iyi geceler canımm
iyi geceler kızlar ben çok hastayım yaaa...öksürüyorum ciğerlerim ağrıyo öksürürken , başım boğazım ve bütün vücudumda ağrıyo..nerden buldu bu grip beni şimdi bilmem...yatmayada korkuyom yatınca öksürük azıyo..sürekli sıcak bişeyler içiyom..inşallah yarına hafifler...
iyi geceler kızlar ben çok hastayım yaaa...öksürüyorum ciğerlerim ağrıyo öksürürken , başım boğazım ve bütün vücudumda ağrıyo..nerden buldu bu grip beni şimdi bilmem...yatmayada korkuyom yatınca öksürük azıyo..sürekli sıcak bişeyler içiyom..inşallah yarına hafifler...
saol papatyacım içiyorum zaten ...aslında hamilelikte bal sakıncalı ama yinede azcık olsun atıyorum...
saol papatyacım içiyorum zaten ...aslında hamilelikte bal sakıncalı ama yinede azcık olsun atıyorum...
çok geçmiş olsun canım varsa meyva suyu hazırla kendine içine limonda sık eğer yeni başlıyorsa grip çok iyi gelir... aman dikkat et kendine ve bebişine :teselli:
birde zencefil iyi geliyo die biliyorum öksürük içinnn canım
hamilelikte bal sakıncalı değil canım ben de araştırmıştım ve güvnle kullanıyorum...
bal bebişlere doğduktan sonra bir yaşına kadar sakıncalı a.s
hoşgeldin selduşum nerelerdeydin bakiiimklava:
evet ya bak o aklıma gelmedi katı meyva sıkacağaıda tezgahta resmen gözüme bakıyo...saolasın canım şimdi meyvaları karıştırıp sıkayım belki iyi gelir...
hoşbulduk canım evde deildimyaa eşimin amcasına gitmiştik...ne var ne yok sizden doguran yok demi kaydirigubbakcemile3
zencefilim yokki :1no2:
ilk gebeliğimde dr kesinlikle yasaklamıştı içindeki bir madde bebeğe zarar veriyormuş..gerçi bu sefer sormadım dr a ama yinede normal zamanlarda yememeye dikkat ediyorum canım...
zeynep gecmişolsun canım meyvesuyuve limon suyu iç grip için..Şeniz
o zaman tabii doktora sormadan kullanma canım a.s
geçmiş olsun zeynepçim limon suyu iyi gelir kızlar söylemiş zaten. içine de 1 kaşık bal karıştırırsan boğazını da yumuşatır iyi gelir canım çok geçmiş olsun dinlen bol bol.. :teselli:
oooh gezenti seni zemuszemus
biz de yok canım da kasım annelerinde erken doğum var,inşallah sağlıklı bir şekilde evlerine çıkarlar :Saruboceq:
zeynepçim geçmiş olsun canım...
amazon papatya blue dream nasılsınız kızlar??????
ayy evet gecen gece kıslar söylüyorlardı doguma gitmiş diye hayırlısı olsun yaa ne güzel kavusmus yavrusuna insallah saglıklı sıhhatli gelirler evlerine..
benim de belim cok agrıyor günlerdir.acayip sizde de oluyıor mu????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?