2009 Ekim Anneleri

Canım bende artık 15 de bir gidiyorum önce nst ye giriyorum sonra ultrasona zaten 36 .haftadan itibaren her hafta gtmeye başlıyacamm bence doktoruna bir sor derim ben...

34+6 yız canım biz. Bende 32.haftaya kadar ayda bir gidiyordum. şimdi her hafta gidiyorum.nst ye giriyorum doktorla görüşüyorum 2 haftada bir ultrasona giriyorum.

Demekki biz de öyle olcaz 34ten sonra her hafta. Bir de çatı muayenesi falan yaptı mı? Doğum yapan bir arkadaşım sakın erkenden çatı muayenesi yaptırma ben çatıdan sonra doğurdum dedi. Korktum ben de :1shok:

selam kızlar
bende ayda 1 kere gidiyorum 32. haftadan sonra 2 haftada bir geleceksin dedi 1 ay çok uzun bir süre değilmi. ..

pembecim ben de geçn sefer 2 haftada 1 gitmiştim. biliyosun doktorum ayrıldıu ya bana başka bi doktor önerdi 4 hafta sonra gideceksin nst ye gireceksin dedi. o da ayın 11 ine denk geliyo zaten ayın 17 si gibi de antalya ya kendi yanına çağırdı son bi kontrol için o gidişimde doğum haftam zaten netleşecekmiş...

Ben doktoruma sordum çatı muayenesi nezaman diye 37. haftada yapıcam ozaman sezeryanmı normalmi kesin konuşucaz dedi ...

evet ben de bayram haftasında kendi doktoruma ghittiğimde çatı muayenesi yapacakmış oz aman bakacaz dedi. ve sanırım bu muayene elle yapıalcak. yani en azıdna benimki öyule yapacak((((((((

Ben doktoruma sordum çatı muayenesi nezaman diye 37. haftada yapıcam ozaman sezeryanmı normalmi kesin konuşucaz dedi ...

Hımmm...Korktum bu çatı muayenesinden ya :bbo:

evet ben de bayram haftasında kendi doktoruma ghittiğimde çatı muayenesi yapacakmış oz aman bakacaz dedi. ve sanırım bu muayene elle yapıalcak. yani en azıdna benimki öyule yapacak((((((((

Iyyy anne olmak ne zor di mi yahu :CüvCüv:

Bir de kıslar bişey sorcam. Kaçıncı haftadan sonra alttan muayene ediyor dr.? Alttan muayene elle mi yoksam ultrasonla mı yapılıyor?

bebeişim 1 önceki mesajımda yazdım ama yine yazayım benim doktorum elle yapacakmış. transvajinalle mi ölçeceksiniz deim hayır muayene şeklinde olacak dedi. yani bizzat bakıcam dei.. ben 36. hafta içinde gidecem o zaman bakacak yani 35+3 gibi

yok canım öyle bi muayene olmadım henüz.zaten şimdi herşey normal devam ederse haftaya nst daha sonraki hafta nst ondan sonraki hafta muayene olacak oda nasıl bir muyene olur bilmiyorum.

normalde 34 .haftadann sonra 2 haftada bır gtmek gerekıyor ve nst eğer ağrılarınız varsa alttan bakmak isteyebılırlerrr geçen dr ben ağrım avr dıyınce gel alttan bakıyım dedı baktrmadım...38.haftada falan bakılır normalmı sezeryanmı dıee

Hımmm...Korktum bu çatı muayenesinden ya :bbo:

Iyyy anne olmak ne zor di mi yahu :CüvCüv:

valla ben size bişey diyimmi çatı muayenesi doğum mopum hiçbişey gözümde yok benişm şu anda tek düşündüğüm ne biliyomusunuz? 1 hangi hastane de doğum yapacam ve hangi doktorda diğeri de ben o orkidi en az 20 gün ansıl takıcam o emzirme sütyenini nasıl giyecem

canım sonuçta ilişkiye de giriyoruz doğum olsa ilişkiden sonra olur. bence o denk gelmiştir. kimileri de ilk zamanlar alttan muayene ettirme ben öyle düşük yaptım der. ama bunun hiç bi alakası yoktur tamamen tesadüftür

Ya kıslar ben bu muayeneden korkmaya baŞladım valla.alttan elle falan.ay anne olmak ne zor yahu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…