2009 Ekim Anneleri

yasemincim hadi bakalım inşallah karaciğer de iyi çıkar canım :1hug:
ilkaycım maşallah bebişine

ilkaycımmm maşallahh oğluşunaaa......
ozzzy canım hoşgeldin....ben nü den aldım geceliğimide pijamamıdaa....fiatlarıda çok uygunnnnyerimsenibennü mağazası etlik antaresde kızılayda moda çarşısının ilerisinde...ulusdada ulus çarşısının içinde var....yerimseniben

yasemincimmm inşallah sonuçların temiz çıkar canım benim...
bu arada slm kıslarrrrryerimseniben

ilkaycım benim de sat a göre doğum tarihi 4 ekim bende büyük ihtimalle ekim annesimi olacağım yani şimdi.

yasemincim hadi bakalım inşallah karaciğer de iyi çıkar canım :1hug:
ilkaycım maşallah bebişine

sağol tatlım inş. ii çıkar bazen vay bee nstlere bilem bağlanmaya başaldık diyommm az kaldı yaaa gittikçe heyecan yapıyommm valla hastaneye gittiğimde kapıda eşler bekliyordu heyecanla off bizde o günleri bi görsekkk çok heyecanlandım ağlıcaktım vallazemuszemus

canım hoşgeldin.

yasemincimmm inşallah sonuçların temiz çıkar canım benim...
bu arada slm kıslarrrrryerimseniben

sağol canım benim bekelmedeyiz valla şu nst nin sonucunu alayım sonrada karaciğer testini heyecan yaparım bende de amma jheyecan aktivitesi var heeee delikafadulden

kesinlikle canım ya çok az kaldı, bi de ilk aylardaki gibi aşırı duygusallaştık galiba...
oğluşumu severken bile ağlıyorum '' annem doğsan da öpsem koklasam seni '' diyorum...
nasıl bir sevgi bu yaa :gitme:

bluecum hb.opuyorumnanaktan
iyiyiz canım acaip hareketli barış :asigim:sanırım yeri ciddi ciddi dar geliyor ve kendine rahat bir pozisyon arıyor oğluşumm:1rolleyes:
sen nasılsın bebişim bora nasılll?:asigim:

kıslar bugün biizn evlilik yıldönümümüz 2, yılımızı devirdik allahın izniyle opuyorumnanaktan

sağol canım benim bekelmedeyiz valla şu nst nin sonucunu alayım sonrada karaciğer testini heyecan yaparım bende de amma jheyecan aktivitesi var heeee delikafadulden

seni anlıyorum canım...bende perşembeyi iple çekiyorum inşallah su seviyemiz normala dönmüştür....:Saruboceq:.

Dr dan geldım kızlar tahlılller temız çıktı 2 kılo olmuş bebek buyuyor dedı ama mınık bi bebek doğacak fazla bekleme dedı...65 kıloyum hala..sebze et ye ve bol bol dınlen dedi..Bbebğin gerilemesi beslenememekten ve stersten dedı boşver uzme bebeğini gtsın eşyalar dedi (nasıl gıtsın ne yaparım ben)suyu bıraz daha azalmış cuma gunu tekrar çağırdı işte böyle...Nst de güzel çıktı..

bluecum hb.opuyorumnanaktan
iyiyiz canım acaip hareketli barış :asigim:sanırım yeri ciddi ciddi dar geliyor ve kendine rahat bir pozisyon arıyor oğluşumm:1rolleyes:
sen nasılsın bebişim bora nasılll?:asigim:

o da aynı canım adaşı gibi kıpır kıpır maşallah ayağını bi uzatıyor kaburga miğde neresi gelirse artık kaydirigubbakcemile3

canım geçmiş olsun....maşallah oğluşunada...üzme kendini canım bak oğluşunda etkileniyorrrrr:teselli:
suyu biraz dahamı azalmışş...:bbo:su içmiyormusun canımmm....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…