2009 Ekim Anneleri

bilmiyom ki canım ya ama çatladım diyenler var onlar nasıl anlıyolar o zaman CADIARZU

oh sekerim benim için de gezkaydirigubbakcemile5burası felaket sıcak dısarı cıkmak mumkun deıl nem yoksa ancak aksamları dısarı cıkabılıyorumsenağlama

canım burası da felaket sıcak ben de fethiyedeyim. gezmek için çıkmıyom ki masa bakıp gelecem. arabaya biner binmez klimayı sonun akadar açıyorum yoksa mümkün değil dayanamam..
mehayım süt olayını fazla kafana takma bence yapıyla alakalı diye düşünüyorum benden de henüz gelen bişey yok...
kızlar hepinizi öpüyorum ve kaçıyorum

evet cnm ben hergün badem yağı ve kakao yağı sürüyorum.bazen unuttuğum oluyo tabi 2 günde bir falan sürüyom henüz çatlağım yok.ama sabah bi arkadaş diodu o kadar krem sürmeme rağmen çatlağım var die

bendede yok gorunurde ama dogumdan sonra cikar ortaya diyorlar ((

mehay bu çatlak ve kiloı olayuını en çok kafaya takan biziz ve sonunda da ne olacak biliyomusun. en çok kiloyu bniz alıp en çok biz çatlayacaz. artık bence çok üstünde durma olacağı varsa olur. ben hatta artık son aya girerken bundan sonra yemek konusunda biraz daha geniş davranmaya karar verdim. alayım alayım 4 kilo birden alayım 15 kiloyla tamamlamış olurum:) çatlarsam da param olunca gider gerdiriririm deriyi:)

Kızlar bugün dr geldim Allah' a şükür kötü bişey duymadım doğum pozisyonunu almış bebiş :)) dr dedi artık bu haftadan sorna korkma gelsede bişey olmaz ( erken doğum var bundan önce ve şimdide erken doum tehlikem) yüzebilrsin yürüyebilirsin dedi artık :) servikste ultrasonla baktı açıklık görünmüyo dedi.. İnşallah sonuna kadar giderizz

evet aslinda catlayacaksa catliyor biz yinede elimizden geleni yapalimda olursada en azindan elimizden geleni yaptik deriz....bazilari cok pahali kremlere o kadar para verip sonra yinede catladiklarini soyluyor..aslinda markali kremlerle falanda olacak is degil catlayacaksa catliyor....

gözün aydın canım. maşşallah bebişine de sana da

inşallah canım gözün aydın sağlıkla gelsin meleğin

NOT: bir dostun dostu opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol: valla haklisin canim olacagi o sonunda....kafaya takmaktan catliyacak karinlarimiz beyin gucuyle catlaticaz karnimizi sonundadelikafadulden hey Allahim hic gulecegim yoktu kiz....ben zaten su an 13 kilo aldim 15 le tamamlasam iyi diyorum bende ama insallah bu gidisle gecmem ...

gozun aydin canim......

canim sanirim kalin catlaklar gozukuyor inceler gozukmuyor ...cunku benim kizkardesim bana 3-4 catlagim var demisti...dogumdan sonra haritaya dondu karnim birden cogaldi dedi....
:1shok::1shok:

cok sevindim yamurcumm gozun aydın masallah bebişinee

Baharcim senin gobus biraz cikmistir artik bir kere gordum sadece o zaman 6 aylikmiydi neydi hic yoktu nerdeyse koysanda gorsek yeni halini.....eminimki hala cok kucuktur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…