Şeymacım bak dikkat etmen gerekiyor canım biraz daha... maşallah Eren'imize sağlıklı doğsun yeter canım
maşallah keremim, bebişin büyüor olmasına sevindim.. daha da iyi olacak inşallah..
canım öle deme....bak herşey yoluna girecek .....ama sabırlı olman lazım böyle yaparak hem kendini hemde bebişini üzüyorsunnnnn:teselli:
Yasemıncım oyle dıyorsun ama sstres yapmamak duşunmemek elde değilkiii şimdi gttı plazma sattıkk o kadar kötü oldum ki kerem bı yandan ağlıyo tesemonuz diyeee boşboş kaldı ev sankiii çok bunladımmmm
kıyamam ben ona ya sende üzme kendini sağlığınız yerinde bebeğin sağlıklı yapma lütfen böyle bunlar kalıcı şeyler değil geçicek bu günlerde sadece sabırr lütfennn:teselli:
iwiitt çok datluyuzz zemuszemus hoşgeldin cnm sağlıkla gelsin yawrun..benim pijimik takımımı annem dikti geceliğimi de yenimahalede biyerden aldım..lalimin dediği gibi nüye bak,çarşıbaşına koraya filan..Merhaba tüm ekimin güzel annelerine.opuyorumnanaktan sizleri birkaç haftadır takip ediyorum çok tatlısınız yaa, iyiki varsınız bana hiç farketmesenizde çok destek oldunuza.s. Benim satıma göre doğumum 5 kasım ama büyük ihtimalle ekim annesi olacağım zemuszemus.Benim eksiklerim çok dahaklava: tam olarak hazırlıklarımı bitirmedim. Bugün oda takımı siparişi vermek için gideceğim biraz geç kaldım diye üzülüyorum daha havalandırmak gerekiyormuş sanırım. onun dışında acil olarak doğum çantası hazırlamak lazım herşeyden önce. bebeğim için hastane çıkışı hazır ama kendime gecelik pijama almadım hastane ve evde giymek için . Ankara lı anneler bana yardımcı olurmusunuz nerden aldınız uygun fiyata düzgün pijama ve gecelik almak istiyorum
kıslar bugün biizn evlilik yıldönümümüz 2, yılımızı devirdik allahın izniyle opuyorumnanaktan
Dr dan geldım kızlar tahlılller temız çıktı 2 kılo olmuş bebek buyuyor dedı ama mınık bi bebek doğacak fazla bekleme dedı...65 kıloyum hala..sebze et ye ve bol bol dınlen dedi..Bbebğin gerilemesi beslenememekten ve stersten dedı boşver uzme bebeğini gtsın eşyalar dedi (nasıl gıtsın ne yaparım ben)suyu bıraz daha azalmış cuma gunu tekrar çağırdı işte böyle...Nst de güzel çıktı..
şekerlerimizi yaptık kızlar nihayet bugün..hemen bitsin diye kastım boynum belim ağrımış..kuzucum gelsin de şekerlerini ikram edelimm opuyorumnanaktan
ay çok teşekkür ederim canım hiç bilmiyordum ben bu nü mağazasını yarın ilk iş gidip bakmak olacakilkaycımmm maşallahh oğluşunaaa......
ozzzy canım hoşgeldin....ben nü den aldım geceliğimide pijamamıdaa....fiatlarıda çok uygunnnnyerimsenibennü mağazası etlik antaresde kızılayda moda çarşısının ilerisinde...ulusdada ulus çarşısının içinde var....yerimseniben
teşekkür ederim canım opuyorumnanaktanozzy hoşgeldin aramıza a.s.
sıcak karşılasma için teşekerleropuyorumnanaktancanım hoşgeldin.
seni anlıyorum canım...bende perşembeyi iple çekiyorum inşallah su seviyemiz normala dönmüştür....:Saruboceq:.
Dr dan geldım kızlar tahlılller temız çıktı 2 kılo olmuş bebek buyuyor dedı ama mınık bi bebek doğacak fazla bekleme dedı...65 kıloyum hala..sebze et ye ve bol bol dınlen dedi..Bbebğin gerilemesi beslenememekten ve stersten dedı boşver uzme bebeğini gtsın eşyalar dedi (nasıl gıtsın ne yaparım ben)suyu bıraz daha azalmış cuma gunu tekrar çağırdı işte böyle...Nst de güzel çıktı..
yasemincim bende eşime eve gelince ben uyuyacağım uyanana kadar bebişe bakarsın artık diyorumm...resmen uykusuzlukdan ölüom ama uyuyamıyorummmm(((eminimki doğumdan sonrada acaip uykum olacak ve sürekli uyumak istiyeceğimm...
Yasemıncım oyle dıyorsun ama sstres yapmamak duşunmemek elde değilkiii şimdi gttı plazma sattıkk o kadar kötü oldum ki kerem bı yandan ağlıyo tesemonuz diyeee boşboş kaldı ev sankiii çok bunladımmmm
iwiitt çok datluyuzz zemuszemus hoşgeldin cnm sağlıkla gelsin yawrun..benim pijimik takımımı annem dikti geceliğimi de yenimahalede biyerden aldım..lalimin dediği gibi nüye bak,çarşıbaşına koraya filan..
sağol canımcım bende öyledüşünüyorum ilk önce nü ye bakıcam sonra koray a bakarım. çarşıbaşında birşey bulamamıştım.
zuzum ajkım nabersinn....bizdemi buluşsakki bebişler gelmeden hem haftaiçide buluşabilirizz....çoğu arkadaş izinliiya o bakımdaaannnyerimseninben
ben bademleri almadan önce kesmeşekerle bi tane yapıp şekerler topicine koymuştum şeymacım..onun bademlisini yaptımmresımde görelım zuzum
hayırlı olsun canım...allah iyi günlerde dağıtmanı nasip etsin...:Saruboceq:
içine drajemi çikolatamı lavantamı koydunnnn:1rolleyes:
o da aynı canım adaşı gibi kıpır kıpır maşallahAyağını bi uzatıyor kaburga miğde neresi gelirse artık kaydirigubbakcemile3
kuşummm iyiyimm yoruldum accıkk sbhtan kızılaya indim sıcakmış ta yoruldum..sen nasısınn..yawruşlar nası..oluurr buluşalımm hatta buluşursak haftaiçi olsun iwitt cmtsleri şimcikten programım warr:)))
badem şekeri koydum cücüm
özendim şimdi bendemi mustafa koysam napsam.benim kayınpederinde adı mustafa.severimde kendisini.
[ı]olabilür canım...ben mustafa ismini çok çokkk seviyorumm....:asigim:[/ı]
canım dün ve cumartesine göre bugün daha iyi hava...özellikle cumartesi çok sıcaktıııkafamçokkarıştı
bende iyiyim bebişiim yavruşlarda iyiiii....:asigim:
evet hafta içi buluşmamıs daha iyi olar...hafta sonu çok kalabalık oluyor kızılay ve ben bunalıyorummm.... hemdee fazla kalabalık olmazzzz...rahat rahat dolaşırız...sabah erken buluşalım meselaa....fazla güneşde olmasssyerimseniben
ok janım bende draje alıım bariiiii...insanların ağızları tatlansınnnn:1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?