2009 Ekim Anneleri

arkadaşlar hepınızı kocaman öpuyorum sabah erken kalkmam lazım uyku gelmişken kaçırmayım allahım sıze rahatlık bol uyku versın doğuma kadar inşallah.ıyıgeceler

hosgeldin canım ayenen öle dizildik bakalım....

h.b. canım.Bende bende bi anormallik var sanmıştım ama bakıyorumda kimse uyuyamıyor.önceden olsa 12 deyince kafam düşerdi şimdi heyecan korku bi yandan menopozlu karılar gibi ayaklarım yanıyo onun ateşinden uyuyamıyorum.ortalığı sel götürüyo ben hala sabahlara kadar vantilatörle yatıyorum.:çok üzgünüm:kocişde tası tarağı toplayıp oturma odasında yatmaya başladı üşüyorum diye zati aylardır bacı kardeş gibi yaşıyoruz offf offf:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

kuzularım ii geceler tatlımm

süpriz mucize bizde kocişle kardeş gibi olduk zati neyse kardeşliğimizin bitmesine az kaldı bu sene kardeş kardeş yaşayalımm napak meleklerimiz sağolsun :))

anammmmm bi dertli de burda kaydirigubbakcemile3 kıyamam ya benimde ayaklarımdan ateş fışkırıyo uyumak mümkün değil artık vantilatörün sesi de rahatsız ediyo beni ya ama az kaldı ya sabır ya selamet.........

kuzularım ii geceler tatlımm

süpriz mucize bizde kocişle kardeş gibi olduk zati neyse kardeşliğimizin bitmesine az kaldı bu sene kardeş kardeş yaşayalımm napak meleklerimiz sağolsun :))

biz de aylardır kardeş kardeş yasıyoruz :))))

kızlar ya niye ki doktormu yasakladı bizde öyle bi durum yok hatta isteksizliin tam tersi yaniiii

gulefsan ben amniosentez oldum ve meleğimin kesesi delinde ondan sonra yasak kondu 17. haftadan beri kardeşiz aşağıda dora polis nöbet tutuyo hahahahhhhhhhhhhhhh

bu yaz hep vantilatörle yattım yoksa hayatta uyuyamazdım.Özelliklede gece oldumu bi ateş basıyo neyin nesi bende anlamıyorum..Ama kocişimin karnısını ağrıtıyomuş oda benle yatmıyo...zaten bende tek başıma ancak sığabiliyorum artık o yatağa:çok üzgünüm:

:1shok: yaaa bilmiyodum ya neyse kardeşliğin bitmesine az kaldı dora poliste karışamaz artık kaydirigubbakcemile2
gulefsan ben amniosentez oldum ve meleğimin kesesi delinde ondan sonra yasak kondu 17. haftadan beri kardeşiz aşağıda dora polis nöbet tutuyo hahahahhhhhhhhhhhhh

kızlar ya niye ki doktormu yasakladı bizde öyle bi durum yok hatta isteksizliin tam tersi yaniiii

yok canım ya bizimki kızından utanıyo..ama o orda olmaz diyo bu kış yatak odamda yatırıcam yanımızda.Kızımız yanımızda diyede aynı şeyi yaparsa şaşırmıycam benim kocamdan beklerim yani..

canım benim bende vantilatörle yattım tüm yaz ama kocişim alıştı şimdi ben salondayım o yatıyo vantilatörle kaydirigubbakcemile2 bizde sığmıyoruz artık yatağa bu gce diyoki bana sen kolunun altına yastık alıyosunya ben o zman yere düşücek gibi olıyorum diyo haklı adam 4 yastıkla yatan bi karım olsa bende derim

yok canım ya bizimki kızından utanıyo..ama o orda olmaz diyo bu kış yatak odamda yatırıcam yanımızda.Kızımız yanımızda diyede aynı şeyi yaparsa şaşırmıycam benim kocamdan beklerim yani..

bise doktor yasak falan koymadı bizimki s
tamamen duygusal....

canlarım benim ya ne güldürdünüz beni nerdeyse kociş çıkıp gelecek. neyse ben artıkım kocişe sahur hazırlayım sonra görüşürüzcokacimcoook

hadi görüşürz gulefsancımm

offffff annemi özledim çook ben yaaa acaba ondan mı uyuyamıyorum

canlarım benim ya ne güldürdünüz beni nerdeyse kociş çıkıp gelecek. neyse ben artıkım kocişe sahur hazırlayım sonra görüşürüzcokacimcoook

gül canım gül zati gülüncek bi halimiz var bizim...çok pimpirikli bi kocam var sağolsun.hiç üzülme bişeyden ürküp korkma aç kalma suauszkalma ay bi görsen kızıda korkar üzülür aç kalırmış.Benim kocam biraz buldumcuk oldu sanırım senelerce uğraş uğraş buluncada şaırıyoki ne yapsın..
görüşürüz kolay gelsin canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…