- 1 Mayıs 2009
- 6.532
- 2.537
- 248
merhaba canim minigini allah im bagislasin insallah , bende diger topikleri cok gezerim bilgilerinden yasadiklarindan faydalanmaya calisirim , :)) seninde ekim annesi olman yuksek bir ihtimal insallah hayilrisi olur , bence evinde rahat olabilecegin herseyler al gerci ayaga kisa zamanda kalkiyoruz pyjama vss. Fazla giyecegimizide sanmiyorum , benim fikrim bu :) ..
yasemincim hadi bakalım inşallah karaciğer de iyi çıkar canım :1hug:
ilkaycım maşallah bebişine
merhaba tüm ekimin güzel annelerine.opuyorumnanaktan sizleri birkaç haftadır takip ediyorum çok tatlısınız yaa, iyiki varsınız bana hiç farketmesenizde çok destek oldunuza.s. Benim satıma göre doğumum 5 kasım ama büyük ihtimalle ekim annesi olacağım zemuszemus.benim eksiklerim çok dahaklava: Tam olarak hazırlıklarımı bitirmedim. Bugün oda takımı siparişi vermek için gideceğim biraz geç kaldım diye üzülüyorum daha havalandırmak gerekiyormuş sanırım. Onun dışında acil olarak doğum çantası hazırlamak lazım herşeyden önce. Bebeğim için hastane çıkışı hazır ama kendime gecelik pijama almadım hastane ve evde giymek için . Ankara lı anneler bana yardımcı olurmusunuz nerden aldınız uygun fiyata düzgün pijama ve gecelik almak istiyorum
yasemincimmm inşallah sonuçların temiz çıkar canım benim...
bu arada slm kıslarrrrryerimseniben
sağol tatlım inş. ii çıkar bazen vay bee nstlere bilem bağlanmaya başaldık diyommm az kaldı yaaa gittikçe heyecan yapıyommm valla hastaneye gittiğimde kapıda eşler bekliyordu heyecanla off bizde o günleri bi görsekkk çok heyecanlandım ağlıcaktım vallazemuszemus
sağol canım benim bekelmedeyiz valla şu nst nin sonucunu alayım sonrada karaciğer testini heyecan yaparım bende de amma jheyecan aktivitesi var heeee delikafadulden
kıslar bugün biizn evlilik yıldönümümüz 2, yılımızı devirdik allahın izniyle opuyorumnanaktan
bluecum hb.opuyorumnanaktan
iyiyiz canım acaip hareketli barış:asigim:sanırım yeri ciddi ciddi dar geliyor ve kendine rahat bir pozisyon arıyor oğluşumm:1rolleyes:
sen nasılsın bebişim bora nasılll?:asigim:
kıslar bugün biizn evlilik yıldönümümüz 2, yılımızı devirdik allahın izniyle opuyorumnanaktan
Dr dan geldım kızlar tahlılller temız çıktı 2 kılo olmuş bebek buyuyor dedı ama mınık bi bebek doğacak fazla bekleme dedı...65 kıloyum hala..sebze et ye ve bol bol dınlen dedi..Bbebğin gerilemesi beslenememekten ve stersten dedı boşver uzme bebeğini gtsın eşyalar dedi (nasıl gıtsın ne yaparım ben)suyu bıraz daha azalmış cuma gunu tekrar çağırdı işte böyle...Nst de güzel çıktı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?