hahahahahahah harbiden kız ölemi dersin biraz kısıyım bari çocuuumun doğmadan kulakları çınlıycak kaydirigubbakcemile3
eben de az evvel dondurma yedim deli gibi hareket etmeye başladı. bu dondurma sevmediği anlamına mı geli,yo:))))))
walla benim bebikim enteresan klasik müzik dinletiorum kıpır kıpır dur dedim azıcık tarz degiştirelim rock dinlettip tık yok ne acaip bebik bu böle dr a söledim bi güldü rocker olcak demekki deyip:roflol:kaydirigubbakcemile3
kocalari evde olmayanlar mesgul olacak birsey ariyor demek :) en iyisi zaman gecirirsiniz
benim kocis evde tv izliyor bende bir bakinayim dedim , bunaldim :)
kocalari evde olmayanlar mesgul olacak birsey ariyor demek :) en iyisi zaman gecirirsiniz
walla aynen öle bi durum söz konusu benim kocişimde mesaiye kalıo gece 4te gelcek:gitme:
öyle valla bebişlerimiz olsa bakalım girebilcek zaman bulabilcekmiyiz :))
canim ALLAH esine kolaylik sanada sabir versin , benimde esim bir dönem oyle geliyordu gelene kadar uyuyamazdim gercekten zor
anca bi baqar cıkarız inşallah uslucuk olsunlarda girebilelim ama
hoşgeldin yafrum gel gellll
patladın sen de dinlenmekten helak oldun valla:)
ayy saol cnm bende uyuyamıorum 4 e kadar takılırım artık şimdi gene siz varsınızda herkescikler gidince naparım bilmem uzun zamandır kalmıodu alışmışım baqalım nasıl geccek zamanmafoldumben
ay ay inşallah ağzın bal yesin :)
hepimisinkiler uslucuklar olsunlar inşallah hiç annişleri üzmesinler
:)))))))) sen merak etme tatlim bu topik bos kalmaz kalirsa bile ben 24 saat online tabi bazen oyle bos bos kaliyor acik :kedi: yanliz kalmazssin insallah
hosbuldum tatlim hehehehe nerden bildin kiz , valla ben biktim böyle ama baska caremde yok 36 haftaya hele bir geleyimde ALLAH in izni ile ondan sonra artik korkum kalmayacak
kizlar aranizda catlayan oldumu yani göbek falan bende henuz öyle bir belirti yok kasintida yok hic birsey de kullanmiyorum insallah olmaz gerci daha cok var doguma ama
hosbuldum tatlim hehehehe nerden bildin kiz , valla ben biktim böyle ama baska caremde yok 36 haftaya hele bir geleyimde ALLAH in izni ile ondan sonra artik korkum kalmayacak
kizlar aranizda catlayan oldumu yani göbek falan bende henuz öyle bir belirti yok kasintida yok hic birsey de kullanmiyorum insallah olmaz gerci daha cok var doguma ama
ay ay inşallah ağzın bal yesin :)
hepimisinkiler uslucuklar olsunlar inşallah hiç annişleri üzmesinler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?