2009 Ekim Anneleri

doranin annesi herzmanmi gec yemek yiyosunuz boylee??

benim esimde iftardan sonra ofise gitmek zorunda kaldi bende yanlizim bi yandan forma bakioyorum biyandan melekler korusun izliyorum,

sende benim gibi 64ten 85e cikta koy bakalim koyabiliosannnkaydirigubbakcemile3

koy kıss ne olacak hepimiz hamişiz belki sen doğumdan sonra kısa bi sürede vereceksin kiloları biz hala uğraşıyor olacağız belli mi olur canım a.s. :CüvCüv:

eşimin işten gelmesine bağlı canım ona göre beraber yiyoz zaten günde bir öğün beraber yiyoruz ondada mutlaka onu bekliyorum tatlımm akşam yemeği için

bak bak bide bize naz yapıyo çek,lmiş fotosu bile var hatunun:)))))))))) yesinler senin nazını.. hamilelere şişko diyenler utansın be...

valla benim çekilmiş fotom olsa koyarım ama fotom yok. ben de kocamın başının teini yiyip duruyorum bi fotom yok diye.. nerdeyse doğuracam hamile fotom yok

bende esimi herzman beklioyorum yemege ne o bensiz yemegi sevio nede ben onsuz

ayol resimden bol nevar nezmandir var resimde istteee bakiorum herkesi manken gibi gorunceeee....

kız amazon buralardamısın? sesin soluğun çıkmıyo. bugün de yazıp kaçmışsın hemen. sana salladım sonra bi baktım yoksun:)

burdayım bebişim, okudum salladığını ben de sana sallıcakım ama sen çıkmıştın..
popo kemiklerim ağrıyor yafrum, başka bi sorunum yok. kemikler mi açılıyodur nedir anlamadım.
doktor yürü dedi yürüyoruz bol bol bakalım, minik kafası kanala girer inşallah..

sen naptın bakalım toparladın mı azcık?

koy şekerim koyy her anne güzeldirr heralde boşuna bmı diyozz kokoş ekim annişleri diye :))

canim ayakta dururkenmi agrio? ben ayakta sabit duruken cok agrio popo kemiklerim yurusem okadar olmuoda..

gördüm canım çooook güselllll opuyorumnanaktan
içinde melek var o göbükün :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…