2009 Ekim Anneleri

kıslar benim herif bez almayacakmıs böle bişey düşünmüş ne gerek varmıs masrafa beğenecekmisiniz bakalım....

kıs gizem susu kıs ben de cok özledim annemi babamı kardeşimi....:sinifsinif:

ni dimek bayılı böle seylere...kaydirigubbakcemile3
ilk gösterdiğinde ben de bişey var sandım bi de utanmadan bak beşik de güzelmiş biz de böle yaparız diyor :))))

ben bulmadım kocam bulmus nerden bulduysa.....

evet kıslara uygun deil görselliği olmasa da ben süsülerim onu .....

bize müsade gidip yatmaya çalışaım kıslarrrrrrrrrrr ii geceler allah rahatlık versin inş. opuyorumnanaktan

süpriz_mucize seninle aramızda tam bi hafta var sende neden 71gün yazıo cnm merak ettim şimcik

onu bende çözemedim.zaten benim kız hiçbir kategoriye girmiyor hafta olarak.sat tarihim 6 ocak ama dr. geç yumurtlama olmuş dedi 13 ocağa göre yaptık bizde hesabı dr.la gelişimi öle başladı.şimdide gelişimi 2 hafta önde gidiyomuş yani benim kızın hesapları karışık tickeride normal olsa şaşardım..

bize müsade gidip yatmaya çalışaım kıslarrrrrrrrrrr ii geceler allah rahatlık versin inş. opuyorumnanaktan

iyi geceler canım

herkes kacıyor ben de kacacam salında ama sahuru bekliyom yarım saat daha takılayım da sofra hazırlıcam sonra yatarım işte sabahı buldum bu gece de....

herkes kacıyor ben de kacacam salında ama sahuru bekliyom yarım saat daha takılayım da sofra hazırlıcam sonra yatarım işte sabahı buldum bu gece de....

bende kocişe sahur hazırlıycam onu bekliyorum sonra Allah kerim uyumaya çalışcaz artık..benim kız annesini şimdiden uykusuz gecelere hazırlıyor sanırsam

bende kocişe sahur hazırlıycam onu bekliyorum sonra Allah kerim uyumaya çalışcaz artık..benim kız annesini şimdiden uykusuz gecelere hazırlıyor sanırsam

evet canım şimdiden alısıyoruz sanırım uykusuz gecelere....aslında şimdi doya doya uyusak demi..gerçi ben sabah sızıyorum saat 1 e kadar uyuyorum:))))

kızlarrrr bi 15 dk felen uyumuşummm şimdide kalktım eşime yemek hazırlamak içinn gözlerimdenn uykuu akıyoorr

uykun bölünecek iice canım yaaa...bende de var şimdi uyku ama bekliyom 4e kadar ayakta kalmam lazım uyursam ya uyanamam ya da tekrar uyuyamam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…