burdayım bebişim, okudum salladığını ben de sana sallıcakım ama sen çıkmıştın..
popo kemiklerim ağrıyor yafrum, başka bi sorunum yok. kemikler mi açılıyodur nedir anlamadım.
doktor yürü dedi yürüyoruz bol bol bakalım, minik kafası kanala girer inşallah..
sen naptın bakalım toparladın mı azcık?
kislar koydum resim en kucugundne bideeneeeee
gördüm canım çooook güselllll opuyorumnanaktan
içinde melek var o göbükün :asigim:
şşş eski fot6onu koymadın dimi????? bu gün bu internetim beni uyuz etti yaw. amma çok kopuyo
canim ayakta dururkenmi agrio? ben ayakta sabit duruken cok agrio popo kemiklerim yurusem okadar olmuoda..
zamanında kaçtım yani:)))))) ben napıyım kocişim gitti işte pazar gecesi gelecek. ben de gittim kaşlarımı aldırdım ama cayır cayır yandı resmen kaşlarım... seninde kıllar kuvvetlendimi ya.... böyle bir kök yok kardeşim. göya sarışınım
otururken ağrıyor benim de, kemikler açılıyor ondan sanırım kuşum..
hahahhaaha valla benim kıllar hep kuvvetlidir. dübel gibi kökleri vardır böle.. o yüzden değişiklik olduysa da farkedemem be bebişim.. :lepi:
hayırlı cumalr kızlarrrrrrrrrrrrr biraz geç oldu ama yeni girdim nete yarın kontrrolüm var umarım sorunsuz geçer çok kokruomm kötü bişey duymaktan
kızlar oğluşum resmen kaburgama dayıyor ayağını elleyebiliyorum delikafadulden
size de oluyor mu bööyle ?
hayırlı cumalr kızlarrrrrrrrrrrrr biraz geç oldu ama yeni girdim nete yarın kontrrolüm var umarım sorunsuz geçer çok kokruomm kötü bişey duymaktan
iyi akşamlar kızlaaaarropuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?