2009 Ekim Anneleri

Günaydın herkese biz drdan geldik şimdi dün çalışabilir raporumuzu aldık bugün tahliller yetişmedi onun için yeniden gittik tekrar gördüm oğluşumu dün 1903 dü kilosu bugün 1960 olmuş şaştım valla

askbuya yı gören varmı kızlar...naptı acaba canım ya(

günaydın herkese hanımlar... istanbul da yağmurlu bir gün sonbahar geldi ne güzel...
lal gözde yi bend merak ettim. aklıma geldi onunla aynı hastane ye giden handan mı vardı. biri daha vardı galiba. belki ordan haber alınabilir durumu hakkında.

maşallah bebişe annesi. irem sende 37 ye kadar mı çalışıcan. eylül ü bitirecek misin benim gibi.. çok çalışmamız gerek daha çoook:)

canımmm maşallah bebişineee

canım kiminle aynı hast.gittiğini bilmiyorum ama ayın 28 den beri girmiyor kk ya...inşallah kendide bebişide iyidirrrr:Saruboceq:

maşallah canım oglusunaa

canımmm maşallah bebişineee

canım kiminle aynı hast.gittiğini bilmiyorum ama ayın 28 den beri girmiyor kk ya...inşallah kendide bebişide iyidirrrr:Saruboceq:

yaa bahçelievlerde oturuyodu yenibosna nisa ya mı gidiyolardı konuşmuştuk aylar önce.. bi arkadaş daha vardı hatırlıyorum ama kim olduğunu çıkartamıyorum. hatta evleri bile yakındı birbirlerine.. temmuzun 28 nden beri mi... öyleyse gerçekten çok olmuş.inşallah iyi haberlerini alırız...

bende de oluor ben oğluşum sanıyodum onu değil mi yani poposunu falan dayaıyor diyodum :sinifsinif:

yasemin ayne canım bende popo sanıyordum itiyo beni diyordum. bunlar kasılmalar oluyormuş bi arkadaş yazmıştı eski sayfalarda okudum bende ama bizim kasılma oluğunu anlamamış olmamız sevindirici yoksa paniklerdik. önemli olan 1 saatte 4-5 den fazla olmasıymış.

günaydın başakcım ben iyiyim sen nasılsınn şeker

günaydın lalcimm nasılsın dadlumm

naloşummmmmmmmmmmmmmmmmmmm

zeytincim günaydın...
iiim gizoşummm...kanal d.doktor diye bir program var onu izliyorumm....hamilelik bugünkü konu....yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…