canım arkadaşlarım alıntı yaptım,ama hepsi gitiii
güzel sağlık temennileriniz için ayrı ayrı teşekkür ediyorum,hepimiz zamanında sağlıkla dünyaya getirelim bebeklerimizi inşallahhh
bu güne kadar çok hareketliydim,pek alışık değilim yatmaya,ama bebekler küçüktü korktuk tabi,şimdi dikkat etmeye çalışıyorum,çok sağolunn..
cerrahpaşa devlet hastanesi değil,üniversite hastanesi,yani devletten hiçbir geliri yok,sadece kendi döneriyle dönen bir yer,ama gerçekten o ilgi ve alakayı başka bir özel hastanede bulamazdım o kadarını yazıyım,
tekrar herkese teşekkür ediyorum,yavrularınızla sizi ayrı ayrı öpüyorum..
merhabalar kızlarrr
uzun zamandır takılamadım,
yaklaşık 30+5 iken 15 dakikada bir sancım tuttu,tabi nasıl bişey olduğunu bilmiyordum,burda konuşmuştuk,kalktım nisa hastanesine gittim,tam 2.5 saat nst bekledim,sonra da 1.5 saat doktorun doğumdan çıkmasını,nitekim doktor sonucu görünce tek keseden de hafif suyum gelmeye başlamış durumdaymış,soktoe erken doğum tehtidi teşhisiyle derhal yatış dedi,sonra beni fiyat almaya gönderdi,gecelik sadece oda parası 400 liraistediler,ilaçlar tetkikler ve başımda bekleyecek hemşirenin dahi parası benden çıkacaktı,ne kadar kalacağım belli değildi,1 gün de olabilir,10 gün de,1 ay da dedi doktor,oturmaya yer bulamadığım o hastanede yolda doğuracağımı bilsem daha bir dakika burda yatmam dedim sancıyla çıktım,
derhal cerrahpaşaya gittik,bizi hemen acile aldılar,durum dolayısıyla yatış verdiler,8 gece 9 gün hastanedeydim kolumda bir serumla,çok zorr,
nitekim ödemimden tutun,idrar yolu iltihabıma kadar herşeyi tertemiz yaptılar,çok ilgilendiler,özel odada kaldım geceliik 40 liraya hastaneden çıktım kızlar,
şimdi iyiyim hamdolsun,serumlarla sancılar durdu,yaklaşık 10 gündür evde sürekli yatıyorum artık,
erken doğum tehtidi yada beklentisi olanlara magnezyum birebir,doktorumuz verdi ise,ihmal etmeden kullanın arkadaşlar,
en son 31+4 te hastane çıkşında bebeklerin biri 1890 gr,diğeri ise 1820 gramdılar,
bakalım yarın yine doktor kontrolümüz var,inşallah yavrular kilo almışlardır da,yine sancı olacak diye çok korkuyorum,
sağlıkla doğsunlar diye dualrınızı bekliyorum arkadaşlar..
kıslarr anlatın bakalım bugün melekleriniz ve sizler nasılsınızz
naloşummmmmm nasıl biricik paşamız tatlımm opuyorumnanaktan
Selam kızlar bizim oğlan şaka yaptı bize bende bir sancı hemen gittik hastaneye nst'ye bağladılar birde o arada bir kadın normal doğuruyor bende korkudan sancı falan kalmadı tabi tam ben çıkarken kadın doğurdu kızı oldu allah'tan bende bişey çıkmadı yalancı sancı allah yardımcımız olsun galiba bizim veletler fazla beklemiycek
naloşum iyiyiz bizde misafirlerimiz vardı onları geçirdik yemek yap masa hazırla falan derken yorulmuşuz bn o 5 li setlerden almayı düşünmğüyorum bgereksiz sanki yaa ama genede sen bilirsin
baby bende anlam veremiyorum ona zaten ama allah inş. yalancısını yaşatmasın insan ne kadar korkar yaa
yaaaa ben bu yalanci sanci gercek sanci isini cözemedim bi türlü ne demek yani düzenli araliklarla olmadigi ve kendiliginden sanci durdugu icinmi yalanci sanci oluyor bu anlamadim gitti.
canim zaten benim olmus ama agri seklinde degil kasilma ve asagi baski seklinde anlamadim bile sanci oldugunu. neyse bebislerimiz zamanli gelsinlerde biz anlamayiverelim.................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?