iyidir canım ya sen ve beişin nasılsınız???
gerçi ben b ugün çok yoruldum,oysaki hep kızıyodum kızlara iş yapıyolar diye aynını ben yaptımütü,temizlik derken mahfoldum ama artık yapamam :ecrin_bebek:
zeynepçim geçmiş olsun canım...
amazon papatya blue dream nasılsınız kızlar??????
kız amazon neden cevap vermiyosun bana??????
iy şekerim ne olsun ben kendimi bugün nilimin cicilerine adaım. lavanta keselerini hazırladım doldurdum. sepetlerini hazırlayıp süsledim.. hatıra defteri almıştım süslenmemişti onu süsledim. bide duvara asılan hoşgeldin panosu yaptım... ama baya bi yoruldum yani...
zeynepçim geçmiş olsun canım...
amazon papatya blue dream nasılsınız kızlar??????
iyidir canım ya sen ve beişin nasılsınız???
gerçi ben b ugün çok yoruldum,oysaki hep kızıyodum kızlara iş yapıyolar diye aynını ben yaptımütü,temizlik derken mahfoldum ama artık yapamam :ecrin_bebek:
oooo bebişim o esnada sayfa atlamış görmemişim çok pardon... söz yarın hazırlayacam.... ben neden korkmaya başladım bu aralar bide biliyomusun. benim normalde sat ım 16 aralık ama usg ye göre 3 hafta geç yumurtlamış görrünüyorum yani usg nin baz aldı satım 9 ocak. şimdiye kadar usg hep aynı çıktı. ama diyorum son dakkalrda bi değişiklik olurda nil gerçek satıma göre gelirse tam patates olucam....verdim ya yafrum aşkolsuuun
iyiyim didim misafirim vardı didimmm, şimdik oturdum didimmm
şu doğum çantanı da hazırla artıkın bana fenalık geldi dert yaptım dedimmmmmm
işine mi gelmedi de okumamazlıktan geldin yoksa çakaaaal -tatlicadiarzu-
ay ne güzel canım ya sen süsleme aşamsına bile geçmişsin
opuyorumnanaktan
bizim daha dolabımız gelmedi gelse ona göre ayarlıycam ama herhalde eylül ortasına kadar hallederim :Saruboceq: hafta sonu demek ki çoğumuza yorucu gelmiş :çok üzgünüm:
saol baharcım.. ne güzel hazırlıklar bitti artık galiba...
yok be zeynepçim nerde... ben olayın lay lay kısmını yapıyorum....
öff bende dayanamayıp hep yapıyom sonra belimden bacaklarımdan çok çekiyorum..nereye yatacağımı şaşırıyorum...
ya kızlar bide bişey sorucam bizi dün akşam arkadaşlardan biri yemeğe aldı...ama ben kendimde o gücü bulamıyorum 1 saat bile ayakta kalsam belim bacaklarım çok ağırıyo...sizce ben çağırmasam ayıp olurmuki...
yok zeynepcim ya neden ayıp olsun ben de bu ramazanda kimsecikleri çağıramadım... iyice ağrlaştık zaten bence kimse de beklemiyordur zaten bizden... düşünsene kendi yemeğimizi bile zaten zar zor hazırlıyoruz a.s
oooo bebişim o esnada sayfa atlamış görmemişim çok pardon... söz yarın hazırlayacam.... ben neden korkmaya başladım bu aralar bide biliyomusun. benim normalde sat ım 16 aralık ama usg ye göre 3 hafta geç yumurtlamış görrünüyorum yani usg nin baz aldı satım 9 ocak. şimdiye kadar usg hep aynı çıktı. ama diyorum son dakkalrda bi değişiklik olurda nil gerçek satıma göre gelirse tam patates olucam....
bu arada benim de kocam gelecek birazdan cumadan beri yoktu... çok özlemişim be....
şekerim ben aslında süsleme aşamasına geçmedim. süslemeyele işe başladım. dolabımızın içi süslerle doluydu dolabı boşaltmak için o işleri hallettim:)))) bu arada sahtekar mobilyacı konsolumuzu yarın getireceğini söyledi ama bakalım. bi gelse de kızın odasını yerleştirsem..
olacağını sanmıyorum sonuçta sen hamilesin. ama tabi ilişkinizi ve arkadaşının kişiliğini bilemem. bunları gözönüne alıp sen karar vermelisin..
kıslar biz yatıyorussss... yarın görüşürük hepinizi öptük opuyorumnanaktan
valla bugün ben de iftara kayınvalidemleri falan aldım ama annem yaptı yemeklerimi. ben yapamazdım dayanamazdım yani. sonra acısını ben çekşyorum belim kopuyo ağrıdan. ne gerek var o kadar yorulmaya çok kritik haftalardayız 36 yı bi devirelim de hayırlısıyla başka bi isteğim yok..
ben de daha dogum çantamı hazırlamadım :sinifsinif:
kzılar benim yakışıklı prensim geldi dolayısıyla sizleri satar.:)))))))). öpüyorum hepinizi. bebişlerinize ve kendinize mukayet olun
iyi geceler kıslaar bende kocişimi yatırdım geldim nasılsa uyuyamıcam yatıpta sinir olmiim barii:umursamaz:
:)))))
hoşgeldin canım..
valla yatakt aistediğimiz gibi yatamıyoruz ki uyuyabilelim, allah yardımcımız olsun ne diyiim herşey bebişler için..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?