2009 Ekim Anneleri

zamanında kaçtım yani:)))))) ben napıyım kocişim gitti işte pazar gecesi gelecek. ben de gittim kaşlarımı aldırdım ama cayır cayır yandı resmen kaşlarım... seninde kıllar kuvvetlendimi ya.... böyle bir kök yok kardeşim. göya sarışınım

canim ayakta dururkenmi agrio? ben ayakta sabit duruken cok agrio popo kemiklerim yurusem okadar olmuoda..

otururken ağrıyor benim de, kemikler açılıyor ondan sanırım kuşum..

hahahhaaha valla benim kıllar hep kuvvetlidir. dübel gibi kökleri vardır böle.. o yüzden değişiklik olduysa da farkedemem be bebişim.. :lepi:

hayırlı cumalr kızlarrrrrrrrrrrrr biraz geç oldu ama yeni girdim nete yarın kontrrolüm var umarım sorunsuz geçer çok kokruomm kötü bişey duymaktan

aman benim de normal de çok köklü ama.. hamile kaldıktan sonra ilk bacaklarımı alırken resmen ağpladım yani. kocam beni bi gördü şok... o oldu. bidaha hep jilet yaptım

kızlar oğluşum resmen kaburgama dayıyor ayağını elleyebiliyorum delikafadulden
size de oluyor mu bööyle ?

hayırlı cumalr kızlarrrrrrrrrrrrr biraz geç oldu ama yeni girdim nete yarın kontrrolüm var umarım sorunsuz geçer çok kokruomm kötü bişey duymaktan

bir dost hoşgeldin canımmmm a.s.

inşallah hayırlı haberlerle gelirsin,içini hep ferah tut ne güzel bak bebişini göreceksin,ben teee haftaya göreceğim :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…