oh sekerim benim için de gezkaydirigubbakcemile5burası felaket sıcak dısarı cıkmak mumkun deıl nem yoksa ancak aksamları dısarı cıkabılıyorumsenağlama
bilmiyom ki canım ya ama çatladım diyenler var onlar nasıl anlıyolar o zaman CADIARZU
bendede yok gorunurde ama dogumdan sonra cikar ortaya diyorlar((
canim sanirim kalin catlaklar gozukuyor inceler gozukmuyor ...cunku benim kizkardesim bana 3-4 catlagim var demisti...dogumdan sonra haritaya dondu karnim birden cogaldi dedi....
ANG€L;8766744 .!.:evet cnm ben hergün badem yağı ve kakao yağı sürüyorum.bazen unuttuğum oluyo tabi 2 günde bir falan sürüyom henüz çatlağım yok.ama sabah bi arkadaş diodu o kadar krem sürmeme rağmen çatlağım var die
Kızlar bugün dr geldim Allah' a şükür kötü bişey duymadım doğum pozisyonunu almış bebiş :)) dr dedi artık bu haftadan sorna korkma gelsede bişey olmaz ( erken doğum var bundan önce ve şimdide erken doum tehlikem) yüzebilrsin yürüyebilirsin dedi artık :) servikste ultrasonla baktı açıklık görünmüyo dedi.. İnşallah sonuna kadar giderizz
Kızlar bugün dr geldim Allah' a şükür kötü bişey duymadım doğum pozisyonunu almış bebiş :)) dr dedi artık bu haftadan sorna korkma gelsede bişey olmaz ( erken doğum var bundan önce ve şimdide erken doum tehlikem) yüzebilrsin yürüyebilirsin dedi artık :) servikste ultrasonla baktı açıklık görünmüyo dedi.. İnşallah sonuna kadar giderizz
mehay bu çatlak ve kiloı olayuını en çok kafaya takan biziz ve sonunda da ne olacak biliyomusun. en çok kiloyu bniz alıp en çok biz çatlayacaz. artık bence çok üstünde durma olacağı varsa olur. ben hatta artık son aya girerken bundan sonra yemek konusunda biraz daha geniş davranmaya karar verdim. alayım alayım 4 kilo birden alayım 15 kiloyla tamamlamış olurum:) çatlarsam da param olunca gider gerdiriririm deriyi:)
:1shok::1shok:canim sanirim kalin catlaklar gozukuyor inceler gozukmuyor ...cunku benim kizkardesim bana 3-4 catlagim var demisti...dogumdan sonra haritaya dondu karnim birden cogaldi dedi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?