ama o dalinin sıvısı ilk giyecekleri için değilde biraz daha sonrası için ondan ben de aldım ama bikaç giymeden sonra kullanmaya başlayacam..
2 durulamaya rağmenmi kaldıı..çokmu koydun acaba deterjanını..ben roxy kullandım memnun kaldımm cicimm ..tawsiye ederimm
arkadaşlar 32. haftasında mide yanması çeken varmı?
aklimda cicim.saol gamyoncuiremsu
ben bi gidim uzanayım çok fenayım miğdem bulanıyo galiba hamileyim
ben bi gidim uzanayım çok fenayım miğdem bulanıyo galiba hamileyim
arkadaşlar midem fena yanıyo yerimde duramıyorum yaaa
arkadaşlar midem fena yanıyo yerimde duramıyorum yaaa
zuzu sen kaç aylık hamilesin?
üzülmeyin canımm maşallah bebişine..belli olmaz bi anda atağa geçer belkim..hem önemli olan sağlıklı olması dimi..üzülme lütfenselamlar kıslar. nasılsınız??? bugün kontrolümüz wardı herşeyimiz normal çok şükür nts ye bağlattı doktor artık her gittiğimde bağlıcakmış. ama bebek 2300 gr dedi. brz minyon bebeğe benzio dedi. eşiminde benimde moralimizi bozdu :teselli:
eczandeye git bi şurup var gebelikte mide yanması için benimde oluyordu da elh geçti
çok fenayım çıkardım az önce tansiyonda indi yatmaya gidourm öptüm çok
sevdacım bebişinin sağlığı yerindeyse kilosunu takma kafana 2500 kilodan sonrası normal sayılıyo.o zaten doğana kadar daha kilo alır.selamlar kıslar. nasılsınız??? bugün kontrolümüz wardı herşeyimiz normal çok şükür nts ye bağlattı doktor artık her gittiğimde bağlıcakmış. ama bebek 2300 gr dedi. brz minyon bebeğe benzio dedi. eşiminde benimde moralimizi bozdu :teselli:
selamlar kıslar. nasılsınız??? bugün kontrolümüz wardı herşeyimiz normal çok şükür nts ye bağlattı doktor artık her gittiğimde bağlıcakmış. ama bebek 2300 gr dedi. brz minyon bebeğe benzio dedi. eşiminde benimde moralimizi bozdu :teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?