2009 Ekim Anneleri

canım ben mesleğim itibariyle gıdadan yakından ilgiliyim. Gıda mühendisiyim.bu yüzden elimden geldiğimce kendimi ve bebeğimide iyi beslemeye çalışıyorum. Yapı olarak biraz iri olduğum için sütü sadece sabahları içiyorum. Her sabah muhakkak 1 bardak günlük pastörize süt tüketiyorum.sabah iş yerinde kahvaltı yapıyorum çok geniş bir kahvaltı olmuyo ama evden kahvaltılık getiriyorum öğle yemeği iş yerinde yiyorum ara öğünlerde meyve yiyorum.akşamda çok az yemek ve bol meyve.bu arada gün boyu su içiyorum malum yaz ayı bebeişlerin suyu eksilmesin.

stawberrycim demek ki aynıu zamanlarda kontrolümüz var. bir öncekin de 13 ağustosta gitmiştim. 4 hafta sonraqsı da 11 eylüle denk geliyo... bakalım bu gideceğim doktor ne diyecek?

canım benım 3 gunde bır gıtmem lazım ama gıtmedım 1 hafta oldu..
tahlıl sonuçlarımı bekledım dun çıktı p.tesi 8 de hast.olacağım inşşş nst girecek karın çevresini takip edicek dr bakalım ...

gizem yıyıp yatmakmı yatsamdaa aklımdakıler yıyor bıtırıyor benı

allah yardımcınız olsun arzucum. ama bence hiç cevap vermeyin cevap verdikçe sadece ortam gerilir. onlar söylemek istediklerini söylesin siz de bildiğinizi yapın. ben bunu anladım cevap verdişğin sürece sadece ortam geriliyo ve sinirlerin bozuluyo... herkes gittimi kapını kapattınmı ne istiyosan onu yap. bizde önceden eşimle cevap veriyoduk baş etmeye çalışıyoduk ama olmuyomuş onu anladık...

stawberrycim demek ki aynıu zamanlarda kontrolümüz var. Bir öncekin de 13 ağustosta gitmiştim. 4 hafta sonraqsı da 11 eylüle denk geliyo... Bakalım bu gideceğim doktor ne diyecek?

kızlar neden bu kadar geç randevu veriyo doktor.ben her hafta gidiyorum her hafta nst ye giriyorum atık son 2 haftadan beri. Bundan sonrada öyle olacak.

arzucumm onlara ne yaa çocuk senin çocuğun istersen taşda yatırırsın misal ama nedemek burda yatırmayın baban gelince alıştır kıss meleğini melekler gibi yatağında yatsınn onlarda orta yerinden çatlaşınlarrr emzir yatağa bırak emzir yatağa bırak alışır hemen zatenn bilir uyuması geretiğinde orada uyuyacağını töbe yarebbim töbeee ne karışır bu büyükler anlamam

sibelcim bende sabah akşam süt içiyorum ama günlük süt daha sağlıklı die duydum ne fark varki arada?bende bundan sonra günlük süt içiyim.
arzum valla allah yardımcın olsun.bahairin dediği gibi sölesinler sölesinler gitsinler.eşinde sende onları takıpda sinir etmeyin kendinizi.hem biliyosun bebişlerimiz herşeyden etkileniyo sakın kafana takma

kızlar neden bu kadar geç randevu veriyo doktor.ben her hafta gidiyorum her hafta nst ye giriyorum atık son 2 haftadan beri. Bundan sonrada öyle olacak.

valla sibelcim anlamdım bende.. o yzüden forumda paylaşayım dedim ama tek değilmişim. acaba senin kasılmalrın falan mı var?

Kaçıncı haftandasın canım? Belki bizi de 34+0 dan sonra her hafta çağırır ama ben hep 3 haftada ya da ayda 1 gittim dr.uma sadece 1 önceki kontrolümde 2 hafta ara ile çağırmıştı.
Bu arada özele mi devlete mi gidiyorsun?

sagol canım ya cevap vermemek aslında daha ii ama bazen çıldırıyoruz işte her iki şekildede sinirlerimiz bozuluyo haklısın baş edilmiyo düzelmiyo senelerdir hep aynı off

valla sibelcim anlamdım bende.. O yzüden forumda paylaşayım dedim ama tek değilmişim. Acaba senin kasılmalrın falan mı var?

yok canım şu an kasılmam falan yok.herşey normal.geçen aya kadar ayda 1 kere gidiyordum son 2 haftadan bu yana her hafta gidiyorum nst ye girip doktorumla görüşüyorum.

sıra bize geliyor acba bizdende eylülde doğuracaklar olacakmı ayy .ççook heyecanlandım ben şimcik

34+6 yız canım biz. Bende 32.haftaya kadar ayda bir gidiyordum. şimdi her hafta gidiyorum.nst ye giriyorum doktorla görüşüyorum 2 haftada bir ultrasona giriyorum.

gizemcim bende anlamadım niye bukadar karıştıklarını bu büyüklerin çocuk bizim böyle alışsın istiyoruz kimseyide karıştırmak istemiyoruz kendi başımıza büyütmek istiyoruz tamda senin dediğin gibi alışsın istiyoruz öle olmazmış işte neyse dogsunda melegim umruma gelmez hiçbiri konuşur konuşur susarlar elbet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…