2009 Ekim Anneleri

sağlığı iyi çok şükür... bende takmamaya çalışıyorum. geçen aylarda hep ilerde çıkıyodu ilk defa bu kez öle bişi dedi... bi arkadaşım doğum yaptı geçen gün bebek 23 gün önce geldi... kaydirigubbakcemile5

üzülme sevda doğacağı zamana kadar toplanır biraz daha. duyduğuma göre zaten doğumdan sonra hızlı kilo alıyorlarmış sıkma canını

sevda benımde bebegım hep 10 gun onden gıdıyodu son kontrolumde tam gunundeydı benımkıde 33+2 de 2230 gr geldı benım de moralım bozuldu bıraz ama saglıgı ıyı cok sukur

ben 28+2 günlükken son kontrolümü oldum doktor 1.100 gram dedi şimdide iri bebek olcak diye korkuyorum doktor gayet iyi dedi ama ya 4 kilodan fazla doğarsa naparım bilmiyorum

sevda arkadasının erken dogum rıskı falan varmıydı anlatsana bı kac kılo dogdu kuvezde kaldımı hadı heyecanlandım ama yaaaaa

erken doğum riski falan hiç yoktu. çarşamba günü 11 de sancılanmaya başlamış. ara ara sancılar gelmiş. sonra saat 3 te falan sancılar 7 dk ya inmiş hemen hastaneye gelmişler gittiklerinde 6 cm açılması warmış zaten 1 saat içinde normal doğurmuş bebişini :)) bebek 2990 gr doğmuş maşallah küweze gerek kalmamış.

eğer o anki şartlar uygun olursa ben normal istiyorum. arkadaştanda cesaret aldım doğumdan bi saat sora yanına gittim maşallah hiçbişeyi kalmamış. sadece bebek doğana kadar diyo bebek doğduktan sonra sancı ağrı hiçbişi kalmıo dio.

canım kaçıncı haftasında doğum yapmış arkadaşın brnimde erken doğum riski varrr:Saruboceq:

bende daha çantamızı hazırlamadım daha kıyafetlerini bile yıkamadım. yrn çantamızı hazırlıcam nolur nolmaz bebişlerin işi belli olmuo :)

maaşallah.... allah hayırlı sağlıklı ömür versin

yasemincim hoşgeldin canım.noldu test sonuçların merak ettim seni bebişim

sorma canım valla moralm çok bozuldu karaciğerimde sorun çıktı vücut safrayı atamıyormmuş bi ilsç verdi onu kulalnıyorum haftaya tekrar tahlil yapılcak ilaçla safra seviyesini düşürmeye çalışcakkalr eğer düşmezse erken alıcaklar bebğimi durumlar böyle canım yani eşimle çok üzüldük ama herşeyin hayırlısı diyoruz artık bebğim 2021 gr olmuş ayrıca

ohhh maşallah bebişine üzme canım kendini. ne olursa olsun işyi düşünmeye çalış bol bol dua et. bizde burdas tüm annişler için hep dua ediyoruz. inşşalla ilaçlar en iyi sonucu verir de bebişi,ni en hayırlı en güzel zamanda doğurursun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…