2009 Ekim Anneleri

ben de spinal sezeryan olacağım canım... 10-15 ekim arası gibi geliyor bana da ama bakalım hafta içi gidince belli olur artık...
bu arada adaşız yerimseniben
aa ne güzel kaydirigubbakcemile5 arzucum hafta içi belli olur artık tarihlerimiz en güzel kararı vermişsin bebişlerimizin ilk anlarını görücez normal dogum gibihihoyyyt

kızlar dogumunuzun nasıl olcagı belli mi?benim daha belli deil doktorum daha cok erken ama 1ekimden itibaren hazır ol dio nasıl erkense:uhm:

hayir canim belli degil bebis donmus hersey yolunda dedi normal gozukuyor bir aksilik cikmazsa..ama cati muayenesinden sonra belli olacak...

oglusuma bir tulum birde beşli takım aldım agız silme mendili emzirme sutyeni kendime 5 tenede kilot bebe sampuanı ıslak mendill aldık geldikk kendimi iyi hissettim bugun eskisi gibi dusucek gibi olmuyr bebişim

mehaycım geçmişi okudum şimdi.
cnm bendende süt gelmiyor ve hiç büyümedi.ama bazılarının doğumdan hemen sonra şişiyomuş ve süt geliyomuş.emziririz bebişlerimiz merak etme sen

ANG€L;8766335 .!.:
cnm bendende süt gelmiyor ve hiç büyümedi.ama bazılarının doğumdan hemen sonra şişiyomuş ve süt geliyomuş.emziririz bebişlerimiz merak etme sen

al benden de o kadar melekçim. bi uçları büyüdü onlarda zaten normalde de büyüktü... ne güzel önceden hiç değilse sütyensiz doılaşabiliyodum ama artık dışarı çıkarken sütyen takmak zorundayım

kızlar benimde bir beden büyüdü ama süt yok henüz...
arkadaş geçen sezeryanla doğum yaptı ve hemen sütü gelmiş telaş yapmayın bence

kız Allah seni napmasın emii ŞenizŞenizkaydirigubbakcemile3

sagol canım tulumda 62 benden yazıyor bende oyle biliyrdm annem bunu 5 6 aylıkta giyer anca falan dedi de ondan sordum:kedi:

74 oldumu 4 aylık oluyor canımcım Şeniz benim annem de tam tersi kocamanları diyor giyer diye kaydirigubbakcemile3

ANG€L;8766335 .!.:

insallah canim benim yaa aynen senin gibiyim pek buyumediler benimkilerde...

aman canim yaaa dert ettigin seye bak ne guzel iste..bebisin iki saat uclarini aramak icin ugrasmayacak lop diye kapacak hemen kaydirigubbakcemile3

0-3 aylık bildiğim kadarıyal naloşumm
Şeniz
kalemiti benim bildiğim 62 beden 3aylık bebişler için
hoşgeldin cnm
Şeniz

Body, Elbise Yaş Boy Beden
0 - 2 ay - 56 cm 'e kadar 50-56
2 - 6 ay 57 - 68 cm 62-68
6 - 12 ay 69 - 80 cm 74-80
1 - 2 yaş 81 - 92 cm 86-92
2 - 4 yaş 93 - 104 cm 98-104
4 - 6 yaş 105 -116 cm 110-116
7 - 8 yaş 117 - 128 cm 122-128
9 - 10 yaş 129 - 140 cm 134-140
11 - 13 yaş 141 - 152 cm 146-152
:)) 0-3 olmasına sevindim 5 6 aylık sıcaklara geliyor
gerci gene giyerdi 2 ay felan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…