cok pratik oluo.3 yildir boyle yapiorum ve gusel oluo.
kayinvalidemede kavanozda yaptiricam biras bizde cok yenio menemen.oda konservesini yapio.ben yapamiorum konserve guvenemiorum.

ben minnosun besigini silmeye gidiorum.hepinize ii sohbetlerr

Son düzenleme:

Yaa bende önce buzluğua koysam diyodumda iştee aklıma konserve girdi de onun için sordum. Ben de beceremeyebilirim yaa. Hem de tehlikeli bişiy konserve olayı. İyisimi ben de yine paşa paşa buzluğa koyayım...

Yaa bende önce buzluğua koysam diyodumda iştee aklıma konserve girdi de onun için sordum. Ben de beceremeyebilirim yaa. Hem de tehlikeli bişiy konserve olayı. İyisimi ben de yine paşa paşa buzluğa koyayım...

iyi bilen birinin yapmasi gerek konserveyi.buzluktada cok gusel oluo bence.yaa bu arada bebegin besigini camasir suyuyla mi sildin?

Canım işte domatesle biber beraber konuyo dolaba. ama ben domates buzluğa girince kokusunu pek sevmiyorum. Onun için rendelenmiş domatesle doğranmış yeşil biberleri kavanoza doldurup kaynatmak gerekiyo sanırsam. Ama onu düdüklüde kaynatmak gerekiyomuş, sağlıklı olsun diye. Ondan da korkuyorum. Beceremeyebilirim yani.

iyi bilen birinin yapmasi gerek konserveyi.buzluktada cok gusel oluo bence.yaa bu arada bebegin besigini camasir suyuyla mi sildin?

Daha silmedim canım ama çamaşır suyu sürmem heralde yaa. Ne biliyim hani durulansa bile kalır mı acaba kokusu filan. Normal şu prontolar falan varya onlardan koyup bi deterjanlı bi duru suyla silerim sanırım. Sen pufidik koruyucuları yıkadın mı. Ben givenemediğim için yıkamadım daha yaa

sağlıkla şu melekler bi doğsunlar varyaa çıkıncaa bu çektiklerimizi soralım onlara ısıra ısıra yiyelim onları kaydirigubbakcemile5

gelmedi yaww gelsinler artıkın yoksa uykum geldii şimdi koltukta kaykılcam :))

Demirden zengin besinler şunlardır;
• Kırmızı et
• Pekmez
• Tahin
• Antep fıstığı
• Soya fasulyesi
• Mercimek
• Barbunya
• Kuru fasulye
• Yumurta sarısı
• Ispanak
• Roka
• Kabak çekirdeği
• Kereviz yaprakları
kıslar yaww bunları yemekte fayda var mış

Son düzenleme:
Merhaba kızlar nasılsınız. Bız ıyıyız bırazdan oĞlumla beraber doktora gıdeceĞız kontrole.bakalım kaÇ gram aldı bızım yaramaz.ne durumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…