2009 Ekim Anneleri

cnm bende 34haftalı k hamişim kızımın adıda zeyneb ada adaşlarrr ben sohbet bölümüne takılıyom gel sende sıkılmazsın hiç sitede sohbet yazan yere tıkla gir arkadaş dolu ordaaaaopuyorumnanaktan

Kıss musyas bu sohbet neresi, ben niye bilmiyom ööle şeyler :1rolleyes:

Hımm sanırsam ben işyerinden bağlandığımdan ve burda da chat sitelerinin tamamı yasak olduğundan giremiyorum oralara...

kızlar hepinize tekrardan merhaba.. biz geldik.. ya ne diyecem sizin kıllarınız ne durumda. bi kaş aldırdım acıdan ağlayacaktyım nerdeuyse...

esenlerden canım. sohpete tıklıyorum 2 seçenek veriyo ingilizce ikisinide denedim açmıyo

mehaycım naber canım.. pek rastşlamıyoz bu aralar. sen yazıyon çıkıyon ben yazıyom çıkıyom. nasıl oldun. daha iyimisin?

Zuzumm niye sesin çıkmıyo bugün bakiyim. Ev işi falan yapıp yormuyosun dimi kendini. Kocişine güzel iftarlar mı hazırlıyon yoksam :)

aslında sabah yan gelmiş yatıyodum halsizlikten..soora telefon geldi bi tanıdık bugün sana uğrıycaktım da ewde diilsen diye wazgeçtim dedi ben o gazla gittim orayı burayı döktüm topladım temizledim:))) soora yetmedi hamur yoğurdum bişeyler pişirdim filan derken şimcik tıkınıyorum:)) yorulmuşum kanımca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…