2009 Ekim Anneleri

nts ye girdim. orda gösterdi sanciyi sonra doktorada böyle byle oluyor deyince tamda aciklama yapmadi aslinda. istirahat et uyu bol bol filan dedi

bende 5 li setleri hiç beyenmıyorum herkeste aynı şeyler var..

ben anadizi(sallanıyor koltuk oluyor vs) kereme almıştım gerçekten çok işe yarıyor çanta ayrıca almadım zaten çantalarım büyükk içine herşey konuluyor...

alt açma aldım ayrıca bakalım önceden kullanmamıştım memnun kacakmıyım kanguru zaten kışa geliyor bebeği ona koyup gezdirmeyız zaten çocuk 2 buklum oluyor anneninde omuzları kompuyor kullanışlı değil...port bebede almıcağım zaten puset elde taşınıyor ya hani ankucağımı neyse ondan alıcam o kadar

kızlar ben kactımm hepinizi opyrm cok yorgunum
bebişler biizi uzmesinler inş. zaManında gelsinler:Saruboceq:

geçmişi okudum şöyle bir herkes iyi sayılır sanırım...hymarry inşallah zamanında sağlıcakla kucağına alırsın bebişlerini maşallah 34 haftayaı görmüşsünüz artık bundan sonrada biraz daha sabreder inşallah meleklerin...

kız amazon buralardamısın? sesin soluğun çıkmıyo. bugün de yazıp kaçmışsın hemen. sana salladım sonra bi baktım yoksun:)

iyi aksmalar canim

iyi akşamlar canım da sen niye şu topiğe fotonu koymuyosun bakalım. insan biraz kilolu diye hamilelik fotosu olmayacakmı. kilon ne olursa olsun bu günlri bidaha kimbilir ne zaman yaşayacan? yada belki yaşamamayoı tercih edecen. biz bütün annelerin döbişlerini görmek istiyoruz....

sende benim gibi 64ten 85e cikta koy bakalim koyabiliosannnkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…