2009 Ekim Anneleri

yaww bu topik eskiden akşamları bu kadar faal olmazdı bir iki kişi ancak olurduk ne güzel şimdi bir sürü kişi oluyoz muhabbet ediyozz

offf benim neden bu kadar çok uykum geliyo????????

benim de öyle bebişim bu aralar. ne zaman yatsam uyurum yani.. vücut dinlenmek istiyor hormonlar tavan yaptı sanırım..

hayırlı cumalr kızlarrrrrrrrrrrrr biraz geç oldu ama yeni girdim nete yarın kontrrolüm var umarım sorunsuz geçer çok kokruomm kötü bişey duymaktan

güzel haberlerle geleceksin inşallah canım benim.. opuyorumnanaktan

aman benim de normal de çok köklü ama.. hamile kaldıktan sonra ilk bacaklarımı alırken resmen ağpladım yani. kocam beni bi gördü şok... o oldu. bidaha hep jilet yaptım

hassas bir insan oldun demekki sen ... :)))))))

kızlar oğluşum resmen kaburgama dayıyor ayağını elleyebiliyorum delikafadulden
size de oluyor mu bööyle ?

oluyor bebişim. geceleri sağ kaburgama dayıyor. sağ kolumu kaldırıp bi yere dayayıp uzanıyorum koltuğa..

dubel ne yaaa?
hosgeldin yagmurcan

nasıl anlatayım ben sana şimdi .. hahahahahaha .. bir çeşit çivi çeşidi. çakarsın ama çıkaramazsın. eşine söle anlatır . ay çok güldürdün beni valla...

ayyyh yarın bizde dr a gidicez kaç kilo oldu acaba? cok özledim walla:ecrin_bebek:

2500 gr civarıdır bebişim..

selam kızlar napıosunus bebişlerinis nasıllar :)
benim kız murat boz dinnio çıldırdı içimde şarkı duruo oda duruo kaydirigubbakcemile3

blueflower hoşbulduk :)) cnmm
haftaya gör cnm olsun sağlık olsunda ben tehlikemden dolayı en baştan beri 2 haftada bir gidiorum ahh şu haftalar nasıl geçiyor bana korkularla bitmek bilemyen
sende saol bahaircim be amazoncummm inşallah güzel haberler alırım oğluşumun biraz daha dayanması lazım

bu arada benimde kaburgalarımı ittiriyo geriliyorum bende kemik kemik üstüne geliyo gibi tuhaf oluyorum karnım çok aşağıda sadece ayağını uzatıyor hafif şişiyo elimede geliyo :)) 10 dk önce bu şekildeydi hoşuma gidiyor ya çok güzel bi duygu Rabbim isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu

selam kızlar napıosunus bebişlerinis nasıllar :)
benim kız murat boz dinnio çıldırdı içimde şarkı duruo oda duruo kaydirigubbakcemile3

hoşgeldin canım..
çok açma müzüğün sesini kızz rahatsız oluyodur çocuk kaçacak yer arıyodur ondan hareketleniyodur. şarkı durunca durduğuna göre hehehehe

hoşgeldin canım..
çok açma müzüğün sesini kızz rahatsız oluyodur çocuk kaçacak yer arıyodur ondan hareketleniyodur. şarkı durunca durduğuna göre hehehehe

hahahahahahah harbiden kız ölemi dersin biraz kısıyım bari çocuuumun doğmadan kulakları çınlıycak kaydirigubbakcemile3

eben de az evvel dondurma yedim deli gibi hareket etmeye başladı. bu dondurma sevmediği anlamına mı geli,yo:))))))

onu bilmiorum vallakaydirigubbakcemile3 müzik için diodu dr asordum oda dogruladı şimdi su internet olalı beri annelerde herseyi okuyup soruo yahu dio bide kanki olduk drla zatenkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…