Kaçıncı haftandasın canım? Belki bizi de 34+0 dan sonra her hafta çağırır ama ben hep 3 haftada ya da ayda 1 gittim dr.uma sadece 1 önceki kontrolümde 2 hafta ara ile çağırmıştı.
Bu arada özele mi devlete mi gidiyorsun?
Canım bende artık 15 de bir gidiyorum önce nst ye giriyorum sonra ultrasona zaten 36 .haftadan itibaren her hafta gtmeye başlıyacamm bence doktoruna bir sor derim ben...
34+6 yız canım biz. Bende 32.haftaya kadar ayda bir gidiyordum. şimdi her hafta gidiyorum.nst ye giriyorum doktorla görüşüyorum 2 haftada bir ultrasona giriyorum.
ben ilk defa bu hafta nst ye girecem..
selam kızlar
bende ayda 1 kere gidiyorum 32. haftadan sonra 2 haftada bir geleceksin dedi 1 ay çok uzun bir süre değilmi. ..
Canım bende artık 15 de bir gidiyorum önce nst ye giriyorum sonra ultrasona zaten 36 .haftadan itibaren her hafta gtmeye başlıyacamm bence doktoruna bir sor derim ben...
Demekki biz de öyle olcaz 34ten sonra her hafta. Bir de çatı muayenesi falan yaptı mı? Doğum yapan bir arkadaşım sakın erkenden çatı muayenesi yaptırma ben çatıdan sonra doğurdum dedi. Korktum ben de :1shok:
Canım ben 28.haftadan sonra girmeye başladımm...Demekki her doktorun kendine göre bir tarzı varr ondandır heralde tatlımm...
Ben doktoruma sordum çatı muayenesi nezaman diye 37. haftada yapıcam ozaman sezeryanmı normalmi kesin konuşucaz dedi ...
evet ben de bayram haftasında kendi doktoruma ghittiğimde çatı muayenesi yapacakmış oz aman bakacaz dedi. ve sanırım bu muayene elle yapıalcak. yani en azıdna benimki öyule yapacak((((((((
Bir de kıslar bişey sorcam. Kaçıncı haftadan sonra alttan muayene ediyor dr.? Alttan muayene elle mi yoksam ultrasonla mı yapılıyor?
demekki biz de öyle olcaz 34ten sonra her hafta. Bir de çatı muayenesi falan yaptı mı? Doğum yapan bir arkadaşım sakın erkenden çatı muayenesi yaptırma ben çatıdan sonra doğurdum dedi. Korktum ben de :1shok:
Bir de kıslar bişey sorcam. Kaçıncı haftadan sonra alttan muayene ediyor dr.? Alttan muayene elle mi yoksam ultrasonla mı yapılıyor?
Hımmm...Korktum bu çatı muayenesinden ya :bbo:
Iyyy anne olmak ne zor di mi yahu :CüvCüv:
Demekki biz de öyle olcaz 34ten sonra her hafta. Bir de çatı muayenesi falan yaptı mı? Doğum yapan bir arkadaşım sakın erkenden çatı muayenesi yaptırma ben çatıdan sonra doğurdum dedi. Korktum ben de :1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?