2009 Ekim Anneleri

aybikecim geldim geldim biraz zor oldu sohbet ten çıkıp foruma gireyim derken internet gitti. bağlanamdım sonra gittim modemi resetledim. ancak şincik bağlanabildim...

zuzu kız hacışakirin kalıntı bıraktığını neden düşündün? ben de onunla yıkadım da herhangi bişeye rastlamadım acaba benimmi gözümden kaçtı?

zuzu kız hacışakirin kalıntı bıraktığını neden düşündün? ben de onunla yıkadım da herhangi bişeye rastlamadım acaba benimmi gözümden kaçtı?

yok canım buket yıkamış hacı şakirnen..o dio ööle ben diil:) ama duymuştum bi çok kişiden

sorma canim rastlasamiyoruz hic...iyiyim canim benim saol sen nasilsin???

iyiyim çok şükür. bide şu doğum yapacağım hastane ve doktor netleşse çok daha iyi olacam mehaycım. kaldı 1.5 ay ama benim durumum tam bi muamma?????????? dolayısıyla da canım sıkılmıyo değil. onun dışında bi yaramazlık yok sıcakların ve genel yorgunluğu saymazsak

ben yikadim canim.su besigin korkuluklarina takilan pofuduk seyler var ya adi ne geciosa artik onlari yikadimda kalinti birakti fisfisfis

buket koyman gereken ölçüden fazlamı koydun yada çamaşırları normalden az yada çok koymuş olabi,lirmisin?

o yıkadığın şeyler makina da fazla yer kaplıyosa üstüne kalıntı bırakmış olabilir. bide bu hacışakir biraz su ile temas edip kuruduktan sonra taş gibi sem sert oluyo...

yumusatici kullanmicam canim kiyafetleri yikarken.arkadasim dalinin sivisini tavsiye etti.kiyafetlerde onu alayim artik.

ama o dalinin sıvısı ilk giyecekleri için değilde biraz daha sonrası için ondan ben de aldım ama bikaç giymeden sonra kullanmaya başlayacam..

hehe bende gecen gun yogurmustum :dilcikar:
kis ilave durulama yapmistim bide:uhm: sonradan bide kendim duruladim iyi durulanmadi die :1closedeyes:en iyisi dalinin sivisindan alayim bari

2 durulamaya rağmenmi kaldıı..çokmu koydun acaba deterjanını..ben roxy kullandım memnun kaldımm cicimm ..tawsiye ederimm

buket koyman gereken ölçüden fazlamı koydun yada çamaşırları normalden az yada çok koymuş olabi,lirmisin?

deterjanin arkasinda yazan olcuye uydum canim.yarim olcek.camasirlarida ne cok ne az koydum.merdane rahat donuodu yani.ama anlamadim neden oyle oldu.deistiricem deterjani anlican :bbo:
size ii sohbetler kislar.ben biras kitap okuyayim.tabii okuyabilirsem -tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…