2009 Ekim Anneleri

elh iyyim şeymacım..
dün gece yatağa girdiğimde feci bi sancı girdi ilk kez yaşadığım için panikledim ne elim telefona uzandı ne kalkıp yardım çağırabildim öle acılar içinde uyumuşum :S
sen nasılsın sonuçlar geçtimi eline?

cnm artık yokluyo kuzucuklar ...aldım sonuçları ama anlamadığım için yorum yapamıyorum p.tesi inşş gsterıcem

kıslar sezeryan olcaklardada çatı muayenesi yapıyolarmı benim dr. hiç bişey demedi benim kont.artık 2haftada 1

canım ben de sezeryan olacağım bildiğim kadarıyla alttan muayene yapmıyorlar...
günlerimiz yakın seninle sana sezeryan tarihi verdi mi peki?

hoşgeldin cnm..

çatı muayenesınden okadaerda korkmayın yawww 2 parmakla bakıyor dr ee parmaklarıinceyse soun yok eline bide jel dökerse zaten hemn bakıyor 2 parmakla giriş 4 parmakla hafif açıyor ve 2-3 sanıye bakıyor o kadar eğer kasarsanızz zor olur ama rahat bırakın...sezeryan bellı olcaklara bakmazz ama açılma falan varmı dıye bakan var...ben normalım bakmaya gerek yok ama açılma için habıre bakcaklar...

ilk doğumda bana 1 kere baktı 36-yada 38 de normal dedı sonra sancım geldı gıttım 4-5 kere alttan baktı açılmalar için..

ben çatıdan korkmuyom o benden korksun amma kastınız kızlar beee bizz neleri atlatmışız sizdezemuszemus

ben evlendiğimin ilk haftası gitmiştim mantar yüzünden ve gebermiştim canım çok yanmıştı
gerzek karı bide beni terslemişti "ee evliyim demiştim ne kasıyosun şimdi bukadar diye"
resmen geriliyorum düşününce bile öf

aybikem ters bi doktora gelmişsin bence oyüzden korkuyorsun...
ben de mesela bu bebişimden önce bi düşük yapmıştım malesef :gitme: acile gittiğim akşam bi aletle bakmışlardı bana çks mi ne onda canım çok acımıştı... ben de ondan korkuyorum mesela...

canım ben de sezeryan olacağım bildiğim kadarıyla alttan muayene yapmıyorlar...
günlerimiz yakın seninle sana sezeryan tarihi verdi mi peki?
yapılmıyosa ii valla sevindimmm salı günü detaylı ultrosana giricem canım bebişin gelişimi iyiyse 36.haftada en geç 38de alıcaklar bebişimi epidural sezeryanla ekim 10gibi diyo ama bakalım sen genel mi olcan epiduralmi

mehaycık hoşgeldin. ben çok tuhaf rüyalar gördüm o yüzden tuhaf bi moddayım. ama hava diğer günlere oranla biraz daha esiyo o yüzden de daha zindeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…