2009 Ekim Anneleri

hosgeldin canim cok gecmis olsun durumunu bilmiyordum....az kaldi sabir canim miniklerimizi kucagimioza alinca butun acilarimizi unutucaz zaten...kimse dogurmadi daha merak etme..senin tam tarih belli oldumu????

selam kızlar biz işlerimizi yaptık kızımla dinlenelim dedik hakettik mis gibi oldu evimiz bugünde bu haftada nsnonra istye geçiyom iş yapmıcam ev temiz olsun ben dogurana kadar dedim

mehaycm saol cnm...ya sorma bz bayadr uğraşıorusss..bebeğin karnı gerideydii öncelerde plesenta kireçli suyun az sınırda dediler herhafta kntrole çağrdır nst felan 36da bebği alcklardı geçen hafta bras ilerlediğini söledi..yarn gene kntrol var bakalım neolcek inş 38e kadr felan gderr..

ayyy canim az kalmis senin yaaa bu haftadan sonra her an alabilirler o zaman.....dogurunca yaz hemen bizi merakta birakma heeea.s

bende ekim annesi olacağım inşallah bu siteye yeni üye oldum ama daha hiç kimseyle tanışamadım bana yardım edecek yokmu

arkadaşlar 32 haftalık hamileyim adım zeynep hamilelikle ilgili sohpet edecek arkadşlar arıyorum sıkıntıdan patlıyorum evde

bende ekim annesi olacağım inşallah bu siteye yeni üye oldum ama daha hiç kimseyle tanışamadım bana yardım edecek yokmu

Merhaba canım hoşgeldin... Accık geç oldu ama. kaydirigubbakcemile3
Normalde çok kalabalık olur burası ama malum doğumlar yaklaştıkça hem işler arttı hem annişlerimiz tembelleşti. İşte 3-5 kişi oluyo artık gündüzleri
Ne konuda yardım istiyosun canım

arkadaşlar 32 haftalık hamileyim adım zeynep hamilelikle ilgili sohpet edecek arkadşlar arıyorum sıkıntıdan patlıyorum evde

cnm bende 34haftalı k hamişim kızımın adıda zeyneb ada adaşlarrr ben sohbet bölümüne takılıyom gel sende sıkılmazsın hiç sitede sohbet yazan yere tıkla gir arkadaş dolu ordaaaaopuyorumnanaktan

hoşgeldın aramıza..

bende testın 2 sını aldım bırıne yıne kan verdım 2 ssat sonrada onu alıcammm...kolumu öyle acıttıkı hain karıııı suratsızz..

32. haftam bitmek üzere şimdiden acayip heyecan bastı beni :) korku heyecan mutluluk hepsi bi arada napıcam bilmiyorum

Zuzumm niye sesin çıkmıyo bugün bakiyim. Ev işi falan yapıp yormuyosun dimi kendini. Kocişine güzel iftarlar mı hazırlıyon yoksam :)

ya sohpet bölümüne tıkladım ama olmadı daha detaylı bi yardım istesem?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…