ang€l;8763843 .!.:sibelcim sen nasıl besleniyosun ayriyetten yediğin yaptığın bişey varmı cnm.mesela ben yemek çok fazla yiyemiyorum hemen tıkanıyorum özellikle 1 haftadır akşamları yiyemiyorum.ama bol bol meyve yemeye gayret ediyorum
Günaydın kıslar opuyorumnanaktan
Bahair korkma canım dr.un risk görmediği için seni 1 ay sonra çağırmıştır. Benim de geç çağırdı risk görmüyorum tüm testlerin ve durumun iyi dedi. Eylülün 10una verdi randevumu.
offf kızlar çok uykum var bide akşam annamlere iftara gidicez bayılcam uykusuzluktan şimcik mafoldumben
stawberrycim demek ki aynıu zamanlarda kontrolümüz var. bir öncekin de 13 ağustosta gitmiştim. 4 hafta sonraqsı da 11 eylüle denk geliyo... bakalım bu gideceğim doktor ne diyecek?
tepkileri şu gizemcim burası süsü odası olur bebek burda yatmaz annesi diyoo babasıda telefonla ben size demedimmi oda yapmıcaksınız diye eşim heves ediyoruz falan filan niye olmasın diyo sayıyoda sayıyo babası siz nasıl çocuk bakıcaksınız bilmiyorum çocuk ayrımı yatar daha abuk subuk laflar bide kayınvalidem dün demesinmi baban gelince sakın burda yatırmayın fırçayı da yersiniz mobilyayıda kırar atar falan filan he dedim bende sezeryan olur gelirim bide üstüne fırça yerim ne kadar güzelll ya dedim odadan çıktım eşim annesine kızdı ama size ne falan filan diye ama babası bakalım gelince karışınca eşimin tepkisi ne olcak ben eşime dedim baban karışırsa ben cvp veririm sen veremezsen buda kötü olur dedim oda ben bıktım bunlardan diyoo böle yaniii
stawberrycim demek ki aynıu zamanlarda kontrolümüz var. Bir öncekin de 13 ağustosta gitmiştim. 4 hafta sonraqsı da 11 eylüle denk geliyo... Bakalım bu gideceğim doktor ne diyecek?
kızlar neden bu kadar geç randevu veriyo doktor.ben her hafta gidiyorum her hafta nst ye giriyorum atık son 2 haftadan beri. Bundan sonrada öyle olacak.
kızlar neden bu kadar geç randevu veriyo doktor.ben her hafta gidiyorum her hafta nst ye giriyorum atık son 2 haftadan beri. Bundan sonrada öyle olacak.
sagol canım ya cevap vermemek aslında daha ii ama bazen çıldırıyoruz işte her iki şekildede sinirlerimiz bozuluyo haklısın baş edilmiyo düzelmiyo senelerdir hep aynı offallah yardımcınız olsun arzucum. ama bence hiç cevap vermeyin cevap verdikçe sadece ortam gerilir. onlar söylemek istediklerini söylesin siz de bildiğinizi yapın. ben bunu anladım cevap verdişğin sürece sadece ortam geriliyo ve sinirlerin bozuluyo... herkes gittimi kapını kapattınmı ne istiyosan onu yap. bizde önceden eşimle cevap veriyoduk baş etmeye çalışıyoduk ama olmuyomuş onu anladık...
valla sibelcim anlamdım bende.. O yzüden forumda paylaşayım dedim ama tek değilmişim. Acaba senin kasılmalrın falan mı var?
kaçıncı haftandasın canım? Belki bizi de 34+0 dan sonra her hafta çağırır ama ben hep 3 haftada ya da ayda 1 gittim dr.uma sadece 1 önceki kontrolümde 2 hafta ara ile çağırmıştı.
Bu arada özele mi devlete mi gidiyorsun?
sıra bize geliyor acba bizdende eylülde doğuracaklar olacakmı ayy .ççook heyecanlandım ben şimcik
gizemcim bende anlamadım niye bukadar karıştıklarını bu büyüklerin çocuk bizim böyle alışsın istiyoruz kimseyide karıştırmak istemiyoruz kendi başımıza büyütmek istiyoruz tamda senin dediğin gibi alışsın istiyoruz öle olmazmış işte neyse dogsunda melegim umruma gelmez hiçbiri konuşur konuşur susarlar elbetarzucumm onlara ne yaa çocuk senin çocuğun istersen taşda yatırırsın misal ama nedemek burda yatırmayın baban gelince alıştır kıss meleğini melekler gibi yatağında yatsınn onlarda orta yerinden çatlaşınlarrr emzir yatağa bırak emzir yatağa bırak alışır hemen zatenn bilir uyuması geretiğinde orada uyuyacağını töbe yarebbim töbeee ne karışır bu büyükler anlamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?