2009 Ekim Anneleri

elaamm uyuşuk elamm.. laelaelaelaelae (( ya elalı demeyi seemiorum elam diyincek de kızına diomuşum giib oluooo:) ))

zuzu cum buluşma ne zaman bende geleyim burdan hızlı trene binince 1 saatte 15 dakkada ordayım.

Mesajlarınızı okudum ve heyecanım daha da arttı. Ben de kısmetse EKİM ANNESİ olucam. Benim de sizler gibi kıdemli olacağım günler çabuk gelir inşallah.

zuzu cum buluşma ne zaman bende geleyim burdan hızlı trene binince 1 saatte 15 dakkada ordayım.

ciddimisin....süper olur:) bilmemm gün konuşmadık bu hafta içi bi gün olsun mesela çok ertelemeyelim..çarşamba perşembe filan belki??? ozamann zuzuu giderr ekim analarına topic açarrr...ordan konuşalım

benim accayipsancım war kızlar gece hiiç uyuyamadım 4te yattım 7 gibi gene basladı uyandım 9da gecti sızmısım 11 de gene basladı bu ne yaa öfff şimdi hafifledi de baqiim dedim napiosunuz

elaamm uyuşuk elamm.. laelaelaelaelae (( ya elalı demeyi seemiorum elam diyincek de kızına diomuşum giib oluooo:) ))

walla uyuşuk oldum cnm yaa iyice:kedi:
ajkımm haa kızım haa ben ne fark ederr içinden nee geliyosa onu de banaakaydirigubbakcemile3
napıyon ajkım görüşemiyoz, geçen hafta 2 gün netimiz bozuktu giremedim, haftasonuda annemler bendeydi gene giremedim özledim hepiniziopuyorumnanaktan

ssouthernssun (kıs sana kısace başka bişi diyelim, yazana kadar adını göbeğim çatladı :))) )
çok geçmiş olsun cnm, nasıl sancın oluyo biraz anlatırmısın nerende oluyo tam?

Mesajlarınızı okudum ve heyecanım daha da arttı. Ben de kısmetse EKİM ANNESİ olucam. Benim de sizler gibi kıdemli olacağım günler çabuk gelir inşallah.
hoşgeldinnn..sağlıcakla al meleğini kucağına inşallah

benim accayipsancım war kızlar gece hiiç uyuyamadım 4te yattım 7 gibi gene basladı uyandım 9da gecti sızmısım 11 de gene basladı bu ne yaa öfff şimdi hafifledi de baqiim dedim napiosunuz

geçmiş olsunnn..fazla sık gibi geldi bana..bi drunu arasan??

bugün aklımdan geçiodun kuzu..bugün de gelmesen hayırdır nerelerdesin die arıcaktım zati mrk ettimdi..bisde özledikk yafrumm kaçma bidaa bukadarr

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan berram nasıl annesi, kontrol beşindemiydi senin?

ssouthernssun (kıs sana kısace başka bişi diyelim, yazana kadar adını göbeğim çatladı :))) )
çok geçmiş olsun cnm, nasıl sancın oluyo biraz anlatırmısın nerende oluyo tam?

cnm adımda uzun incisel ama inci deyin herkes öle yapıo zxaten etrafımda kaydirigubbakcemile3

tam karnımda cnm ya kasılıo deli gibi 10-15 sn sürüo gecio yatarsam daha cabuk gecio ama tam karnımın sag tarafında acaip bi sancı var haraket ettikçe o yoruldugum içinmiş o hiç geçmio sormuştum dr a daha önce de olmuştu ama bu kasılma tüm karnımda yaamafoldumben

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan berram nasıl annesi, kontrol beşindemiydi senin?

ii canımm tepinip duruyo:)) iwitt 5inde gitces iişallah..senin yrn ne güsell..iişallah güsel hbrler alcas bu sefer senden

kızlar kaşıntılarım çok arttı yarın nst ye giricem rahmimin üstünde biraz ağrı var haberdar ederim sizi bebğin de hareketlerini az hissediyorum
CANIM NE YAPTIN?doktor ne dedı

canım bende cok hastayım. sıcak seyler içemıyorum pek içim yanıyor atesım var.bogaz agrımda var.dinlenıyorum uyumaya calsıyorum ıyı gelyr sende dınlen

CANIM NE YAPTIN?doktor ne dedı

canım bende cok hastayım. sıcak seyler içemıyorum pek içim yanıyor atesım var.bogaz agrımda var.dinlenıyorum uyumaya calsıyorum ıyı gelyr sende dınlen

gecmiş olsun cnm bol bol c vitamini tüket ben hamileligimin basında grip olmuştum öle düzelttim dr ilaçta vermemişti 3ayım dolmadı die cekmiştim valla hiçbişi bulamassam limon yiyodum zaten ekşi istiodu cnm ama iyi geliodu bogazıma da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…