2009 Ekim Anneleri

iy şekerim ne olsun ben kendimi bugün nilimin cicilerine adaım. lavanta keselerini hazırladım doldurdum. sepetlerini hazırlayıp süsledim.. hatıra defteri almıştım süslenmemişti onu süsledim. bide duvara asılan hoşgeldin panosu yaptım... ama baya bi yoruldum yani...

zeynepçim geçmiş olsun canım...
amazon papatya blue dream nasılsınız kızlar??????

iyiyiz yavrukuş, iftara misafirim vardı şimdi gittiler, ben de yayıldım nette dolanıyorum. sende ne var ne yok
kızzz şu doom çantanı hazırla valla bak bana fenalık geldi artık he klava:
dert yaptım resmen. :çok üzgünüm:

kız amazon neden cevap vermiyosun bana??????

verdim ya yafrum aşkolsuuun
iyiyim didim misafirim vardı didimmm, şimdik oturdum didimmm
şu doğum çantanı da hazırla artıkın bana fenalık geldi dert yaptım dedimmmmmm
işine mi gelmedi de okumamazlıktan geldin yoksa çakaaaal -tatlicadiarzu-

ay ne güzel canım ya sen süsleme aşamsına bile geçmişsin
opuyorumnanaktan

bizim daha dolabımız gelmedi gelse ona göre ayarlıycam ama herhalde eylül ortasına kadar hallederim :Saruboceq: hafta sonu demek ki çoğumuza yorucu gelmiş :çok üzgünüm:

zeynepçim geçmiş olsun canım...
amazon papatya blue dream nasılsınız kızlar??????

saol baharcım.. ne güzel hazırlıklar bitti artık galiba...

öff bende dayanamayıp hep yapıyom sonra belimden bacaklarımdan çok çekiyorum..nereye yatacağımı şaşırıyorum...

ya kızlar bide bişey sorucam ...bizi dün akşam eşimin iş yerinden arkadaşlarından biri yemeğe aldı...ama ben kendimde o gücü bulamıyorum... 1 saat bile ayakta kalsam belim bacaklarım çok ağırıyo...sizce ben çağırmasam ayıp olurmuki...

yok zeynepcim ya neden ayıp olsun ben de bu ramazanda kimsecikleri çağıramadım... iyice ağrlaştık zaten bence kimse de beklemiyordur zaten bizden... düşünsene kendi yemeğimizi bile zaten zar zor hazırlıyoruz a.s

oooo bebişim o esnada sayfa atlamış görmemişim çok pardon... söz yarın hazırlayacam.... ben neden korkmaya başladım bu aralar bide biliyomusun. benim normalde sat ım 16 aralık ama usg ye göre 3 hafta geç yumurtlamış görrünüyorum yani usg nin baz aldı satım 9 ocak. şimdiye kadar usg hep aynı çıktı. ama diyorum son dakkalrda bi değişiklik olurda nil gerçek satıma göre gelirse tam patates olucam....
bu arada benim de kocam gelecek birazdan cumadan beri yoktu... çok özlemişim be....

şekerim ben aslında süsleme aşamasına geçmedim. süslemeyele işe başladım. dolabımızın içi süslerle doluydu dolabı boşaltmak için o işleri hallettim:)))) bu arada sahtekar mobilyacı konsolumuzu yarın getireceğini söyledi ama bakalım. bi gelse de kızın odasını yerleştirsem..

olacağını sanmıyorum sonuçta sen hamilesin. ama tabi ilişkinizi ve arkadaşının kişiliğini bilemem. bunları gözönüne alıp sen karar vermelisin..

bahair cadısı sata göre hesap yap sen , bebek öle biden bikaç hafta öne atmaz bebişim, patates olmassın korkma:)))))
hadi gözün aydın kocikin geliyo demekkü:))

zeynepçim niye ayıp olsun özel bir durumun var senin, kim olsa anlayışla karşılar seni. hiç öyle şeyler düşünme. önce KENDıNı DÜŞÜN şu durumda.yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik az kaldı şunun şurasında..

valla bugün ben de iftara kayınvalidemleri falan aldım ama annem yaptı yemeklerimi. ben yapamazdım dayanamazdım yani. sonra acısını ben çekşyorum belim kopuyo ağrıdan. ne gerek var o kadar yorulmaya çok kritik haftalardayız 36 yı bi devirelim de hayırlısıyla başka bi isteğim yok..

bende öyle düşünüyorum ama inşallah karşımdakilerde o kadar ince düşünürler...

çok samimi bir arkadaşımız deil aslında sende 3 4 kere görüşüyoruz ailecek ama her ramazan onlar bizi biz onları yemeğe alırız..bide akşam dönerken bende onlara sizde buyrun gelin dedim onlarda yok sen hamilesin gelemeyiz şimdi demediler...sesleri çıkmadı yani...sanırım çağırsam kabul edecekler...

kıslar biz yatıyorussss... yarın görüşürük hepinizi öptük opuyorumnanaktan

iyi geceler tatlımmm..

aynen canım eşime bile sadece hafta sonları hazırlıyorum o zaman bile mahvoluyorum...benim yardım edecek kimsemde yok...eşimde boşver çağırmayalım diyo...bende hala düşünüyorum ne yapsam diye...dediğin gibi 36 yı 37 yi bi devirsek hayırlısıyla...

kzılar benim yakışıklı prensim geldi dolayısıyla sizleri satar.:)))))))). öpüyorum hepinizi. bebişlerinize ve kendinize mukayet olun

ben de daha dogum çantamı hazırlamadım :sinifsinif:

selduşşşşş ay ne rahatsınızz yaaaa valla pess :umursamaz:

aynen canım eşime bile sadece hafta sonları hazırlıyorum o zaman bile mahvoluyorum...benim yardım edecek kimsemde yok...eşimde boşver çağırmayalım diyo...bende hala düşünüyorum ne yapsam diye...dediğin gibi 36 yı 37 yi bi devirsek hayırlısıyla...
[/QUOTE]

hiiç düşünme boşver şimdi iş çıkarma bak. belin sinyal veriyor sana yorma beni diye. bünyen kaldırmıyor demekki. 36yı bi devirelim ramazanın sonlarına doğru da çağırsan olur şu aralar böyle bir atraksiyon yapma. sadcee yemekle bitmiyoki, ev temizlemek lazım bulaşıktı bilmemne, hadi tekrar temizlik geberiyor insan valla. sen eşini dinle kuşum boşver..

kzılar benim yakışıklı prensim geldi dolayısıyla sizleri satar.:)))))))). öpüyorum hepinizi. bebişlerinize ve kendinize mukayet olun

sat bakalım bizi işin bitti tabii bizle..
yarın düşersin sne buraya elbet :umursamaz:

iyi geceler kuşum görüşürük opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…