hosbuldum tatlim hehehehe nerden bildin kiz , valla ben biktim böyle ama baska caremde yok 36 haftaya hele bir geleyimde ALLAH in izni ile ondan sonra artik korkum kalmayacak
kizlar aranizda catlayan oldumu yani göbek falan bende henuz öyle bir belirti yok kasintida yok hic birsey de kullanmiyorum insallah olmaz gerci daha cok var doguma ama
inşallah ama ben hiç sanmıorum ben cok usluymuşum mesela hep tersi olur ya kesin zillinin teki olcak hem kız halaya ceker derler halası dogal afetti dio keyınvalidem hep inşallah bana benzer
:)))
ozaman inşalah sana benzer bende uslu bi bebiş istiyorum valla ben çokyaramazmışım inş. bana çekmez halası yok kızımın ama teyzesi var doğal afet şuanda ama bebekken çok usluymuş allah gönlümüze göre versin inşallah hihoyyyt
serin sen de ticker yapsana kendine yafrum kaç haftalıksın görelim. böyle bi eksiklik var sende :)
oo maaasallah bugece cok kişi burda :)))ben de bugün hiç girememiştim nete bi bakayım kim var kim yok dedim..eşim maca gitti..aman gitsin zaten bugün ilk defa beni coook aglattı senağlama
daha bendede yok öle seyler ama dogumdan sonra belli oluo diyenleri de duydum bilemiorum ne kadar dogru inşallah olmaz:Saruboceq:
canım ben onu yapmaya baya bi uraştım ama bişi annamadım bende o eksikliği hissediooorum :kedi:
oo maaasallah bugece cok kişi burda :)))ben de bugün hiç girememiştim nete bi bakayım kim var kim yok dedim..eşim maca gitti..aman gitsin zaten bugün ilk defa beni coook aglattı senağlama
hehe dogumdan sonra boyle balonu sisir sonra havasini alirsin ya öyle olur göbeklerimiz :)))))))))
ama catlaklar hamilelikta belli olur mesela benim kiz kardesimde cok var arkadasimda aynen oyle , boyle cizgi cizgi kizarik oluyor sonra bu beyaza dönüyor yirtik yirtik :))))))
iyi geceler minnoslar.yeni isimler goruorum hepinis hosgeldinisshihoyyyt
ben catladim yaa.karnimin altinda 5-6 tane kisa kisa cizgiler olustu kafamçokkarıştı
ay nooldu canım neden aglattın eşin seni:sm_confused:
iyi geceler minnoslar.yeni isimler goruorum hepinis hosgeldinisshihoyyyt
ben catladim yaa.karnimin altinda 5-6 tane kisa kisa cizgiler olustu kafamçokkarıştı
son adet tarihini yaz ben sana yaparun bebişim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?