2009 Ekim Anneleri

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ayy sen ben den de tatlısın :)))) aynen benimki de saga yatma uşagım ezildi sola dön ..sırt üstü yatma bacagının arasına yastık aldınmı...... sonra da uyuyor ruhu duymuyor..kalk bi karnım agrıyor diyorum hı hı diyor kaldır beni kalkamıyorum diyorum hı hı diyor ...sen salakmısın diyorum yine hı hı diyor mafoldumben

ayy bu gece ben berbatım neden bu kadar karnım ağrıyor ya allah allah sancı nasıl oluyor kıslarr ben sancının ne olduğunuda bilmiyom sancı değildir demi bu ağrı :uhm:

gaz sancısı da olabilir! nasıl bi ağrı ben de bilmiyorum sancının ne olduğunu yaa inş geçer canım

ayy benimkide ii misin ne oldu nereye gidiyon aman dikkat et karanlıkta ışığı aç binbir tembih sanki ben bişi bilmiyom

anam yok benim herif sahura kalkıyor ben hiç uyuyamadım gene diyorm yaaaa neden uyumayı denemiyorsun diyor :umursamaz:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3şekerım erkeklerın babaliği okadar uykuya geçene kadar.

oda iyiymiş:1shok: kıyamam ya şakkıdı

ayyy su gaz sancısı olayı beni sınir ediyor bende de sürekli sancı oluyor doktor da her seferinde gaz sancısı deyip duruyor..bi gün gercek sancı gelecek gaz sancısı diye umursamıcam o olacak yaniiii.....

anam yok benim herif sahura kalkıyor ben hiç uyuyamadım gene diyorm yaaaa neden uyumayı denemiyorsun diyor :umursamaz:

anam benimkinin de farkı yok canım
sabah gelio uyuyamadım diorum sabaha kadar nettesin uyuyamazsın yatmayı dene baq nasıl uyican dio
benim sanki aklıma gelmio ya da denemiorum canıma kastım var yakaydirigubbakcemile3

kıslar ben bayıldım buna yaaa cok güldüm ya da depresyondayım yaaaa bana komik geldi:))))

ayy bu gece ben berbatım neden bu kadar karnım ağrıyor ya allah allah sancı nasıl oluyor kıslarr ben sancının ne olduğunuda bilmiyom sancı değildir demi bu ağrı :uhm:

yok canım karın ağrısı gıbı diil doğum sancısı daha çok anıden belını bişey saplanması gıbı ve anıdende geçıyo devam etmıyo anlık ve düzenlı gelıp geçıyo.senınkı rahımın doğuma hazırlık ağrısı merak etme normal.

anam benimkinin de farkı yok canım
sabah gelio uyuyamadım diorum sabaha kadar nettesin uyuyamazsın yatmayı dene baq nasıl uyican dio
benim sanki aklıma gelmio ya da denemiorum canıma kastım var yakaydirigubbakcemile3

ahanda aynı seyler ..sanki ben şimdi yatagımda maximum yapıp mısılmısıl uyumak istemem uyus işte nolacak.....

gizemcim benim de karnım buaralar cok agrıyor doktor da her sefrinde gaz sancısından rezene iç diyor...
ben bu aralar doktoruma acayip gıcık kaptıgım için onun dediğini yapmak istemiyorum ama mecbur işte..işe yarıyormu dersen biraz yarıyor:)))

ahanda aynı seyler ..sanki ben şimdi yatagımda maximum yapıp mısılmısıl uyumak istemem uyus işte nolacak.....

yaff işte bomboş yatak döne döne yatarım uykum olsa yok işte batıo yatak uyuyamadıkca sinir basıo kalkıom

sabah bunu söledim sen o yarımküre halinle bensizde mi sıgamıom yataga dedi küstüm bende sabah insan teselli eder bu dalgasını gecio sanki tek basıma bu hale getirdim kendimi klava: klava:

iyi geceler kızlar...son ayda korkudan kimse uyuyamıyor heralde.önceden olsa saat 12 demeden herkes yatmaya çekilirdi...şimdi maşallah inci gibi dizilmişsiniz..:jeyyar::jeyyar:

bana neler dior bilseniz son bir hafatdır lakabım lolipop du..bu aksamki ueni lakabım hani su bowling oynarken vurulan labut var ya işte o mafoldumben
aynen öyle benımkıde ben sızınle yazışırken fır fır donuyo elınden gelse o teyzelerıyle yazışacak sankı.

oyy yerim ben onu benimki bu gece biraz sakin....

iyi geceler kızlar...son ayda korkudan kimse uyuyamıyor heralde.önceden olsa saat 12 demeden herkes yatmaya çekilirdi...şimdi maşallah inci gibi dizilmişsiniz..:jeyyar::jeyyar:

hosgeldin canım ayenen öle dizildik bakalım....

saüolun kıslar aydınlattığınız için beni kıslar girdin ılıkbi duşaldım daha iyiyim şimdi ama genede ince ince ağrıyo

ahh bu kocişler ahhh hepsi ayrı bi farklı selduss gönderdiğine bayıldım yaa o ne valla bizim veltler ilk galiba bilgisayar diyecekler karnıma düşdüğünden beri bu bilgisayarın başındayımm

haklısın süpriz mucize eskiden kimse olmazdı geceleri ancak yurtdışından katılna arkadaşlar olurlardı onlarda arada bir karşılaşırdım benn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…