2009 Ekim Anneleri

sağol canım yapabilcemiz tek şey dua etmek zaten rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin hepimiz içinn :Saruboceq:

2 durulamaya rağmenmi kaldıı..çokmu koydun acaba deterjanını..ben roxy kullandım memnun kaldımm cicimm ..tawsiye ederimm

Ben de roxy kullandım ama bunlar yeni giysi olduğundan, çok az kullandım, arkasında az kirliler için söylediğinin de yarısı kadar. Kesinlikle yumuşatıcı kullanmadım, çift duruladım. Yumuşacıklar. Ha bu arada soğukla yıkadım. Benim bebekliğimden annemin sakladıkları vardı onları ise 30 derecede normal ölçü roxy ile yıkadım 30 küsür yıllık tozu çıktı.

merhabalar kızlarrr
uzun zamandır takılamadım,
yaklaşık 30+5 iken 15 dakikada bir sancım tuttu,tabi nasıl bişey olduğunu bilmiyordum,burda konuşmuştuk,kalktım nisa hastanesine gittim,tam 2.5 saat nst bekledim,sonra da 1.5 saat doktorun doğumdan çıkmasını,nitekim doktor sonucu görünce tek keseden de hafif suyum gelmeye başlamış durumdaymış,soktoe erken doğum tehtidi teşhisiyle derhal yatış dedi,sonra beni fiyat almaya gönderdi,gecelik sadece oda parası 400 liraistediler,ilaçlar tetkikler ve başımda bekleyecek hemşirenin dahi parası benden çıkacaktı,ne kadar kalacağım belli değildi,1 gün de olabilir,10 gün de,1 ay da dedi doktor,oturmaya yer bulamadığım o hastanede yolda doğuracağımı bilsem daha bir dakika burda yatmam dedim sancıyla çıktım,
derhal cerrahpaşaya gittik,bizi hemen acile aldılar,durum dolayısıyla yatış verdiler,8 gece 9 gün hastanedeydim kolumda bir serumla,çok zorr,
nitekim ödemimden tutun,idrar yolu iltihabıma kadar herşeyi tertemiz yaptılar,çok ilgilendiler,özel odada kaldım geceliik 40 liraya hastaneden çıktım kızlar,
şimdi iyiyim hamdolsun,serumlarla sancılar durdu,yaklaşık 10 gündür evde sürekli yatıyorum artık,
erken doğum tehtidi yada beklentisi olanlara magnezyum birebir,doktorumuz verdi ise,ihmal etmeden kullanın arkadaşlar,
en son 31+4 te hastane çıkşında bebeklerin biri 1890 gr,diğeri ise 1820 gramdılar,
bakalım yarın yine doktor kontrolümüz var,inşallah yavrular kilo almışlardır da,yine sancı olacak diye çok korkuyorum,
sağlıkla doğsunlar diye dualrınızı bekliyorum arkadaşlar..

ben haznedardaki özel meltem hastanesi ve doğum evine gidiyorum ama fiyatlarını hala bilmiyorum

cnm cok gecmiş olsun dinlen bol bol nisanda bi arkadasımda ikiz dogurdu ve erken dogum tehdidi vardı yerinden bile kalkmıodu suyunu bile kayınvalidesi tasıdı ayagına ama 36. haftası bitene kadar tasıdı 3e yakın dogdular masallah opuyorumnanaktan
eger yanında kalabilecek birileri varsa sende yat hep kalkma mecbr kalmadıkca:Saruboceq:

çok çok geçmiş olsun cnm benim ya neler yaşamışın evet nisa pahalı biyer bende gitmiştim begenmedim orayı özelmi bu devletmi bu arada umarım dahada tombik olmuştur miniklerinnnnnopuyorumnanaktan

çok geçmiş olsun canım. neolur dikkat et kendine. ne kadar kalırlarsa o kadar iyi tabi. inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebilerini. habersiz bırakma çok geçmiş olsun tekrar...

bende evde hep yalnız kalıyorum erken doğum olur diye çok korkuyorum eşim gelene kadar. böyle anlatanları duyunca içim kötü oluyo

bi akrabamızında tam aksine doğum zamanı çok gecikmiş hatta bebek ilk kakasını bile yapmış annesinin karnında en sonunda doktor sezeryenle almış eğer biraz daha geç kalınsaymış annede bebekde ölebilirmiş!

canim yat dinlen bol bol.cok gecmis olsun ...28 gunun kalmis ins. 28gunun cok guzel gecer bebeklerine kavusursun...

canım benim çok geçmiş olsun bugün bende soracaktım kızlara ne zamandır görünmüyordun... en azından şikayetlerini giderebilmişler hastanede... kızların kocaman olmuş maşallah Allah sağlıklı bi şekilde en iyi zamanda doğum nasip etsin,hayırlısıyla alırsın inşallah kucağına prenseslerini opuyorumnanaktan kendine çok dikka et gerekmedikçe de ayağa kalkma canım a.s :1hug:

çok geçmiş olsun canım aman dikakt et kendine ve bebişelrine yerinden kalkma yat devamlı magnzyumunuda ihmal etme canım rabbim hepimize zamanlı sağlıklı doğum nasip etsin :Saruboceq:

kıslar ii akşamlar kendinize iyi bakın bis çıkıyoruz oğluşumla yarın görüşmek üzere öptüm hepinizi opuyorumnanaktan

canim bende evde yalniz kailiyoum yeri geliyor esim gece 12 de eve geliyor ama erken dogumum olur diye bi korkum yok .canim dogum hikayelerini oku bol bol .bebek pit diye bi anda cikmiyor hele ilk bebekse.once nisan geliyor ondan sonra1/2 gun icinde su geliyor
su gelikten sonra bile 1 gun icinde dogum oluyor ...yani diyelim ki suyun geldi esini ararsin hastaneye gidersiniz..

bende evde hep yalnız kalıyorum erken doğum olur diye çok korkuyorum eşim gelene kadar. böyle anlatanları duyunca içim kötü oluyo

aynen katılıyorum a.sa.s

canım arkadaşlarım alıntı yaptım,ama hepsi gitiii
güzel sağlık temennileriniz için ayrı ayrı teşekkür ediyorum,hepimiz zamanında sağlıkla dünyaya getirelim bebeklerimizi inşallahhh
bu güne kadar çok hareketliydim,pek alışık değilim yatmaya,ama bebekler küçüktü korktuk tabi,şimdi dikkat etmeye çalışıyorum,çok sağolunn..
cerrahpaşa devlet hastanesi değil,üniversite hastanesi,yani devletten hiçbir geliri yok,sadece kendi döneriyle dönen bir yer,ama gerçekten o ilgi ve alakayı başka bir özel hastanede bulamazdım o kadarını yazıyım,
tekrar herkese teşekkür ediyorum,yavrularınızla sizi ayrı ayrı öpüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…