kız Allah seni napmasın emii ŞenizŞenizkaydirigubbakcemile3
sagol canım tulumda 62 benden yazıyor bende oyle biliyrdm annem bunu 5 6 aylıkta giyer anca falan dedi de ondan sordum:kedi:
mehay hoşgeldin nasılsın süt gelme konusunu takma kafana canım bazılarında dogumdan önce bazılarında dogumdan sonra geliyomuş olumlu düşün hep emzircez hepimiz meleklerimizi mamalara gerek kalmıcak inş.ne zaman gelicekmis peki yaa bide bunu soyleseler....:1no2: her ne kadar dogumdan sonra gelir deselerde ya gelmezse sorusu beynimi kurcalayip duruyor hep...minicik bebege mama vermek istemiyorum ben:çok üzgünüm:
iyiyim nasıl olayım sağı solu topladım yemeğimi pişirdim şimdi arkadaşla ona masa bakmaya gidecez. inşallah dışarsı bugün biarz daha serindir...hosbulduk canıma.s.nasılsın?
kızlar benimde bir beden büyüdü ama süt yok henüz...
arkadaş geçen sezeryanla doğum yaptı ve hemen sütü gelmiştelaş yapmayın bence
mehay hoşgeldin nasılsın süt gelme konusunu takma kafana canım bazılarında dogumdan önce bazılarında dogumdan sonra geliyomuş olumlu düşün hep emzircez hepimiz meleklerimizi mamalara gerek kalmıcak inş.
inşallah bizimde hemencecik bol boll sutumuz gelirr :Saruboceq:kızlar benimde bir beden büyüdü ama süt yok henüz...
arkadaş geçen sezeryanla doğum yaptı ve hemen sütü gelmiştelaş yapmayın bence
74 oldumu 4 aylık oluyor canımcım Şeniz benim annem de tam tersi kocamanları diyor giyer diye kaydirigubbakcemile3
onceden sutu yokmusta sonra hemen sutumu gelmis dogumdan sonra....
eyy Allahim ne buyuksun..buda Allahin bir lutfu iste....
inşallah bizimde hemencecik bol boll sutumuz gelirr :Saruboceq:
bizim en cok hangi bedenler almamız gerek cnm ya gereksiz seylerde almak istemyrm 0-3 iyimi
evet canım öyle a.s bebek anne karnından çıkar çıkmaz memişlere uyarı gönderiyormuş ve gelsin sütler :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:
iyiyim nasıl olayım sağı solu topladım yemeğimi pişirdim şimdi arkadaşla ona masa bakmaya gidecez. inşallah dışarsı bugün biarz daha serindir...
inşallah bizimde hemencecik bol boll sutumuz gelirr :Saruboceq:
bizim en cok hangi bedenler almamız gerek cnm ya gereksiz seylerde almak istemyrm 0-3 iyimi
evet canım öyle a.s bebek anne karnından çıkar çıkmaz memişlere uyarı gönderiyormuş ve gelsin sütler :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:
ANG€L;8766554 .!.:nalancım ben genelde 3-6 ay arası aldım.bebişim rahat rahat giysin die.biliyosun çok hareketili oluyolar elleri ayakları hiç durmuyo.tam olcağına biraz büyük olsun.bide zaten kilo falan aldımı kendini toparladımı 3-6 ay arası kıyafetlerle kışı geçirir.ama tabi 0-3 ayda aldım.
mehaycım bu 62 beden falan değil zaten bebişlerin boyu.
bende 0-6 ay arasi karisik aldim sonrasinda bakicam artik havanin durumu bebisin siskoluk durumuna gore degisecek..cunku bazen uymuyor bedenleri bebisler kilolu olunca....
oyyyy gelsinlerde uzerlerinde gorsek cicilerini kurban olurum ya onları vereneee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?