2009 Ekim Anneleri

o da aynı canım adaşı gibi kıpır kıpır maşallah ayağını bi uzatıyor kaburga miğde neresi gelirse artık kaydirigubbakcemile3

aynı yaa....bence artık bebişlerde sabırsızlanıyor..annişlerine kavuşmak için...:asigim:şu son ayıda bi atlatsaydık hayırlısıylaaa:Saruboceq:

Şeymacım bak dikkat etmen gerekiyor canım biraz daha... maşallah Eren'imize sağlıklı doğsun yeter canım

maşallah keremim, bebişin büyüor olmasına sevindim.. daha da iyi olacak inşallah..

evet ya sevglerin en güzeli en büyük aşk bende tekemlemediği zaman hadi oğlum canım oğlum at bi tekeme diyom bazen beni duyuyor herhalde ufak hareket yapıyor annesini mutlu ediyoropuyorumnanaktan
seni anlıyorum canım...bende perşembeyi iple çekiyorum inşallah su seviyemiz normala dönmüştür....:Saruboceq:.
inş. canım su seviyen normale dönmüştür dularım seninle bende eşime diyom bi doğurayım ben evw gelince kafkastan bana çikolatalı pasta al diyom kayınvalde de ben sana yaparım dedi kocişimde olmaz o kafkas patanesineden istiyor diyorrrr :roflol::roflol:

canım sen stres yaptıkça bebiş te etkileniyor ben bu karaiğeri 2 gün stres yaptım çok az hareket etti aman yavrum dikkat et giden eşya olsun yeterki siz iyi olun:teselli:

aynı yaa....bence artık bebişlerde sabırsızlanıyor..annişlerine kavuşmak için...:asigim:şu son ayıda bi atlatsaydık hayırlısıylaaa:Saruboceq:

oyyy annesi yesin onuuuu :asigim: amin canım inşallah sağsalim atlatalım şu ayı da :Saruboceq:

canım geçmiş olsun....maşallah oğluşunada...üzme kendini canım bak oğluşunda etkileniyorrrrr:teselli:
suyu biraz dahamı azalmışş...:bbo:su içmiyormusun canımmm....

sağol cnm içiyorum aslında ama içip dınlenmem lazımmış ben 2 dk oturmuyorum ki...offf çok sıkıldım varyaaa ölmek istiyorumsenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

yasemincim bende eşime eve gelince ben uyuyacağım uyanana kadar bebişe bakarsın artık diyorumm...resmen uykusuzlukdan ölüom ama uyuyamıyorummmm(((eminimki doğumdan sonrada acaip uykum olacak ve sürekli uyumak istiyeceğimm...

Yasemıncım oyle dıyorsun ama sstres yapmamak duşunmemek elde değilkiii şimdi gttı plazma sattıkk o kadar kötü oldum ki kerem bı yandan ağlıyo tesemonuz diyeee boşboş kaldı ev sankiii çok bunladımmmm

ilkay çok teşekkür ederim . Amin canım inşallah hepimizin bebeğinin sağ salim zamanında doğmasını nasip eder Rabbim. zaten az kaldı , kavuşacağız inşallah bebekelrimize inşallahzemuszemus

sağol cnm içiyorum aslında ama içip dınlenmem lazımmış ben 2 dk oturmuyorum ki...offf çok sıkıldım varyaaa ölmek istiyorumsenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

canım öle deme....bak herşey yoluna girecek .....ama sabırlı olman lazım böyle yaparak hem kendini hemde bebişini üzüyorsunnnnn:teselli:

canım nice yıllara....allah mutluluğunuzun üzerinden ellerini çekmesinn...sonuna kadar böyle olunnnn:asigim::Saruboceq:

nice senelere canım alkisalkisalkis

selam tontişler

canım nice güzel yıllar geçirin inş.a.s.

sağolun kızlar ama kociş hatırlamadımı ne tık yok daha bende bi şey demedim üzülürüm valla hatırlamazsaa lmaz:klava: kasım ayında da doğum gününm var oğluşumla kutlucam bu sene ne güzellll opuyorumnanaktan:asigim:

pembem hoşgeldin canımm:asigim:Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…