2009 Ekim Anneleri

ben de spinal sezeryan olacağım canım... 10-15 ekim arası gibi geliyor bana da ama bakalım hafta içi gidince belli olur artık...
bu arada adaşız yerimseniben

mehaycık hoşgeldin. ben çok tuhaf rüyalar gördüm o yüzden tuhaf bi moddayım. ama hava diğer günlere oranla biraz daha esiyo o yüzden de daha zindeyim

al bendende o kadar bebisimi gordum dun gece ruyamda..ama cok tatliydi yaaaa:ecrin_bebek: babaciginin kucaginda uslu ulu oturmus saga sola bakiyordu minigim....aldim emzirdim geri verdim ama nasil tatliydi anlatamam...bir an once dogsunlar artik yaaa insan opmek koklamak istiyor artik....:asigim:

kizlar goguslerinizden sut geliyormu artik SIKINCA falan bende tik yok hala yaa..sutum olmayacakmi yoksa telaslanmaya basladim (

zaten evde fıldır fıldır geziyorum kaydirigubbakcemile3 sadece meyva yiyebiliyorum

ben çıkıyorum kızlar hepiniz ALLAH a emanet olsun
sulu sulu öpüorum hepinizi bursada son bikaç günüm malum tadını çıkarayım dönünce bol bol otururm net başında..
selametle..

tamam canım görüşürüz... fazla yorma bebişini klava:
öptüüüük Şeniz

aalaraa, ANG€L, arzum86, bahair, Kalemiti, keremim, nisannur, strawberry29, xxmavisimxx kizlar muhabbetinize doyum olmuyor :))))))))))

naloşumm hoşgeldinnn opuyorumnanaktan

elifcim opuyorumnanaktan opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
hoşbuldukk bitanem sen burdamısınopuyorumnanaktan... ben pcyi actım topige girdim
annem geldi pcyi kapatmadan dısarı cıkmam gerekti alısveriş yaptık geldik :))))

mehayımm hoşgelmişsin cnmm opuyorumnanaktan

hosbulduk mehaya.s.
benden de süt gelmiyor bildiğim kadarıyla gelmemesi normalmiş doktora sormustum herkeste farklı oluyormus:bbo:

ne zaman gelicekmis peki yaa bide bunu soyleseler....:1no2: her ne kadar dogumdan sonra gelir deselerde ya gelmezse sorusu beynimi kurcalayip duruyor hep...minicik bebege mama vermek istemiyorum ben:çok üzgünüm:

hoşbuldukk bitanem sen burdamısınopuyorumnanaktan... ben pcyi actım topige girdim
annem geldi pcyi kapatmadan dısarı cıkmam gerekti alısveriş yaptık geldik :))))

mehayımm hoşgelmişsin cnmm opuyorumnanaktan

nalosummm hosbulduk canim sende hosgeldin..neler aldiniz bakem????

aalaraa, ANG€L, arzum86, bahair, Kalemiti, keremim, nisannur, strawberry29, xxmavisimxx kizlar muhabbetinize doyum olmuyor :))))))))))

askım ben simdi geldiimm pc acıktı selam bile veremeden dısarı cıktım :)))))))))))))
nasılsınnn mehayımmm

bu tulumlarda 62 beden kac aylık bebişler için oluyor

kızlar dogumunuzun nasıl olcagı belli mi?benim daha belli deil doktorum daha cok erken ama 1ekimden itibaren hazır ol dio nasıl erkense:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…