mehaycım dün hiç uyumadım bu sabah 6 da yattım yani öğlene kadar uyumuş sayılmıyorum :)
kıslarr napıosunzz nasılsnzz ben bu ara nete giremedm neti kesmşler bizimm:)ama en kısa zamanda açtrcammm..şuanda komşudan yasıorumm.yarn dr kontrolü var herhafta oldğu gibi..baklaım nedicek geçen hafta sizin dualrnz sayesnde bras gelşme oldğunu karnının bras ilerlediğini fakaty plesentanın kireçli oldğunu gene söledi..sezeryuan olcak büyük ihtmal ama norml olaslığıda azda olsa varmş.fakat kadn anneye acı çektrmeye gerk yok plesentası kireçli oldğu için dedi.ben size haber verceğim doğrduğum zaman oğlşumun resmni koycmmm kmse doğrmadı dimi daha ilk sıra bende ona göre haaaa:=))))))))
mehaycm saol cnm...ya sorma bz bayadr uğraşıorusss..bebeğin karnı gerideydii öncelerde plesenta kireçli suyun az sınırda dediler herhafta kntrole çağrdır nst felan 36da bebği alcklardı geçen hafta bras ilerlediğini söledi..yarn gene kntrol var bakalım neolcek inş 38e kadr felan gderr..
saol cnm veririm haber arada girerim topik sessiz herkes izine ayrıldı sanırsam ben kaçar kçib....bebişede.
bende ekim annesi olacağım inşallah bu siteye yeni üye oldum ama daha hiç kimseyle tanışamadım bana yardım edecek yokmu
bende ekim annesi olacağım inşallah bu siteye yeni üye oldum ama daha hiç kimseyle tanışamadım bana yardım edecek yokmu
arkadaşlar 32 haftalık hamileyim adım zeynep hamilelikle ilgili sohpet edecek arkadşlar arıyorumsıkıntıdan patlıyorum evde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?