2009 Ekim Anneleri

merhaba kizlar nasilsiniz ?

az önce doktorumuzdan geldik , simdilik hersey yolunda minigimiz 2410 gr olmus rahimda acilma vs yok sükür doktorum 2 hafta daha rahat dinlen dedi sonra normal hayatina devam et dedi , 15 gün sonra tekrar randevum var hayirlisi bakalim

bu arada nicar adli arkadasimiz gecen hafta suyum falan geldi demisti kendisinden haberi olan varmi ?? merak ediyorum ayni zamanda fatos oda yatiyordu ne oldu acaba acilmasi vardi

ANG€L;8794287 .!.:
kızlar gece 5-6 kere bacağıma kramp girdi hemde çok fena.nedir bu benim kramplardan çektiğim yaaamafoldumben

melekçim kramp girdiğinde giren yeri sıktığın zaman düzeliyo...bana da arada giriyo genelde vitamini içmeyi unuttuğum günelrde oluyo. maden suyu içiyormusun bide muz yiyormusun?

ilkaycım hoşgeldin canım.. ne güzel bebişin büyümüş senin sağlığında yerinde...15 gün daha sabret dinlen canım..
nicarın suyu geldiğini bilmiyodum. amazon bir ara telefonalrı topluyodu belki onda telf nosu vardır..

ilkayım maşaalh canım oğluşuna rabbim nazarlardan korusun sizi dinlen yorma kendini bende bu hafta doğum çantamı hazırlıcam sizler neler koydunuz deyin hele bakayım bana bende yoksun eksik kalmayaımkaydirigubbakcemile5

baharcım doktor magnezyum verdi ama ben düzenli içmiyom.bundan sonra içicem çok canım yanıyo çünkü.
ilkay cnm kocaman olmuş bebişin maşallah.benimde hiç haberim yok nicar arkadaşımızdan.inşallah kötü bişey olmamıştır

içmediğin içindir canım. bence de içki o eziyetleri çekme

sagolasin tatlim hepmizin minigini korusun Rabbim , benim dogum cantasi hazir degil aslinda herseyim hazirda daha cantaya yerlesmis birsey yok sanki son dakikayi bekliyorum bende hazirlasam iyi olur artik

evet büyümüs biraz bizim minik teyzesi ama hala minikler ben tecrubeli olmama ragmen dogunca onu nasil tutacam diye bazen düsünmeden edemiyorum ilk günler birazcik zorlanacagiz gibi:)
nicar yazik kizcagiz hep aklimda fatosla birlikte onlardan hic haber olmayinca merak ediyor insan umarim hersey yolundadir

Günaydın kuzularopuyorumnanaktan iyi haftalar olsun inş. hepimizezemuszemus
keyifler nasıl, herkes iyimi?

günaydin elam hosgeldin canim , ben iyiyim sanirim bilmiyorum azcik yorgunum galiba :) sen nasilsin ?

bak sen geldin iyi ettin fatosla handan dan haberin varmi senin tatlim

ılkaycım maşallah bebişine bende öğleden sonra gidicem dra en çok merak ettiğıim kilosu. enson 1478 di iki hafta önce gitmiştim inşallah benim bebişimde büyümüştür doğduklarında ele avuca gelcek kadar olurlar inşallah şöyle 3-3,5. Az kaldı ya ne zaman okadar olcak bu bebişler

insallah tatlim hayirli haberlerle gelirsin , evet büyümüstür senin miniginde annesi , ama ölc¨ümler herzaman net olmayabiliyor benim doktorum herzaman söyler bunu asagi yukari ölcüm bunlar :) dogumda farkli olabilir yani keske zaman cabuk gecsede bizde miniklerimize saglikli bir sekilde kavussak insallah

günaydin elam hosgeldin canim , ben iyiyim sanirim bilmiyorum azcik yorgunum galiba :) sen nasilsin ?

bak sen geldin iyi ettin fatosla handan dan haberin varmi senin tatlim

hoşbuldum ilkaycımŞeniz
iyi olmana sevindimzemuszemus bende iyiyim cnm çok şükür:Saruboceq:
fatoştan haberim yok cnm en son sizin bildiklerinizi biliyom:kedi: handanda izinde biliyosun evde iyiydi odasositososito

ılkaycım maŞallah oĞluna. Ama sana kızdım sabah kahvaltısı olarak tost ve ayranmı ıÇıyorsun gÜzelce kahvaltı yapsana tatlım.

Merhaba tüm ekimin güzel annelerine.opuyorumnanaktan sizleri birkaç haftadır takip ediyorum çok tatlısınız yaa, iyiki varsınız bana hiç farketmesenizde çok destek oldunuza.s. Benim satıma göre doğumum 5 kasım ama büyük ihtimalle ekim annesi olacağım zemuszemus.Benim eksiklerim çok daha klava: tam olarak hazırlıklarımı bitirmedim. Bugün oda takımı siparişi vermek için gideceğim biraz geç kaldım diye üzülüyorum daha havalandırmak gerekiyormuş sanırım. onun dışında acil olarak doğum çantası hazırlamak lazım herşeyden önce. bebeğim için hastane çıkışı hazır ama kendime gecelik pijama almadım hastane ve evde giymek için . Ankara lı anneler bana yardımcı olurmusunuz nerden aldınız uygun fiyata düzgün pijama ve gecelik almak istiyorum

İlkaycım maŞallah oĞluna. Ama sana kızdım sabah kahvaltısı olarak tost ve ayranmı İÇİyorsun gÜzelce kahvaltı yapsana tatlım.

:))))) tesekkèr ederim , kizma tatlimopuyorumnanaktan yok canim sabah kahvaltisida tost yemem ayranda icmam , ayrani ogle vakti yada oglen sonu iciyorum , sabah 1 bardak kalkinca sut iciyorum sonra kahvalti yapmaya calisiyorum da son gunlerde benim canim pek birsey istemiyor yemeklerden mi tiksiniyorum nedir bilmiyorum gerci baya kilo aldim artik almayim diyede sanirim istahim kesildi sayilir :) senin istahin nasil valla millet son dönem istahlaniyormus diye duyardim hep bende tersi olmaya basladi

hoşbuldum ilkaycımŞeniz
iyi olmana sevindimzemuszemus bende iyiyim cnm çok şükür:Saruboceq:
fatoştan haberim yok cnm en son sizin bildiklerinizi biliyom:kedi: handanda izinde biliyosun evde iyiydi odasositososito

elam guzelim masallah 35 haftana girdin 8 ay bitti , artik bundan sonrasi kolay insallah ,
fatos ne alemde acaba ben ona rahat dur demistim bastan beri deli kiz simdi yatiyor sanirim insallah dogurmamistir telefon numarasida yokki arasam yakinda gelir insallah

merhaba canim minigini ALLAH im bagislasin insallah , bende diger topikleri cok gezerim bilgilerinden yasadiklarindan faydalanmaya calisirim , :)) seninde ekim annesi olman yuksek bir ihtimal insallah hayilrisi olur , bence evinde rahat olabilecegin herseyler al gerci ayaga kisa zamanda kalkiyoruz pyjama vss. fazla giyecegimizide sanmiyorum , benim fikrim bu :) ..

ayyyyyyy kizlarrrrrrrrrrrr offffffff herkes uyuyormu nedir hehhe

neyse bende azcik uzanayim pc de belim kiriliyor valla otur otur is yok guc yok anca otur :))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…