offf benim neden bu kadar çok uykum geliyo????????
hayırlı cumalr kızlarrrrrrrrrrrrr biraz geç oldu ama yeni girdim nete yarın kontrrolüm var umarım sorunsuz geçer çok kokruomm kötü bişey duymaktan
aman benim de normal de çok köklü ama.. hamile kaldıktan sonra ilk bacaklarımı alırken resmen ağpladım yani. kocam beni bi gördü şok... o oldu. bidaha hep jilet yaptım
kızlar oğluşum resmen kaburgama dayıyor ayağını elleyebiliyorum delikafadulden
size de oluyor mu bööyle ?
dubel ne yaaa?
hosgeldin yagmurcan
ayyyh yarın bizde dr a gidicez kaç kilo oldu acaba? cok özledim walla:ecrin_bebek:
kizlar esim geldi ben cikiorum herkese iyi aksamlar kendinize ve bebeklerinize iyi bakin
yaww bu topik eskiden akşamları bu kadar faal olmazdı bir iki kişi ancak olurduk ne güzel şimdi bir sürü kişi oluyoz muhabbet ediyozz
ohhhh. benim koca pazar gecesine kadar yok....
2500 gr civarıdır bebişim..
selam kızlar napıosunus bebişlerinis nasıllar :)
benim kız murat boz dinnio çıldırdı içimde şarkı duruo oda duruo kaydirigubbakcemile3
o kadar olmamıştır cnm yaa 2 hafta önce 1830gr dı küçük olcak herhalde kaydirigubbakcemile2
selam kızlar napıosunus bebişlerinis nasıllar :)
benim kız murat boz dinnio çıldırdı içimde şarkı duruo oda duruo kaydirigubbakcemile3
olmuştuuuuur olmuştuuuurr
3 hafta önce benimki de 1800 gr dı. dün gittim 2500 olmuş 3 haftada.
seninki de 2200 falandır.
hoşgeldin canım..
çok açma müzüğün sesini kızz rahatsız oluyodur çocuk kaçacak yer arıyodur ondan hareketleniyodur. şarkı durunca durduğuna göre hehehehe
he yawww artık böleee Şeniz
yalnız mı kalıyon evde kız
hoşgeldin cnm bi sitede okumuştum müzik dinlerken durmayıp cok hareket ediosa sewmedigi anlamına geliomuş sewiolarsa duruomuş bebikler delikafadulden
hadi yaaaa :)))) bizimki murat bozu sevmicek demekki tüh fisfisfis
hoşgeldin cnm bi sitede okumuştum müzik dinlerken durmayıp cok hareket ediosa sewmedigi anlamına geliomuş sewiolarsa duruomuş bebikler delikafadulden
iyi geceler kizlar hayirdir ilk defa bu kadar kalabalik görüyorum geceleri neler yapiyorsunuz ?
eben de az evvel dondurma yedim deli gibi hareket etmeye başladı. bu dondurma sevmediği anlamına mı geli,yo:))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?