2009 Ekim Anneleri

hymarry çokkkk geçmiş olsun dikkat et cnm magnezyum bende kullanmıyorum öylece duruyor ama artık kullanıcam...

cnm özel hastaneler para tuzağı sanki 5 yıldızlı otel odasında kalıcan fıyata bak ınsanları hemen soymaya meraklılar..iyiki çıkmış gıtmışsın.

HYMARY canım çok geçmiş olsun tatlımm dikkat et kendine canım allahın izniyle sağlıkla al meleklerini kucağına inş. vitaminlerini ihmal etme canım dora bebek ve annesi sizi çok seviyorr

hymary çok geçmiş olsun canım. allah sağlıkla zamanında bebişlerini kucağına almayı nasip etsin inşallah. çok dikkat et kendine

gecmis olsun canim. istirahat et bol bol sennin bide ikiz oldugu icin daha bi özen göstermen gerek istirahate. Banada doktor istirahat et yeterince uyu dedi. alabilirsen magnesyum al dedi ama mideme iyi gelmiyor. Simdiye kadar hergün yürürdüm hareketliydim bende ama simdi yürümüyorum isleride biraz koyverdim. böyle de kolay olmuyor ama az kaldi zaten sunun surasinda dimi.....:1hug:

çoookkk çokkkkk gecmiş olsn canım cok sukur iyi olmana cok sevindim merak ediyorduk bizde seni haber vermen cok iyi oldu.. dualarımızdasın inş. saglıkla gelsinler inş.

Allah a emanet olun üçünüzdee

Son düzenleme:
kıslarr anlatın bakalım bugün melekleriniz ve sizler nasılsınızz

naloşummmmmm nasıl biricik paşamız tatlımm opuyorumnanaktan

kıslarr anlatın bakalım bugün melekleriniz ve sizler nasılsınızz

naloşummmmmm nasıl biricik paşamız tatlımm opuyorumnanaktan

iyiyimmm bitanemmmmmmmmm gizoşummmmmmmm :))))))
ama yoruldum biraz alışverişe cıktım eksiklerimizi aldık biraz
sen nasılsın cnm dora pasam nasıl

Selam kızlar bizim oğlan şaka yaptı bize bende bir sancı hemen gittik hastaneye nst'ye bağladılar birde o arada bir kadın normal doğuruyor bende korkudan sancı falan kalmadı tabi tam ben çıkarken kadın doğurdu kızı oldu allah'tan bende bişey çıkmadı yalancı sancı allah yardımcımız olsun galiba bizim veletler fazla beklemiycek

kızlar bu beşli setler kullanışlımı
alt acma + anakucagı+ fort bebe+kanguru+ihtiyac cantası var bide

yaaaa aynen öyle. bari biraz sabredip 2 hafta filan önce gelseler......
Sana istiraahat verdilermi yada magnesyum tatlim

naloşum iyiyiz bizde misafirlerimiz vardı onları geçirdik yemek yap masa hazırla falan derken yorulmuşuz bn o 5 li setlerden almayı düşünmğüyorum bgereksiz sanki yaa ama genede sen bilirsin

yaaaa ben bu yalanci sanci gercek sanci isini cözemedim bi türlü ne demek yani düzenli araliklarla olmadigi ve kendiliginden sanci durdugu icinmi yalanci sanci oluyor bu anlamadim gitti.

baby bende anlam veremiyorum ona zaten ama allah inş. yalancısını yaşatmasın insan ne kadar korkar yaa

naloşum iyiyiz bizde misafirlerimiz vardı onları geçirdik yemek yap masa hazırla falan derken yorulmuşuz bn o 5 li setlerden almayı düşünmğüyorum bgereksiz sanki yaa ama genede sen bilirsin

yani kararsız kalmıstım ama anakucagı ev için olandan bana gerek alt acma daha almadım cantada kendime guzel buyuk bir canta alsam daha iyi olmazmı digerileride gereksiz gibi

naloşum valla çanta ben şöle büyük spor çanta aldımm anakucağı alcam daha alt açma zaten onlarınkini kullanılacak kadar hoş ve kaliteli değil daha güzelleri var iice araştır naloşumm

canim eger sancilar duzenli araliklarla mesela 10 dak bir,5dak.bir gibi geliyosa ve devamli oluyosa belden agri geliyorsa bu gercek sanci oluyor..
yalanci sancida vucudu doguma hazirlayan kasilmalar oluyor ki su an ben yasiyorum :)
bugun birkac kez oldu ama duzenli araliklarla degildi..

yaaaa ben bu yalanci sanci gercek sanci isini cözemedim bi türlü ne demek yani düzenli araliklarla olmadigi ve kendiliginden sanci durdugu icinmi yalanci sanci oluyor bu anlamadim gitti.

doktorun mu soyledi nts ye mi girdin?birkac gundur asagi baski sekilde kanim kasiliyor
budakile nomal bunlarin olmasi doguma hazirlik sancisi diyorlar .kan gelirse ,bebegin hareketlerinde bi anormallik olursa,sancilar duzenli olursa ozaman onemli dediler.

canim zaten benim olmus ama agri seklinde degil kasilma ve asagi baski seklinde anlamadim bile sanci oldugunu. neyse bebislerimiz zamanli gelsinlerde biz anlamayiverelim.................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…