[ı]olur canımm sabah buluşması yaparıs ferah ferah ohhh...
Benim 2 gündür ellerim şişti bi de ayaklarım..çok garip ya elime bakıyorum başkasının eli sanki...bi de uyuşuk gibi ağrıyo gibi bi garip hissizleştimi ne şişince...sizde warmı ayh şişlik[/ı]
selam kızlar biz geldik
zuzu cum buluşma ne zaman bende geleyim burdan hızlı trene binince 1 saatte 15 dakkada ordayım.
Mesajlarınızı okudum ve heyecanım daha da arttı. Ben de kısmetse EKİM ANNESİ olucam. Benim de sizler gibi kıdemli olacağım günler çabuk gelir inşallah.
hoşgeldiniz canım nasılsın.
elaamm uyuşuk elamm.. laelaelaelaelae (( ya elalı demeyi seemiorum elam diyincek de kızına diomuşum giib oluooo:) ))
hoşgeldinnn..sağlıcakla al meleğini kucağına inşallahMesajlarınızı okudum ve heyecanım daha da arttı. Ben de kısmetse EKİM ANNESİ olucam. Benim de sizler gibi kıdemli olacağım günler çabuk gelir inşallah.
benim accayipsancım war kızlar gece hiiç uyuyamadım 4te yattım 7 gibi gene basladı uyandım 9da gecti sızmısım 11 de gene basladı bu ne yaa öfff şimdi hafifledi de baqiim dedim napiosunuz
walla uyuşuk oldum cnm yaa iyice:kedi:
ajkımm haa kızım haa ben ne fark ederr içinden nee geliyosa onu de banaakaydirigubbakcemile3
napıyon ajkım görüşemiyoz, geçen hafta 2 gün netimiz bozuktu giremedim, haftasonuda annemler bendeydi gene giremedim özledim hepiniziopuyorumnanaktan
hoşgeldinnn..sağlıcakla al meleğini kucağına inşallah
geçmiş olsunnn..fazla sık gibi geldi bana..bi drunu arasan??
bugün aklımdan geçiodun kuzu..bugün de gelmesen hayırdır nerelerdesin die arıcaktım zati mrk ettimdi..bisde özledikk yafrumm kaçma bidaa bukadarr
benim accayipsancım war kızlar gece hiiç uyuyamadım 4te yattım 7 gibi gene basladı uyandım 9da gecti sızmısım 11 de gene basladı bu ne yaa öfff şimdi hafifledi de baqiim dedim napiosunuz
ssouthernssun (kıs sana kısace başka bişi diyelim, yazana kadar adını göbeğim çatladı :))) )
çok geçmiş olsun cnm, nasıl sancın oluyo biraz anlatırmısın nerende oluyo tam?
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan berram nasıl annesi, kontrol beşindemiydi senin?
geçmiş olsunnn..fazla sık gibi geldi bana..bi drunu arasan??
geçmiş olsun canım dikkat et kendine doktoruna haber ver istersen
CANIM NE YAPTIN?doktor ne dedıkızlar kaşıntılarım çok arttı yarın nst ye giricem rahmimin üstünde biraz ağrı var haberdar ederim sizi bebğin de hareketlerini az hissediyorum
canım bende cok hastayım. sıcak seyler içemıyorum pek içim yanıyor atesım var.bogaz agrımda var.dinlenıyorum uyumaya calsıyorum ıyı gelyr sende dınleniyi geceler kızlar ben çok hastayım yaaa...öksürüyorum ciğerlerim ağrıyo öksürürken , başım boğazım ve bütün vücudumda ağrıyo..nerden buldu bu grip beni şimdi bilmem...yatmayada korkuyom yatınca öksürük azıyo..sürekli sıcak bişeyler içiyom..inşallah yarına hafifler...
CANIM NE YAPTIN?doktor ne dedı
canım bende cok hastayım. sıcak seyler içemıyorum pek içim yanıyor atesım var.bogaz agrımda var.dinlenıyorum uyumaya calsıyorum ıyı gelyr sende dınlen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?