benım kocişde başka turlu bın bır ezıyetle uykuya geçıyorum adam dakka başi kolumu bacağimı çekiştırıyo yok efendım bebek sıkıştı yok sırt ustu yatma yok kolun altında kalmiş.benıde uyutmuyo bıde sabah kalkıp laf edıyo senın yuzunden uyuyamıyorum dıyekaydirigubbakcemile3
benım kocişde başka turlu bın bır ezıyetle uykuya geçıyorum adam dakka başi kolumu bacağimı çekiştırıyo yok efendım bebek sıkıştı yok sırt ustu yatma yok kolun altında kalmiş.benıde uyutmuyo bıde sabah kalkıp laf edıyo senın yuzunden uyuyamıyorum dıyekaydirigubbakcemile3
tatlım ben 7 aylık 1250 gram doğmuşum oğlum 42 haftayı doldurdu yıne nıyetı yoktu doğmaya sezaryenle aldılar 3900 gr.
yok ya 40 da bulmayalım da şimdi erkenden de gelmesinler kuzular daha zaman varyerimseniben ben kızımı tembihledim annesi hadi çık kızım deyince çıkacakhihoyyyt
ayy bu gece ben berbatım neden bu kadar karnım ağrıyor ya allah allah sancı nasıl oluyor kıslarr ben sancının ne olduğunuda bilmiyom sancı değildir demi bu ağrı :uhm:
ayy benimkide ii misin ne oldu nereye gidiyon aman dikkat et karanlıkta ışığı aç binbir tembih sanki ben bişi bilmiyom
ayy sen ben den de tatlısın :)))) aynen benimki de saga yatma uşagım ezildi sola dön ..sırt üstü yatma bacagının arasına yastık aldınmı...... sonra da uyuyor ruhu duymuyor..kalk bi karnım agrıyor diyorum hı hı diyor kaldır beni kalkamıyorum diyorum hı hı diyor ...sen salakmısın diyorum yine hı hı diyor mafoldumben
ayy sen ben den de tatlısın :)))) aynen benimki de saga yatma uşagım ezildi sola dön ..sırt üstü yatma bacagının arasına yastık aldınmı...... sonra da uyuyor ruhu duymuyor..kalk bi karnım agrıyor diyorum hı hı diyor kaldır beni kalkamıyorum diyorum hı hı diyor ...sen salakmısın diyorum yine hı hı diyor mafoldumben
anam yok benim herif sahura kalkıyor ben hiç uyuyamadım gene diyorm yaaaa neden uyumayı denemiyorsun diyor :umursamaz:
ayy bu gece ben berbatım neden bu kadar karnım ağrıyor ya allah allah sancı nasıl oluyor kıslarr ben sancının ne olduğunuda bilmiyom sancı değildir demi bu ağrı :uhm:
anam benimkinin de farkı yok canım
sabah gelio uyuyamadım diorum sabaha kadar nettesin uyuyamazsın yatmayı dene baq nasıl uyican dio
benim sanki aklıma gelmio ya da denemiorum canıma kastım var yakaydirigubbakcemile3
kıslar ben bayıldım buna yaaa cok güldüm ya da depresyondayım yaaaa bana komik geldi:))))
kıslar ben bayıldım buna yaaa cok güldüm ya da depresyondayım yaaaa bana komik geldi:))))
ahanda aynı seyler ..sanki ben şimdi yatagımda maximum yapıp mısılmısıl uyumak istemem uyus işte nolacak.....
yaff işte bomboş yatak döne döne yatarım uykum olsa yok işte batıo yatak uyuyamadıkca sinir basıo kalkıom
sabah bunu söledim sen o yarımküre halinle bensizde mi sıgamıom yataga dedi küstüm bende sabah insan teselli eder bu dalgasını gecio sanki tek basıma bu hale getirdim kendimiklava: klava:
aynen öyle benımkıde ben sızınle yazışırken fır fır donuyo elınden gelse o teyzelerıyle yazışacak sankı.
iyi geceler kızlar...son ayda korkudan kimse uyuyamıyor heralde.önceden olsa saat 12 demeden herkes yatmaya çekilirdi...şimdi maşallah inci gibi dizilmişsiniz..:jeyyar::jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?