2009 Ekim Anneleri

amazoncum sana sonuna kadar hak veriyorum çağırmıycam sanırım...artık bende yatayım inşallah sabaha düzelirim ....hepinizi öptüm iyi geceler tatlı göbişler...

amazoncum sana sonuna kadar hak veriyorum çağırmıycam sanırım...artık bende yatayım inşallah sabaha düzelirim ....hepinizi öptüm iyi geceler tatlı göbişler...

cnm cok gecmiş olsun yat bol bol dinlen de iyileş bi an önce bu arada yapabilir misin bilmiorum ama annem bana zorla bi kaşık içirirdi limonun üstüne karabiber serpiosun bı tatlı kasıgına yakıo falan ama sabaha bişiciin kalmıo bogazınla alakalı

kızlarr cok gec oldu ama yazmadan cıkmayım didim :)))) girdim ama selam verememiş
iyi gecelerrr canlarımm a.s.a.s. Allah rahatlık versn hepinizee

Nihancımm bende hala hazırlamadım cantamı :kedi: eşyaları aldım bir kac eksik kaldı yıkanıcak yavas yavas hazırlıyrm :)))))

ayyy walla yüzüstü yatmayı özledim şöööle elimi yastıgın altına koyup bi doguriim hiç soluma yatmicam kaydirigubbakcemile3

aynennnnnnnn kaydirigubbakcemile5

bu arada dogum yapan kasım annesi cıkmış yogun bakımdan bugun bahsediolardı ama sanırım bebek hala küvözde

ohh çok şükür çok sevindim.. dualarımız kabul oldu çok şükür.. zemuszemus

iyi geceler bebişim..

hazırlayın şu çantaları valal dövcem hee stres yaptırmayın insanı uleynnnnnnnnnnnnnn

Uluslararası Bebek Hakları Beyannamesi

Bebek olmak bana;

1- İstediğim zaman uyuma
2- İstediğim zaman uyanma
3- Sadece ihtiyaçlarımı bildirmek için değil sırf canım istedi diye ağlama
4- Üzerinize kusma
5- Herkesin içinde gaz çıkarma
6- Herkesin içinde tuvaletimi yapma
7- Çıplak poz verme
8- Mamaları beğenmezsem yüzünüze püskürtme
9- Yeni dişlerimi üzerinizde deneme
10- İstediğim zaman gezme istediğim zaman gezmeyi burnunuzdan getirme HAKLARINI VERİR

Beni dünyaya getirmekle bu 10 temel maddeyi kabul etmiş sayılırsınız. Bu maddeler dışında özel istekler olabilir. Bu istekler size zaman içinde bildirilecektir. İş bu anlaşma süresi 3 yıl olup devamı çocuk hakları beyannamesi olarak yaşam boyu devam edecektir.

daha önce okudunuz mu bilmiyorum uyuyamayınca dolasırken rastladım opuyorumnanaktan

günaydınnn...bugün lalden önce gelmişim:)))) ssouthernssun gece 3te yazmışsın bakıyorum adın hala aşşada war..kuzum hiç uyumuomuusn sennn...

süpermiş canım kaydirigubbakcemile3

günaydın aybikim..biz hazırlanıp dışarı çıkalım kızımnan accık hawa alalım sabah sabah..siz de toplaşın çene çalın:))dönüncek görüşürüs:)))

zuzum günaydın iyiyiz canım Allah'a şükür sen de iyisin sanırsam,öptüm görüşürük Şeniz

aybikemmmm opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…