2009 Ekim Anneleri

Şeymacım bak dikkat etmen gerekiyor canım biraz daha... maşallah Eren'imize sağlıklı doğsun yeter canım

içimde ne fırtınalar kopuyor herkes bişşey soyluyorrr sağlıklı olcak kuzum inşşş..

maşallah keremim, bebişin büyüor olmasına sevindim.. daha da iyi olacak inşallah..

buyyor ama dr küçük doğcak dedi doğsun sağlıklı olsunda..
canım öle deme....bak herşey yoluna girecek .....ama sabırlı olman lazım böyle yaparak hem kendini hemde bebişini üzüyorsunnnnn:teselli:

varya çok moralım bozuk çokkk ağlamak istiyorum herşeyı parçalamk istiyorummm

kıyamam ben ona ya sende üzme kendini sağlığınız yerinde bebeğin sağlıklı yapma lütfen böyle bunlar kalıcı şeyler değil geçicek bu günlerde sadece sabırr lütfennn:teselli:

kıyamam ben ona ya sende üzme kendini sağlığınız yerinde bebeğin sağlıklı yapma lütfen böyle bunlar kalıcı şeyler değil geçicek bu günlerde sadece sabırr lütfennn:teselli:

tabı geçicek inşşş ama olan olduktan sonraa bebeğimde bende sağlıksız olduktan sonraa :gitme:

iwiitt çok datluyuzz zemuszemus hoşgeldin cnm sağlıkla gelsin yawrun..benim pijimik takımımı annem dikti geceliğimi de yenimahalede biyerden aldım..lalimin dediği gibi nüye bak,çarşıbaşına koraya filan..
kıslar bugün biizn evlilik yıldönümümüz 2, yılımızı devirdik allahın izniyle opuyorumnanaktan

Allah ayırmasınnnnopuyorumnanaktan

maşallah oğlna şeyma..sağlıklı olsun da warsın accık minik olsun sen onu doyurur büyütürsün doğduktan soora..suyun için üzüldüm dinlen lütfen..şakası yok bu işin..

şekerlerimizi yaptık kızlar nihayet bugün..hemen bitsin diye kastım boynum belim ağrımış..kuzucum gelsin de şekerlerini ikram edelimm opuyorumnanaktan

zuzum ajkım nabersinn....bizdemi buluşsakki bebişler gelmeden hem haftaiçide buluşabilirizz....çoğu arkadaş izinliiya o bakımdaaannnyerimseninben

şekerlerimizi yaptık kızlar nihayet bugün..hemen bitsin diye kastım boynum belim ağrımış..kuzucum gelsin de şekerlerini ikram edelimm opuyorumnanaktan

hayırlı olsun canım...allah iyi günlerde dağıtmanı nasip etsin...:Saruboceq:
içine drajemi çikolatamı lavantamı koydunnnn:1rolleyes:

ay çok teşekkür ederim canım hiç bilmiyordum ben bu nü mağazasını yarın ilk iş gidip bakmak olacak

ozzy hoşgeldin aramıza a.s.
teşekkür ederim canım opuyorumnanaktan

canım hoşgeldin.
sıcak karşılasma için teşekerleropuyorumnanaktan
seni anlıyorum canım...bende perşembeyi iple çekiyorum inşallah su seviyemiz normala dönmüştür....:Saruboceq:.

geçmi olsun canım benimde bu gidişimde suyum biraz azalmış. dr. bl su iç ve dinlen dedi

maşallah büyüyor bak. olsun çok kilolu doğmasın, doğduktan sonra sen kilo aldırırsın bebişine canım

Bende uykusuzluk çok erken başlamıştı. 25. haftalarda falan üç dört hafta aynı dediğin gibi uykusuzluktan mahfoluyordum ama uyuyamıyordum. çok sıkıntı stres yaptı bende. sonra çok şükür düzeldim. ama bir gün uyuyup bir gün çok az uyuyorum genelde. burun tıkanıklığı mahfediyor beni. sizde olan var mı kızlar burnu tıkanan oluyor mu özellikle yatıncamafoldumben

canım hayırdır ne oldu? maddi sıkıntınız var sanırım, zor tabi am hiç dert etme bunlar sınavımız. gittiği gibi yerine knur sabretmeliyiz üzülünce birşey geçmiyor ki elimize. daha da kötü oluyor

zuzum ajkım nabersinn....bizdemi buluşsakki bebişler gelmeden hem haftaiçide buluşabilirizz....çoğu arkadaş izinliiya o bakımdaaannnyerimseninben

kuşummm iyiyimm yoruldum accıkk sbhtan kızılaya indim sıcakmış ta yoruldum..sen nasısınn..yawruşlar nası..oluurr buluşalımm hatta buluşursak haftaiçi olsun iwitt cmtsleri şimcikten programım warr:)))
resımde görelım zuzum
ben bademleri almadan önce kesmeşekerle bi tane yapıp şekerler topicine koymuştum şeymacım..onun bademlisini yaptımm
hayırlı olsun canım...allah iyi günlerde dağıtmanı nasip etsin...:Saruboceq:
içine drajemi çikolatamı lavantamı koydunnnn:1rolleyes:

badem şekeri koydum cücüm

ozzzy cim sanada çok geçmiş olsunnn...:1hug:..inşallah normal seviyesine dönerde bi ohh çekeriz yerimsneiben....
burun tıkanıklığı bazen oluyor bendede birde hafif burun kanaması başladı son zamanlarda dr.konuştum normal olabilir dedi..zaten anlamıom herşey normall....kafamçokkarıştı.

canım dün ve cumartesine göre bugün daha iyi hava...özellikle cumartesi çok sıcaktıııkafamçokkarıştı
bende iyiyim bebişiim yavruşlarda iyiiii....:asigim:
evet hafta içi buluşmamıs daha iyi olar...hafta sonu çok kalabalık oluyor kızılay ve ben bunalıyorummm.... hemdee fazla kalabalık olmazzzz...rahat rahat dolaşırız...sabah erken buluşalım meselaa....fazla güneşde olmasssyerimseniben

ok janım bende draje alıım bariiiii...insanların ağızları tatlansınnnn:1rolleyes:

[ı]olabilür canım...ben mustafa ismini çok çokkk seviyorumm....:asigim:[/ı]

hiç düşünmemiştim kayınpederin adını koymayı.koysam gerçi çok mutlu olur eminim.biz bertuğ deha olarak planladık.mustafa koysak yanına ne koycaz şimdi.kafam karıştı lal cim.

Lal cım senle haftamızda aynıymıŞ.nasıl hıssedıyorsun kendını.gÖbeĞın aŞaĞı ınıdımı. ızıne ayrıldınmı yoksa ÇalıŞıyormusun.ben yarın ayrılacaĞım artık.

olur canımm sabah buluşması yaparıs ferah ferah ohhh...

benim 2 gündür ellerim şişti bi de ayaklarım..çok garip ya elime bakıyorum başkasının eli sanki...bi de uyuşuk gibi ağrıyo gibi bi garip hissizleştimi ne şişince...sizde warmı ayh şişlik

Kızlar yaa evde durmak bana yaramadı miskin miskin yatasım var süreklikafamçokkarıştı hiçbi iş yapasım yok:umursamaz:
yarında kontrolüm var kızımı çok özledim, plesantam çıktımı acaba meraktayımCADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…