2009 Ekim Anneleri

ama o dalinin sıvısı ilk giyecekleri için değilde biraz daha sonrası için ondan ben de aldım ama bikaç giymeden sonra kullanmaya başlayacam..

bilmiorum arkadasin bebisi 14 aylik.en bastan beri bunu kullaniorum cok memnunum dedi.

2 durulamaya rağmenmi kaldıı..çokmu koydun acaba deterjanını..ben roxy kullandım memnun kaldımm cicimm ..tawsiye ederimm

aklimda cicim.saol gamyoncuiremsu

selamlar kıslar. nasılsınız??? bugün kontrolümüz wardı herşeyimiz normal çok şükür nts ye bağlattı doktor artık her gittiğimde bağlıcakmış. ama bebek 2300 gr dedi. brz minyon bebeğe benzio dedi. eşiminde benimde moralimizi bozdu :teselli:

üzülmeyin canımm maşallah bebişine..belli olmaz bi anda atağa geçer belkim..hem önemli olan sağlıklı olması dimi..üzülme lütfen
eczandeye git bi şurup var gebelikte mide yanması için benimde oluyordu da elh geçti
çok fenayım çıkardım az önce tansiyonda indi yatmaya gidourm öptüm çok

off geçmiş olsun aybikimm

sevdacım bebişinin sağlığı yerindeyse kilosunu takma kafana 2500 kilodan sonrası normal sayılıyo.o zaten doğana kadar daha kilo alır.

tavsiyeleriniz için çok sağolun kızlar benimde 32 haftam bitiyo bide aranızda çatı muayenesine giren varmı?

canım neden moralini bozuyorsunki nerden baksan daha 5 haftan var.. kaldıki bebeğin iri olması sağlıklı yada mşnyon olması sağlıksız olduğu anlamına gelmiyorki. hem iri olmazsa doğum da kolay olur. doğduktan sonra beslenmeyle birlikte belli bi zaman sonra hepsi aynı oluyolarç. sıkma canını doktorun sağlıklı dediyse gereksiz yere canını sıkma... beslenmene bundan sonra daha fazla dikakt edersin belki değişir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…