askbuya yı gören varmı kızlar...naptı acaba canım ya(
Günaydın herkese biz drdan geldik şimdi dün çalışabilir raporumuzu aldık bugün tahliller yetişmedi onun için yeniden gittik tekrar gördüm oğluşumu dün 1903 dü kilosu bugün 1960 olmuş şaştım valla
canımmm maşallah bebişineeeGünaydın herkese biz drdan geldik şimdi dün çalışabilir raporumuzu aldık bugün tahliller yetişmedi onun için yeniden gittik tekrar gördüm oğluşumu dün 1903 dü kilosu bugün 1960 olmuş şaştım valla
günaydın herkese hanımlar... istanbul da yağmurlu bir gün sonbahar geldi ne güzel...
lal gözde yi bend merak ettim. aklıma geldi onunla aynı hastane ye giden handan mı vardı. biri daha vardı galiba. belki ordan haber alınabilir durumu hakkında.
Günaydın herkese biz drdan geldik şimdi dün çalışabilir raporumuzu aldık bugün tahliller yetişmedi onun için yeniden gittik tekrar gördüm oğluşumu dün 1903 dü kilosu bugün 1960 olmuş şaştım valla
canımmm maşallah bebişineee
canım kiminle aynı hast.gittiğini bilmiyorum ama ayın 28 den beri girmiyor kk ya...inşallah kendide bebişide iyidirrrr:Saruboceq:
karnının bir bölümünde toplanma oluyo hissiymiş canım öyle duydum ben. bende olur mesela çok sık değil ama.günaydınnnnn kızlar nasılsınız ya bişey sorucam size kasılma nasıl bişeyyy bilen varmı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?