selam mehaycım iyiyiz ya sen opuyorumnanaktan
yapılmıyosa ii valla sevindimmm salı günü detaylı ultrosana giricem canım bebişin gelişimi iyiyse 36.haftada en geç 38de alıcaklar bebişimi epidural sezeryanla ekim 10gibi diyo ama bakalım sen genel mi olcan epiduralmi
mehaycık hoşgeldin. ben çok tuhaf rüyalar gördüm o yüzden tuhaf bi moddayım. ama hava diğer günlere oranla biraz daha esiyo o yüzden de daha zindeyim
bende iyiyim seker keyfim yerinde bugun cunku hava cok guzel hic bunaltmiyor:teytey:
izmir bi garip ya çok sıcak ben acayip terliyorum(
selam herkeseopuyorumnanaktan
ben çıkıyorum kızlar hepiniz ALLAH a emanet olsun
sulu sulu öpüorum hepinizi bursada son bikaç günüm malum tadını çıkarayım dönünce bol bol otururm net başında..
selametle..
ben çıkıyorum kızlar hepiniz ALLAH a emanet olsun
sulu sulu öpüorum hepinizi bursada son bikaç günüm malum tadını çıkarayım dönünce bol bol otururm net başında..
selametle..
aalara hosgeldin....
hoşbuldukk bitanem sen burdamısınopuyorumnanaktan... ben pcyi actım topige girdimnaloşumm hoşgeldinnn opuyorumnanaktan
elifcim opuyorumnanaktan opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
hosbulduk mehaya.s.
benden de süt gelmiyor bildiğim kadarıyla gelmemesi normalmiş doktora sormustum herkeste farklı oluyormus:bbo:
hoşbuldukk bitanem sen burdamısınopuyorumnanaktan... ben pcyi actım topige girdim
annem geldi pcyi kapatmadan dısarı cıkmam gerekti alısveriş yaptık geldik :))))
mehayımm hoşgelmişsin cnmm opuyorumnanaktan
aalaraa, ANG€L, arzum86, bahair, Kalemiti, keremim, nisannur, strawberry29, xxmavisimxx kizlar muhabbetinize doyum olmuyor :))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?