2009 Ekim Anneleri

Ayy benimde en bayıldığım şey misafir gelmeden önce temiss evde pasta kokularıyla oturmak, üstüm başım giyinik şööle bi yarım saat uzanmak. kaydirigubbakcemile2

valla süper oluyo yaa giyin süslen püslen kokoş kokoş otur misafirden daha misafirr kaydirigubbakcemile5

selam kızlar
doktor yürü dedi ama kıçımı kaldırcak halim yok hofffffffffff bayılazaaaam

zaten şekercim bu sıcakta çıkma akşam üstü çıkar yürürsün bol bol

Merhaba kızlar nasılsınız. Bİz İyİyİz bİrazdan oĞlumla beraber doktora gİdeceĞİz kontrole.bakalım kaÇ gram aldı bİzİm yaramaz.ne durumda

hayırlı haberlerle gel tatlım bakalım

güzel haberlerini bekliyoruz canım...

inşallah canım geçen kontrolde 3 hafta önce 2200 gr dı bizimki ne oldu acaba şimdi.geçen haftada bi rahatsızlık geçirdim. Ona yansıdımı acaba çok merak ediyorum.
Normalde çok hareketli bizimki ama bugün hareketsiz onuda merak etmeye başladım.

merak etme tatlım ya gayet sağlıklıdır artık çok büyüdüler ya hareketleti yavaşlayacakkmış doktor ban aöle dedi günde 10 kere tekmelesindedi tekmelemezse ara dediyerleri daraldı kuzuların

hayırlı haberlerle gel tatlım bakalım[/QUOTE]

İNŞALLAH CANIM.BNORMLADE ÇOK HAREKETLİ AMA BUGÜN NEDENSE ÇOK AZ HAREKET EDİYO. ONUDA MERAK ETMEYE BAŞLADIM.BAKAILM İNŞALLAH İYİDİR DURUMU.

merak etme tatlım ya gayet sağlıklıdır artık çok büyüdüler ya hareketleti yavaşlayacakkmış doktor ban aöle dedi günde 10 kere tekmelesindedi tekmelemezse ara dediyerleri daraldı kuzuların

günde 10 kere çok az değilmi canım.benim oğlan normalde sürekli hareketli beni hiç rahat bırakmıyo.hareketleri azalınca hemen hissediyorum.korkuyorum bişey olacak diye.

kalk bi tane çikolata ye bak seni hemen nasıl sallıcak annesi canı çikolata istemiştirr merak etmebişiyi yokturr allahın izniyle

selam kızlar
doktor yürü dedi ama kıçımı kaldırcak halim yok hofffffffffff bayılazaaaam

hahahaha bana tembel teneke diyene bak. ben sabahtan beridir 3 defa evden dışarı çıktım işlerimi hallettim geldim. hatta şimdi de kuoförden randevu aldım kaşlarımı aldırmaya gidecem. 3. kat incik imanım gevredi resmen.... akşamüstü de bi 20 dk yüzerim bugünlük yeter bu kadar hareket bana herhalde

kalk bi tane çikolata ye bak seni hemen nasıl sallıcak annesi canı çikolata istemiştirr merak etmebişiyi yokturr allahın izniyle

ah canım ya sabahtan beri 2 kase suphangle yedim. netice vermedi. uyuyodur belki de bugün bakalım açılıyo yavaş yavaş.hareketler başladı.

ah canım ya sabahtan beri 2 kase suphangle yedim. netice vermedi. uyuyodur belki de bugün bakalım açılıyo yavaş yavaş.hareketler başladı.

canım korkma nil de artık günün en hareketli olduğu zamanlarında bile hareketsiz duruyo. ben de her seferinde el doplerimi alıp dinliyorum bakıyorum kalbi gayet güzel atıyo rahatlıyorum. sen de böyle durumlarda çikolatadan ziyade vişne suyu içmeyi dene. en çabuk kana karışan şey vişne suyu...

kıslarr napıosunzz nasılsnzz ben bu ara nete giremedm neti kesmşler bizimm:)ama en kısa zamanda açtrcammm..şuanda komşudan yasıorumm.yarn dr kontrolü var herhafta oldğu gibi..baklaım nedicek geçen hafta sizin dualrnz sayesnde bras gelşme oldğunu karnının bras ilerlediğini fakaty plesentanın kireçli oldğunu gene söledi..sezeryuan olcak büyük ihtmal ama norml olaslığıda azda olsa varmş.fakat kadn anneye acı çektrmeye gerk yok plesentası kireçli oldğu için dedi.ben size haber verceğim doğrduğum zaman oğlşumun resmni koycmmm kmse doğrmadı dimi daha ilk sıra bende ona göre haaaa:=))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…