- 1 Mayıs 2009
- 6.532
- 2.537
- 248
günaydın kısllar biss geldik oğluşumla sabah hastaneye gittik nst ye bağladılar yalnız nst sonucunu doktorun hemşiresine verdim hemşire baktı biraz ağrın çıkmış dedi ne anlama geliyor buu ilk cihazı bağladıklarında kalp atışını alamadı doktor ömrümden 10 yıl gitti o anda benim yaramaz oğlum saklamış kendini sonra kalp atışlarını almaya başladılar derin bi ohhhh çektim karaciğerim için kullandığım ilacın birini kesti ursofalk diye bi ilaca başladım bu ilaç hamileleiğin ilk 3 ayında kullanılmıyormuş sonrasında bi risk yok kullandırıyoruz dedi içim rahatladı biraz bu konuya takıktım dün formda olanlar bilir bakalım doktor nst sonucunu değerlendirsin akşam üstü doktorumu arıcamm inş. bi şey yoktur perşembe günü de karaciğer testi için tekrar çağırdı hayırlısı bakalım artıkkk inş. değerler düşmeye başlamışştırr bizden bu kadarlık teyzeleri siz neler yaptınızopuyorumnanaktan
günaydın kısllar biss geldik oğluşumla sabah hastaneye gittik nst ye bağladılar yalnız nst sonucunu doktorun hemşiresine verdim hemşire baktı biraz ağrın çıkmış dedi ne anlama geliyor buu ilk cihazı bağladıklarında kalp atışını alamadı doktor ömrümden 10 yıl gitti o anda benim yaramaz oğlum saklamış kendini sonra kalp atışlarını almaya başladılar derin bi ohhhh çektim karaciğerim için kullandığım ilacın birini kesti ursofalk diye bi ilaca başladım bu ilaç hamileleiğin ilk 3 ayında kullanılmıyormuş sonrasında bi risk yok kullandırıyoruz dedi içim rahatladı biraz bu konuya takıktım dün formda olanlar bilir bakalım doktor nst sonucunu değerlendirsin akşam üstü doktorumu arıcamm inş. bi şey yoktur perşembe günü de karaciğer testi için tekrar çağırdı hayırlısı bakalım artıkkk inş. değerler düşmeye başlamışştırr bizden bu kadarlık teyzeleri siz neler yaptınızopuyorumnanaktan
Günaydın herkese iyi haftalarrrr Bende bugün dr a gidicem öğleden sonra oğluşumu görcem
Geçmiş olsun yasemincim son zamanlara yaklaştık artık normaldir herhalde ağrı çıkması iyi düşün iyi olsun canım benim:teselli:
canım iyi haberlerini bekliyoruz inşallah. moralin hep iyi olsun.bebişini üzme.bak ne güzel herşey yolunda gidiyo.
ANG€L;8792400 .!.:günaydın yasemincim.inşallah değerlerin düşmüştür cnm.herşey yoluna girer inşallah
canımm ilaçların riski ilk 3 aymış cok sevindim..Allahın izniyle saglıkla alcaksın bebişini kucagına inş. persembe sonuclarında cokkk guzel cıkarr sen stres yapma canım bnm bebişinide uzme
Masallah bizim topige yaa hep dua ediyrm cogumuz bebişlerimiz dogsada sıkıntılı donemlerini atlattılar sanırım hayırlısıyla saglıkla gelirler inş
bugece uyyamam hiç maviçiçeem..
senden ne war ne yok
bu zuzuda pek gezenti:mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?