askım ben simdi geldiimm pc acıktı selam bile veremeden dısarı cıktım :)))))))))))))
nasılsınnn mehayımmm
bu tulumlarda 62 beden kac aylık bebişler için oluyor
0-3 aylık bildiğim kadarıyal naloşummaskım ben simdi geldiimm pc acıktı selam bile veremeden dısarı cıktım :)))))))))))))
nasılsınnn mehayımmm
bu tulumlarda 62 beden kac aylık bebişler için oluyor
aa ne güzel kaydirigubbakcemile5 arzucum hafta içi belli olur artık tarihlerimiz en güzel kararı vermişsin bebişlerimizin ilk anlarını görücez normal dogum gibihihoyyytben de spinal sezeryan olacağım canım... 10-15 ekim arası gibi geliyor bana da ama bakalım hafta içi gidince belli olur artık...
bu arada adaşız yerimseniben
kızlar dogumunuzun nasıl olcagı belli mi?benim daha belli deil doktorum daha cok erken ama 1ekimden itibaren hazır ol dio nasıl erkense:uhm:
kızlar dogumunuzun nasıl olcagı belli mi?benim daha belli deil doktorum daha cok erken ama 1ekimden itibaren hazır ol dio nasıl erkense:uhm:
aa ne güzel kaydirigubbakcemile5 arzucum hafta içi belli olur artık tarihlerimiz en güzel kararı vermişsin bebişlerimizin ilk anlarını görücez normal dogum gibihihoyyyt
kaçıncı haftandasın canım ???
ANG€L;8766335 .!.:mehaycım geçmişi okudum şimdi.
cnm bendende süt gelmiyor ve hiç büyümedi.ama bazılarının doğumdan hemen sonra şişiyomuş ve süt geliyomuş.emziririz bebişlerimiz merak etme sen
aalaraa hoşgeldin canım
33haftanın içindeyim gecen hafta doktora gitttiğimde 32 haftalıksın ama bebişin 33-34haftalık gelişiminde dedi masallah oglusum iri olcak galbaopuyorumnanaktan
kız Allah seni napmasın emii ŞenizŞenizkaydirigubbakcemile362 bedenmiiiCADIARZU:uhm: bilmemki obez bebekler icinmi oluyor acaba:roflol:
0-3 aylık bildiğim kadarıyal naloşumm
al benden de o kadar melekçim. bi uçları büyüdü onlarda zaten normalde de büyüktü... ne güzel önceden hiç değilse sütyensiz doılaşabiliyodum ama artık dışarı çıkarken sütyen takmak zorundayım
kız Allah seni napmasın emii ŞenizŞenizkaydirigubbakcemile3
sagol canım tulumda 62 benden yazıyor bende oyle biliyrdm annem bunu 5 6 aylıkta giyer anca falan dedi de ondan sordum:kedi:
ANG€L;8766335 .!.:mehaycım geçmişi okudum şimdi.
cnm bendende süt gelmiyor ve hiç büyümedi.ama bazılarının doğumdan hemen sonra şişiyomuş ve süt geliyomuş.emziririz bebişlerimiz merak etme sen
al benden de o kadar melekçim. bi uçları büyüdü onlarda zaten normalde de büyüktü... ne güzel önceden hiç değilse sütyensiz doılaşabiliyodum ama artık dışarı çıkarken sütyen takmak zorundayım
Şeniz0-3 aylık bildiğim kadarıyal naloşumm
hoşgeldin cnmkalemiti benim bildiğim 62 beden 3aylık bebişler için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?