ilkaycım benim de sat a göre doğum tarihi 4 ekim bende büyük ihtimalle ekim annesimi olacağım yani şimdi.
o da aynı canım adaşı gibi kıpır kıpır maşallahayağını bi uzatıyor kaburga miğde neresi gelirse artık kaydirigubbakcemile3
Dr dan geldım kızlar tahlılller temız çıktı 2 kılo olmuş bebek buyuyor dedı ama mınık bi bebek doğacak fazla bekleme dedı...65 kıloyum hala..sebze et ye ve bol bol dınlen dedi..Bbebğin gerilemesi beslenememekten ve stersten dedı boşver uzme bebeğini gtsın eşyalar dedi (nasıl gıtsın ne yaparım ben)suyu bıraz daha azalmış cuma gunu tekrar çağırdı işte böyle...Nst de güzel çıktı..
Dr dan geldım kızlar tahlılller temız çıktı 2 kılo olmuş bebek buyuyor dedı ama mınık bi bebek doğacak fazla bekleme dedı...65 kıloyum hala..sebze et ye ve bol bol dınlen dedi..Bbebğin gerilemesi beslenememekten ve stersten dedı boşver uzme bebeğini gtsın eşyalar dedi (nasıl gıtsın ne yaparım ben)suyu bıraz daha azalmış cuma gunu tekrar çağırdı işte böyle...Nst de güzel çıktı..
selam tontişler
evet ya sevglerin en güzeli en büyük aşk bende tekemlemediği zaman hadi oğlum canım oğlum at bi tekeme diyom bazen beni duyuyor herhalde ufak hareket yapıyor annesini mutlu ediyoropuyorumnanaktankesinlikle canım ya çok az kaldı, bi de ilk aylardaki gibi aşırı duygusallaştık galiba...
oğluşumu severken bile ağlıyorum '' annem doğsan da öpsem koklasam seni '' diyorum...
nasıl bir sevgi bu yaa :gitme:
inş. canım su seviyen normale dönmüştür dularım seninle bende eşime diyom bi doğurayım ben evw gelince kafkastan bana çikolatalı pasta al diyom kayınvalde de ben sana yaparım dedi kocişimde olmaz o kafkas patanesineden istiyor diyorrrr :roflol::roflol:seni anlıyorum canım...bende perşembeyi iple çekiyorum inşallah su seviyemiz normala dönmüştür....:Saruboceq:.
aynı yaa....bence artık bebişlerde sabırsızlanıyor..annişlerine kavuşmak için...:asigim:şu son ayıda bi atlatsaydık hayırlısıylaaa:Saruboceq:
canım geçmiş olsun....maşallah oğluşunada...üzme kendini canım bak oğluşunda etkileniyorrrrr:teselli:
suyu biraz dahamı azalmışş...:bbo:su içmiyormusun canımmm....
kıslar bugün biizn evlilik yıldönümümüz 2, yılımızı devirdik allahın izniyle opuyorumnanaktan
hoşgeldin canım a.s. sensin tontiş :mymeka: kaydirigubbakcemile3
http://www.kadinlarkulubu.com/ekim-...n-bulusalim-anadolu-yakasi-huhuhuuuuuu-3.html
kızlar katılmak isteyenler varsa topice yazsın tarih belirleyelim
merhaba canim minigini ALLAH im bagislasin insallah , bende diger topikleri cok gezerim bilgilerinden yasadiklarindan faydalanmaya calisirim , :)) seninde ekim annesi olman yuksek bir ihtimal insallah hayilrisi olur , bence evinde rahat olabilecegin herseyler al gerci ayaga kisa zamanda kalkiyoruz pyjama vss. fazla giyecegimizide sanmiyorum , benim fikrim bu :) ..
sağol cnm içiyorum aslında ama içip dınlenmem lazımmış ben 2 dk oturmuyorum ki...offf çok sıkıldım varyaaa ölmek istiyorumsenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
canım nice yıllara....allah mutluluğunuzun üzerinden ellerini çekmesinn...sonuna kadar böyle olunnnn:asigim::Saruboceq:
nice senelere canım alkisalkisalkis
selam tontişler
canım nice güzel yıllar geçirin inş.a.s.
:gitme: ühüüüüüüü ama ankara orası yaaa... temsili olarak ablamı göndersem kaydirigubbakcemile3
ankara değil canım istanbul buluşuyorrrrryerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?