2009 Ekim Anneleri

hahahahahahah harbiden kız ölemi dersin biraz kısıyım bari çocuuumun doğmadan kulakları çınlıycak kaydirigubbakcemile3

eben de az evvel dondurma yedim deli gibi hareket etmeye başladı. bu dondurma sevmediği anlamına mı geli,yo:))))))

hakkaten kızlar valla doğru söylüyorum bak. kağan kocatepeden dinlemiştim. uzman tv de. aşırı gürültülü ortamlardan ve yüksek müzik sesinden rahatsız olup anne karnında kaçacak yer ararlarmış . o yüzden çok sesli ortamlara sokup germeyin bebekleri diyordu..
bahair anacım seninki dondurmayı beğenmiş ondna kıpraşıyür..

çok ilginç yaaaaa ben mesela hoşuna gittği için oynuo sanıodum meyersem sinir ediomuşum çocuğu :)
erkek çarkıcı dinnetince oynuo ilginç bi şekilde ama kadın şarkıcılarda daha sakin garip bi çelişki halbuki kızım olcak yanee kaydirigubbakcemile3

kocalari evde olmayanlar mesgul olacak birsey ariyor demek :) en iyisi zaman gecirirsiniz

benim kocis evde tv izliyor bende bir bakinayim dedim , bunaldim :)

canim ALLAH esine kolaylik sanada sabir versin , benimde esim bir dönem oyle geliyordu gelene kadar uyuyamazdim gercekten zor

ayy saol cnm bende uyuyamıorum 4 e kadar takılırım artık şimdi gene siz varsınızda herkescikler gidince naparım bilmem uzun zamandır kalmıodu alışmışım baqalım nasıl geccek zamanmafoldumben

hoşgeldin yafrum gel gellll
patladın sen de dinlenmekten helak oldun valla:)

hosbuldum tatlim hehehehe nerden bildin kiz , valla ben biktim böyle ama baska caremde yok 36 haftaya hele bir geleyimde ALLAH in izni ile ondan sonra artik korkum kalmayacak

kizlar aranizda catlayan oldumu yani göbek falan bende henuz öyle bir belirti yok kasintida yok hic birsey de kullanmiyorum insallah olmaz gerci daha cok var doguma ama

ayy saol cnm bende uyuyamıorum 4 e kadar takılırım artık şimdi gene siz varsınızda herkescikler gidince naparım bilmem uzun zamandır kalmıodu alışmışım baqalım nasıl geccek zamanmafoldumben

:)))))))) sen merak etme tatlim bu topik bos kalmaz kalirsa bile ben 24 saat online tabi bazen oyle bos bos kaliyor acik :kedi: yanliz kalmazssin insallah

ya benim göbekte hiçbişey yok ufak isilik gibi sivilceler var bitek bikaç tane okadar. ama göğüslerimin uçlarının kenarlarında her birinde 3, 4 çatlak oldu yaa :bbo:
okadar dikkat etmeme rağmen oldu ki ben anne bebe yağı kullanıyorum 4 aydan beri diz kapaklarımdan göğsüme kadar yağlanıyorum kocam hep dalga geçio hatta sumo gürşçisi yağlanıo yine maça çıkçak die kaydirigubbakcemile3
ama güslerimde çatlaklar oluştu :sinifsinif:

benim göbişin altında 1 tane ineden çatlak var başka yok. onu gördüm göreli sabah akşam bebeyağıyla nemlendiriyorum, nemli kalıyor gün boyu. sürmezsem kaşınıyor. iyi geldi bebek yağı bana.
36 haftayı devirelim kolbastı oynarız yafrum tamam.. :lepi:

ay ay inşallah ağzın bal yesin :)
hepimisinkiler uslucuklar olsunlar inşallah hiç annişleri üzmesinler

insallah öyle olurlar canim , ama bebekler arada bir aglasin iyi gelir cigerlerine , tabi geceleri aglamasinlar hehe tam uykuya dalarken hiyyyyyyyyy aaaaaa diyerek artik yari uykulu gez dur icerde bebekle :sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…