yorguunnnn...seenn.???
ANG€L;8794287 .!.:kızlar gece 5-6 kere bacağıma kramp girdi hemde çok fena.nedir bu benim kramplardan çektiğim yaaamafoldumben
merhaba kizlar nasilsiniz ?
az önce doktorumuzdan geldik , simdilik hersey yolunda minigimiz 2410 gr olmusrahimda acilma vs yok sükür doktorum 2 hafta daha rahat dinlen dedi sonra normal hayatina devam et dedi , 15 gün sonra tekrar randevum var hayirlisi bakalim
bu arada nicar adli arkadasimiz gecen hafta suyum falan geldi demisti kendisinden haberi olan varmi ?? merak ediyorum ayni zamanda fatos oda yatiyordu ne oldu acaba acilmasi vardi
ANG€L;8794621 .!.:baharcım doktor magnezyum verdi ama ben düzenli içmiyom.bundan sonra içicem çok canım yanıyo çünkü.
ilkay cnm kocaman olmuş bebişin maşallah.benimde hiç haberim yok nicar arkadaşımızdan.inşallah kötü bişey olmamıştır
ilkayım maşaalh canım oğluşuna rabbim nazarlardan korusun sizi dinlen yorma kendini bende bu hafta doğum çantamı hazırlıcam sizler neler koydunuz deyin hele bakayım bana bende yoksun eksik kalmayaımkaydirigubbakcemile5
ANG€L;8794621 .!.:baharcım doktor magnezyum verdi ama ben düzenli içmiyom.bundan sonra içicem çok canım yanıyo çünkü.
ilkay cnm kocaman olmuş bebişin maşallah.benimde hiç haberim yok nicar arkadaşımızdan.inşallah kötü bişey olmamıştır
İlkaycım maşallah bebişine bende öğleden sonra gidicem dra en çok merak ettiğıim kilosu. enson 1478 di iki hafta önce gitmiştim inşallah benim bebişimde büyümüştür doğduklarında ele avuca gelcek kadar olurlar inşallah şöyle 3-3,5. Az kaldı ya ne zaman okadar olcak bu bebişler
günaydin elam hosgeldin canim , ben iyiyim sanirim bilmiyorum azcik yorgunum galiba :) sen nasilsin ?
bak sen geldin iyi ettin fatosla handan dan haberin varmi senin tatlim
İlkaycım maŞallah oĞluna. Ama sana kızdım sabah kahvaltısı olarak tost ve ayranmı İÇİyorsun gÜzelce kahvaltı yapsana tatlım.
hoşbuldum ilkaycımŞeniz
iyi olmana sevindimzemuszemus bende iyiyim cnm çok şükür:Saruboceq:
fatoştan haberim yok cnm en son sizin bildiklerinizi biliyom:kedi: handanda izinde biliyosun evde iyiydi odasositososito
Merhaba tüm ekimin güzel annelerine.opuyorumnanaktan sizleri birkaç haftadır takip ediyorum çok tatlısınız yaa, iyiki varsınız bana hiç farketmesenizde çok destek oldunuza.s. Benim satıma göre doğumum 5 kasım ama büyük ihtimalle ekim annesi olacağım zemuszemus.Benim eksiklerim çok dahaklava: tam olarak hazırlıklarımı bitirmedim. Bugün oda takımı siparişi vermek için gideceğim biraz geç kaldım diye üzülüyorum daha havalandırmak gerekiyormuş sanırım. onun dışında acil olarak doğum çantası hazırlamak lazım herşeyden önce. bebeğim için hastane çıkışı hazır ama kendime gecelik pijama almadım hastane ve evde giymek için . Ankara lı anneler bana yardımcı olurmusunuz nerden aldınız uygun fiyata düzgün pijama ve gecelik almak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?