2009 Ekim Anneleri

arzum 86 takma kafana ya sen ne güzel hazır etmişsin boşverr bu saatten sonra sadece konuşur o kdar bişicik olmazz

günaydın güzel hamişlerr
ne bilim gizemcim ya herşeye takar oldum bide iş varken kimse yok etrafımda ben yapıyorum hazırlıyorum yok şöyle yapsaydın değiştir falan filan bide mobilyamız geldi eşimin ailesi başladı yine kızcam artık valla yeter dicem artık karışmayın küserlerse küssünler kimse umrumda değil tatlı dille olmuyo artık piskopat gelin olcammmm:mymeka:

yok canım piskopat gelin olma ne güzel kendin her işini yapmışsın bırak kulak asma konuşulanlara canım tamam de geç oda için ne tepki verdiler şaşırdılar mı ???

naloşumm hoşgeldinnn opuyorumnanaktan

elifcim opuyorumnanaktan opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

ANG€L;8763706 .!.:
arzum ben sığdırabilirsem 1 çanta yapıcam.ama sonuçta sen nasıl rahat ediyosan öle yap.aldırma sözlerine.benimkide hala yazlıkta.:umursamaz:artık doğumumda gelir
oh ne güzel canım seninki yazlıkta keşke benimkide gelmeseydi çok mutluydum böyle ya ben 1çantaya sıgdırırım ama biliyorum o çanta çorba olucak annem biyandan kayınvaldem biyandan en iyisi 2çanta benim için hazır zaten ölede kalsın vereliniortak

kızlar günaydın.. çok abuk subuk rüyalar gördüm ruh halim çok tuhaf ya... umarım tüm gün böyle gitmem...

p.tesi tekrar kontrole mi gideceksin keremim...
ya ben 1 kere 15 de 1 gittim. şimdi gene 1 ay sonra kontrole git dedi doktorum

şeymacım inş. alırr aslında yemek yedikten sonra istirahat etsen daha fazla kilo alırdiyue biliyorum ama genede yanılıyor olabilirim

bahair opuyorumnanaktan

offf kızlar çok uykum var bide akşam annamlere iftara gidicez bayılcam uykusuzluktan şimcik mafoldumben

Günaydın kıslar opuyorumnanaktan

Bahair korkma canım dr.un risk görmediği için seni 1 ay sonra çağırmıştır. Benim de geç çağırdı risk görmüyorum tüm testlerin ve durumun iyi dedi. Eylülün 10una verdi randevumu.

yok canım piskopat gelin olma ne güzel kendin her işini yapmışsın bırak kulak asma konuşulanlara canım tamam de geç oda için ne tepki verdiler şaşırdılar mı ???
tepkileri şu gizemcim burası süsü odası olur bebek burda yatmaz annesi diyoo babasıda telefonla ben size demedimmi oda yapmıcaksınız diye eşim heves ediyoruz falan filan niye olmasın diyo sayıyoda sayıyo babası siz nasıl çocuk bakıcaksınız bilmiyorum çocuk ayrımı yatar daha abuk subuk laflar bide kayınvalidem dün demesinmi baban gelince sakın burda yatırmayın fırçayı da yersiniz mobilyayıda kırar atar falan filan he dedim bende sezeryan olur gelirim bide üstüne fırça yerim ne kadar güzelll ya dedim odadan çıktım eşim annesine kızdı ama size ne falan filan diye ama babası bakalım gelince karışınca eşimin tepkisi ne olcak ben eşime dedim baban karışırsa ben cvp veririm sen veremezsen buda kötü olur dedim oda ben bıktım bunlardan diyoo böle yaniii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…